Nieuwste Verhalen

De zus van mijn vriendin

De zus van mijn vriendin

De zus van mijn vriendin

Het was een mooie warme en zonnige dag in het begin van juli, ik dacht laat ik mijn vriendin eens verrassen met een bezoek. Ik klopte op de deur maar niemand deed open. Ik zag dat de deur open was dus ging ik naar binnen. Ik riep haar naam een ​​paar keer, en nog steeds niets. Ik ging naar haar kamer, nogmaals, niets. Dus ik dacht, laar ik eens kijken bij het zwembad in de achtertuin. Jongen,wat was ik verrast! Mijn vriendin was er niet, maar haar hete 18-jarige zus was er wel. En ze was topless! Ik draaide mijn ogen weg, beschaamd, en vroeg “Denise, waar is Laura?” Ze antwoordde: “zij is met mijn moeder naar de dokter voor haar check-up, ze is waarschijnlijk de middag weg. Is er een reden dat je niet naar mij kijkt?” vroeg ze.

Zoals ik al zei, ze is mooi, en 18, en ik ben 25. Tuurlijk, als ik kon zou ik haar hard neuken, maar ik kan dat niet doen toch, ze is de zus van mijn vriendin. “Kom op, kom lekker zwemmen joh het water is echt lekker.” riep ze. “Ik kan niet” stamelde ik, “Ik heb mijn zwembroek niet bij me.”

“Dat maakt toch niet uit”, zei ze, “Ik zeg niks tegen mijn zus, zwem maar lekker naakt.” Oh mijn god, gebeurde dit echt? Mijn pik was al keihard, en ik was een beetje zenuwachtig. Ik dacht, “fuck it” en trok mijn kleren uit en sprong in het water. Het was een beetje koud, maar de aanblik van haar mooie tieten was genoeg om de “krimp”-factor van mijn pik te compenseren. Ik zwom naar haar toe en ze gaf me een lange passionele kus op mijn mond en begon haar vingers door mijn borsthaar heen te wrijven.

“Ik wilde je al neuken sinds je mijn zus een paar maanden geleden lag te neuken, ik zag het wel hoor.” Ik begon met mijn handen op en neer over haar schitterende lichaam te gaan en besefte dat ze helemaal naakt in het water lag. Ik begon haar kale kut te vingeren en  begon op haar tepels te zuigen. Ze was zo nat, en niet alleen van het zwembad. Ik was haar aan het vingeren toen ik besefte dat ze mijn pik streelde. “Oh mijn god” kreunde ze, “duw je pik in mij, ik beloof het niet te vertellen!”

Ik neukte haar langzaam, want ik was niet zeker of ze nog maagd was of niet. Het voelde zo goed met mijn lul in haar warme, natte kutje. Ik haalde mijn harde pik heen en weer, en ze bleef smeken om meer. Ik zoog op haar tieten en neukte haar hard. “Oh jaaa, ik ga klaarkomen” schreeuwde ik. “Geef het aan me” smeekte ze, “kom klaar in mijn kutje!” Zodra ze dat zei, spoot ik mijn geile zaad in haar strakke tiener kut. “Oh God, dat was geweldig” Ik hijgde. “Laten we ons afdrogen”, zei ze “en ik zal je pijpen zo lekker dat  je het nooit zal vergeten.” Ik denk dat ze geen maagd meer was. Als ik ze nu eens allebei tegelijk kon neuken haar en haar zus dat zou toch echt geweldig zijn niet?

Ingezonden door Karel P. Bedankt 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.