Nieuwste Verhalen

Wie wil met me neuken

Wie wil met me neuken

Wie wil met me neuken

Ik was 18 en ik ging s avonds altijd naar een soort van nachtclub waar heel veel mannen waren. Op een avond was ik de enige vrouw en toen werd ik opeens heel erg geil, opeens uit het niets riep ik…WIE WIL MET ME NEUKEN?

Oepss iedereen stak zijn vinger op. Ik riep een jongen van 20 naar voren en hij vroeg of hij me mocht uitkleden….. ik zei ja hoor schat mmmmm…. hij pakte mijn shirt en trok hem over mijn hoofd. Daar waren mijn harde tepels goed te zien voor elke man.

Toen pakte hij mijn rokje en trok hem zonder moeite naar beneden en zei…. nou schat nu nog je stringetje…. hmmm zei ik doe maar en hij trok hem naar beneden. Hij zei wauw jij heb het perfecte lichaam mooi geil sletje….. hij kleede zichzelf uit en toen vroeg hij of ik naakt voor ze wilde paaldansen. Ik zei “ja”, op de paal maakte ik een paar sex bewegingen en toen ging hij mij neuken hij duwde zo zijn dikke paal in mijn gleuf en toen kwam zijn vriend en duwde zijn pik in mijn kont.

Ik gilde AAAHHH…… MMMM…. harder harder en toen hij mijn klit raakte kwam ik klaar. Aah hij kneep nog even in mijn tieten en likte mijn kut sappen uit mijn doos toen ging ik naar huis en naar bed want ik was heel erg moe.

Ingezonden door Esmee. Bedankt!! 😀

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.