Verdien geld

Word Webcam Model en verdien geld


Heb je er al eens over nagedacht Erotisch werken vanuit je eigen huis!! Je bent je eigen baas, Je bepaalt je eigen uren en verdien geld veel geld.

Niemand die je verteld wanneer en hoelang je werkt.

Misschien ben jij wel geschikt om webcam model te worden.

Lekker relax chatten en veel plezier en daar ook nog eens goed voor betaald worden.

Meedoen?

Via het platform van Virtual PC Services kun je op een leuke geheel vrijblijvende en makkelijke manier vanuit huis geld verdienen met je PC, Telefoon of Webcam.

Via ons platform is het mogelijk om op ieder moment van de dag bereikbaar te zijn. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf wanneer je het platform gebruikt, wanneer je stopt of hoe lang je gebruik maakt van het platform.

Ook ben je zelf volledig vrij om de inhoud van jouw show te bepalen.

Als je denkt dat het platform alleen is weggelegd voor beeldschone langharige kanjers van rond de 20 heb je het helemaal mis. Onze bezoekers vinden het juist opwindend om te babbelen met gewone vrouwen, mannen, shemales, en koppels die bij hen in de straat zouden kunnen wonen.

Zoals gezegd ben je volledig vrij om de inhoud van je presentatie zelf te bepalen, je kunt er zelfs voor kiezen je shows volledig onherkenbaar te doen.

Benodigdheden:

Om te kunnen webcammen heb je een computer nodig met één of zelfs meerdere webcams, al dan niet met geluid en een snelle internetverbinding (liefst zonder datalimiet). Hier dien je zelf voor te zorgen.

Je hoeft absoluut geen computerexpert te zijn om van ons platform gebruik te kunnen maken. We proberen ons platform zo eenvoudig mogelijk te houden. De bediening wordt als zeer simpel ervaren. Mocht je toch met technische vragen zitten kun je altijd een beroep doen op ons supportteam. Dit team van ervaren medewerksters staat altijd voor je klaar om je in geval van technische vragen te assisteren.

Doe mee verdien geld en ben je eigen baas!!

» Klik hier om je in te schrijven «