Nieuwste Verhalen

Trio sex moeder zoon en dochter

Trio sex moeder zoon en dochter

Trio sex moeder zoon en dochter

Harrie en Marla zijn de deur uit vanavond, ze zijn uit met vrienden. Hun moeder Sara staart rond in de woonkamer. Ze slaakt een diepe zucht. Sinds haar man die nieuwe baan heeft, verveeld ze zich te pletter. Hij gaat veelvuldig op zakenreizen buiten de stad, zij is dan alleen met de kinderen.

Normaal zou ze dingen doen met de kinderen op een avond als vanavond, maar sinds Harrie is afgestudeerd en werkt, en Marla meer met vriendinnen uitgaat, waren ze vaak uit op een vrijdagavond als deze.
Sara ploft neer op de bank met een zucht, Ze pakt de afstandsbediening en zet de tv aan. Een willekeurige film komt er op en de personages zijn in de slaapkamer en trekken elkaars kleren uit. Nieuwsgierig bekijkt Sara de film.

Als ze kijkt hoe de personages zich langzaam uitkleden en ze de mooie vrouwen borsten ziet schiet er een scheut van geiligheid door haar lichaam, Sara realiseert zich dat het alweer een tijdje geleden is dat haar man haar een beetje plezier in bed had gegeven.

De scène op tv gaat door, de twee personages uit de film liggen bovenop elkaar en neuken. Sara word er geil van, ze begint zichzelf over haar tepels te wrijven door de dunne stof van haar shirt. Ze heeft geen BH aan want ze was toch alleen thuis, haar tepels springen naar voren en voelen hard aan.

De film word saai, de scene is voorbij en Sara wil niet haar geiligheid kwijtraken. Sara zet snel de tv uit en richt al haar aandacht op haar tepels. Na een tijdje besluit ze om haar shirt uit te trekken, waardoor haar grote mollige borsten lekker vrij op haar borst hangen. Ze gooit haar shirt op de grond legt ze haar hoofd achterover en begint over haar borsten te wrijven.

Ze begint zacht te kreunen als ze voelt hoe de opwinding zich begint te verspreiden over haar lichaam. Zodra haar tepels hard zijn, besluit ze om een ​​stap verder te gaan en trekt haar broek en ondergoed uit, zodat ze volledig naakt op de bank zit.

Ze laat haar handen over haar lichaam glijden en ze leunt met haar hoofd achterover en sluit haar ogen, genietend van de sensatie van haar aanrakingen. Zij laat een hand tussen haar benen glijden en de andere hand gaat terug naar haar tepels.

Ze wrijft over de buitenkant van haar kutje en ze kreunt zachtjes. Langzaam laat ze een vinger tussen de plooien van haar schaamlippen glijden en dan naar de ingang van haar geile grot. Ze plaagt zichzelf en ze kreunt als ze voelt hoe nat ze is, haar vinger gaat naar haar geile klit.

Ze omcirkelt haar klit met haar vinger terwijl ze in haar tepels knijpt, ze kreunt van verlangen. Langzaam begint ze een vinger in haar kut te duwen. De vinger glijd er makkelijk in, dan laat ze een tweede vinger langzaam in haar natte doos glijden, dit alles terwijl ze haar tepels blijft bewerken.

Sara geniet van zichzelf en ze is zo geil geworden dat ze niet hoort en beseft dat Harrie door de deur de huiskamer binnenkomt. “Mamma?’ Harrie loopt de kamer in naar de bank tegenover waar zijn moeder op zit en stopt als hij ziet wat zijn geile moeder aan het doen is, zijn mond staat open en hij kijkt haar gapend aan.

Sara bevriest en kijkt met grote ogen naar haar zoon, vingers nog steeds in haar kut, de andere hand knijpt nog steeds in haar tepel.
“W. .. Wat doe je? ‘Hij stamelt, niet in staat om zijn ogen weg te trekken van wat hij ziet. Hij voelt een geile steek in zijn spijkerbroek.
Sara herstelt zich uiteindelijk en trekt haar vingers uit haar kutje en ze trekt een kussen over zich heen, zo probeert ze haar naakte lichaam te verbergen.
“Het heet masturbatie Harrie, “snauwt ze naar hem, en haar wangen worden rood van verlegenheid. “Het is wat mensen doen als ze geil zijn en geen andere manier hebben hun seksuele spanning kwijt te raken.”
“Ik … ik weet wat masturbatie is … maar … waarom? “vraagt ​​hij haar met grote ogen. “Hoe zit het dan met vader? ‘
” Je vader is zo druk de laatste tijd, met al dat reizen hij lijkt geen tijd voor mij te hebben, “Ze puft , nog duidelijk in verlegenheid gebracht. “Wat doe je zo vroeg terug? Ik dacht dat je uit was. “
” Oh eh … “hij stottert. “Er was niet veel aan, dus ik dacht ik ga naar huis.” Harrie staart naar de grond, hij wil zijn moeder niet in de ogen kijken.
“Oh …” zegt ze. “Het spijt me dat ik zo vroeg al terug ben, ik kon dit toch ook niet weten.” Harrie voelt zijn pik steigeren als hij aan het naakte lichaam van zijn moeder denkt.

“Ik zal um … je wat privacy geven dan maar. ” mompelt hij en hij loopt weg.
” Het spijt me Harrie … “zegt Sara moeizaam. “Ik wilde niet zo tegen je uitvallen … Ik ben gewoon verlegen. Het was niet de bedoeling dat ze me ooit zo zag … “
Harry stopt maar draaide zich niet om.
‘Weet je wat mama?”, Zei hij in een vreemde stem.

‘Hmm wat?’ vraagt ​​ze.
“Ik heb nooit gedacht dat je zo geil was … Ik bedoel, ik wist dat je een mooie vrouw was, maar nu weet ik waarom alle jongens op mijn werk je een MILF noemen … Wat ik net zag … dat was het geilste en meest sexy iets dat ik ooit heb gezien … “Harrie voelde zijn pik weer steigeren.

“Echt waar?” vraagt ​​zijn moeder met een klein stemmetje. ‘Denk je dat ik sexy ben?’
Harrie knikt.
“Weet je …” zegt ze in een klein stemmetje.
Harry draait draait zich om, en zijn moeder laat het kussen zakken tot haar slanke naakte lichaam helemaal te zien is. Harrie slikt, zijn pik springt omhoog en is gelijk stijf en keihard. Hij staat aan de grond genageld.

“Je vader is niet hier … Je kan zijn plek wel even overnemen … “zegt ze verleidelijk.
Harry staat aan de vloer genageld, zijn blik op dat geile lichaam van zijn moeder. Hij kan niet reageren.
Sara staat op en loopt naar haar zoon en kijkt naar hem. Hij is een kop groter dan haar. Ze laat haar handen onder zijn T-shirt glijden en voelt de borstspieren. Ze bewondert zijn gespierd lichaam en zijn donkere haar en blauwe ogen. Ze leunt naar hem toe en haar grote borsten drukken tegen zijn borst. Hij doet een stap terug, Maar ze gaat weer naar voren en blijft haar handen over zijn lichaam glijden.
“Net als je vader, ‘mompelt ze.
” Mamma … “, zegt hij met een gespannen stem … “We kunnen niet … Het is verkeerd. “

Sara blijft haar handen over het lichaam van haar zoon glijden, een van haar handen wrijft over de bobbel in zijn broek en hij voelt zijn pik trillen onder haar aanraking, hij kreunt een beetje.

“Ik weet dat je het wil Harrie …” zegt ze verleidelijk en ze wrijft over zijn kruis. Harrie kreunt nu harder. “Je wilt het … Ik wil het …. wat is er zo verkeerd aan? ‘vraagt ​​ze. “Niemand hoeft het te weten ….”
“Verdomme,” zegt hij, hij weet dat hij er geen weerstand aan kan bieden.
“Ja Harrie,” kreunt zijn moeder. “Ik wil dat je me gaat neuken … Ik wil dat je me hard gaat neuken. “

Harrie is verloren, hij rukt zijn shirt over zijn hoofd en gooit het op de grond en zijn mooi gespierde lichaam is nu naakt. Zijn moeder wrijf haar handen over zijn buikspieren en borst. Haar handen gaan naar beneden naar zijn spijkerbroek en haar vingers maken zijn broek los, ze sleept hem naar de bank. Hij volgt gehoorzaam.
Eenmaal daar, trekt ze zijn broek en onderbroek naar beneden, zijn grote dikke pik springt omhoog als de onderbroek uitgaat.

” mmmm “zegt Sara. “Je bent een stuk groter dan je vader. ‘
Harrie’s pik schokt en groeit weer een beetje groter als hij zijn moeder dit hoort zeggen. ‘Zijn moeder duwt hem op de bank en hij zit daar starend naar zijn naakte moeder en haar tieten hangen voor zijn gezicht.
Harrie pakt de mooie stevige tieten vast, maar zijn moeder slaat zijn handen weg.

Langzaam, knielt ze voor hem neer, ze spreid zijn benen wijder uit elkaar. Hij geeft mee. Sara buigt langzaam naar voren en houd zijn lange dikke pik in haar hand en likt de eikel. Harrie kreunt zachtjes en kijkt toe hoe zijn moeder over zijn eikel likt. Tenslotte leunt ze verder naar voren en neemt zijn grote pik in haar mond, terwijl ze haar tong over zijn paarse eikel laat glijden. Harrie kreunt luid als zijn moeder haar hoofd langzaam en dan steeds sneller en sneller op en neer gaat langs zijn dikke harde lul.

De twee zijn zo druk bezig dat niemand zich realiseert dat de deur open gaat en Marla binnenkomt.
Marla hoort Harrie kreunen toen ze de deur binnenstapte, ze ziet Harrie’s hoofd en ze ziet dat hij naar het plafon staart met zijn ogen dicht.
‘Oh God daar gaan we weer,’ denkt ze bij zichzelf in walging. Ze heeft haar broer nu al een paar keer betrapt op de bank terwijl hij zich zat af te trekken. ‘Wat een idioot, mama is thuis vanavond’ denkt ze.

“Hee eikel, denk je niet dat het beter is om dat in je eigen kamer te doen? ‘Zegt ze. Ze begint naar de bank te lopen. “Wat zou mama wel niet denken als ze naar beneden komt en je betrapt? Of ben je vergeten dat ze thuis is vanavond?”

Marla loopt om de hoek van de bank en staart met open mond naar wat ze ziet. Sara en haar zoon bevriezen. Sara kijkt met grote ogen naar haar dochter, nog steeds met Harrie’s pik in haar mond. Harrie is verlegen en beschaamd.
“Wat!” schreeuwt Marla naar haar broer. “Wat heb je met haar gedaan?” Krijst ze, wijzend op hun moeder die op haar knieen zit, een mond vol pik.
“Marla … uh … ik was het niet ik zweer het ‘Roept Harrie. “Het was mama … zij wilde het! “
” Oh ja? Wat een verhaal! ” Vloekt ze. “Ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt, maar je moet je schamen. Je eigen moeder!”

” Um … eigenlijk, “zegt Sara, die zich uiteindelijk genoeg vermande om haar mond van de pik van haar zoon af te trekken en tegenover haar dochter ging zitten. “Hij vertelt de waarheid … ik was het, “legt ze uit.

Marla staart naar haar moeder, haar wangen blozen nu ze de grote borsten van haar moeder ziet. Ze droeg dezelfde bh-maat dus ze leken erg op die van haar.
“W.. Wat? “Marla beheert trekt haar blik weg van de tieten van haar moeder. “Waarom ..? ‘Vraagt ​​ze verward.

“Nou … Ik was aan het masturberen op de bank en je broer kwam vroeg thuis en betrapte me … Ik was zo geil en ik vroeg misschien of hij me kon helpen … omdat je vader nooit geen tijd meer heeft om me te neuken, “zegt Sara.

” Maar … wat? … Hij is je zoon … Het is verkeerd … oh god ik ben zo in de war. “Marla doet haar gezicht in haar handen. Sara kruipt naar haar dochter en omhelst haar. ” Oh lieverd … Het spijt me. Maar geef toe, je broer is erg aantrekkelijk. Zijn donkere haar, blauwe ogen, gespierde lichaam … en zijn pik … wow het is gewoon geweldig.”

Marla kijkt naar haar broer, haar ogen kijken naar zijn nog steeds stijve pik. Ze slikt. Haar moeder had gelijk. Harrie was sexy, echt wel. Ze had zichzelf al een paar keer afgevraagd hoe het zou zijn seks met hem te hebben, ze had er nooit serieus over nagedacht hoor. Maar nu, nu ze zijn pik zag, Dik, lang en zo hard klaar om in haar natte kutje te glijden, voelde ze zich helemaal nat worden van geiligheid.

“Weet je …”, zei haar moeder. “Ik heb me altijd afgevraagd hoe sex met een andere vrouw zou zijn … Ik heb eens een triootje voorgesteld met je vader en een vriendin, maar hij wou het niet … dus ik heb het nooit gedaan. “
Marla staarde naar haar moeder, ze was in shock.

“Je broers is niet de enige die ik aantrekkelijk vind lieverd, “zegt Sara verleidelijk.
“Je meent het niet …” Marla voelt haar opwinding groeien als ze denkt over wat haar moeder suggereert.
“Marla …”, zegt Harrie van de bank met een nieuwsgierige blik op zijn gezicht. “Waarom doe je niet met ons mee? Voor mama, je hoort toch dat ze alleen is en ze niet wordt bevredigd … “

Marla kijkt haar broer aan en ziet een geile blik in zijn ogen, nu weet ze dat ze niet alleen was in haar broer zus fantasieën. Ze kijkt weer naar haar moeder, ze ziet de mollige borsten platgedrukt tegen haar arm. Eindelijk knikt ze.
“Oke …” Haar stem klinkt raar en geil.

Harrie loopt naar zijn moeder en zus toe en Sara helpt Marla uit haar top en beha . Hij loopt achter zijn zus langs en zijn handen gaan om haar voorkant en hij pakt haar tieten vast. Hij had ze altijd al willen voelen.

Sara knikt naar haar zoon en leunt naar voren en drukt haar lippen op de mond van Marla.
Marla kreunt zachtjes als haar broer haar tieten betast en met haar tepels speelt. Haar moeder’s tong glijdt in haar mond en hun tongen wrijven tegen elkaar. Ze kust haar moeder terug, Ze is geil.

Dit ging zo een tijdje door, toen stond Sara op en trekt Marla omhoog, ze leidt haar naar de bank en hielp haar haar broek en ondergoed te verwijderen. Zodra Marla volledig naakt op de bank zat, zei Sarah tegen Harrie dat hij op de bank moest gaan staan beiden voeten naar Marla.

Marla keek naar haar geile broer en hij hield zijn pik vlak voor haar gezicht. Ze begreep het, ze pakte de pik van haar broer en nam hem in haar mond, Ze likte de eikel en nam toen dikke kop en de schacht in haar mond.

Harrie kreunde toen zijn zus zijn pik in haar mond nam en greep de achterkant van haar hoofd vast. Ze begon haar hoofd op en neer te bewegen zodat zijn pik in en uit haar mond gleed.
Sara keek hier een tijdje na, ze vingerde haar kutje en kreunde zachtjes. Na een tijdje knielde voor de bank tussen de benen van haar dochter. Langzaam liet ze haar tong in de lengte van de kut van haar dochter glijden. Ze hoorde hoe ze begon te kreunen met de pik van haar broer in haar mond, en ze ging door met het beffen van haar dochters lekkere kutje.

Sara gebruikt haar tong om de schaamlippen van haar dochter lekker nat te maken en uit elkaar te spreiden. Na het nat maken ging ze op zoek naar de grote klit van haar dochter. Het horen kreunen van haar beide kinderen maakte haar zo geil.

Marla’s lichaam stond in brand haar moeder befte haar kutje en haar broer neukte haar mond. Ze werd er zo geil van en zo kon het niet geloven dat ze dit nog nooit eerder hadden gedaan, wat was dit geil zeg. Ze zoog hard aan de pik van haar broer en ze hoorde hem geil kreunen.

Na een tijdje, trok Harrie zijn lul uit de mond van zijn geile zus en stapte van de bank af, voorzichtig om zijn moeder niet te storen bij het beffen van Marla’s heerlijke natte poesje. Hij bekeek hoe zijn moeder zijn lekkere zus likte en dit maakte hem super geil, zijn pik was keihard van geiligheid. Het zien van zijn moeder die op haar handen en knieën zat met haar kont in de lucht, Harrie knielde achter haar. Greep haar middel, duwde zijn pik tegen haar kutje.

Sara kreunde bij het gevoel haar zoons pik tegen haar kut en duwde haar lekkere kont een ​​beetje naar achteren, ze liet hem weten dat hij haar mocht neuken. Hij begreep de hint en duwde zijn harde grote pik in de lekkere natte kut van zijn moeder, hard en snel, zijn pik ging er gemakkelijk in zo nat was ze. Beiden kreunde nu hard en sara bleef de kut van haar dochter likken en met haar tong over haar gezwollen klit gaan.

Marla opende haar ogen om te zien hoe haar broer hun moeder van achteren neukte en hoe die hoer van een moeder haar kutje befte. Ze kreunde luid en voelde zich zo geweldig geil.

Tenslotte stond Sara op, liet de pik van Harrie uit haar natte milf kut glijden.
“Ga op je rug liggen,” beval ze, Harrie deed wat zijn moeder van hem vroeg. Tegen Marla zei ze, “Ik wil dat je boven op de pik van je broer gaat zitten en hem lekker hard neukt.” Marla knikte en ging van de bank af.

Marla duwde zich langzaam naar beneden op zijn pik, hij vulde haar krappe kutje helemaal op. Harrie kreunde toen hij voelde hoe krap de kut van zijn jonge zus was, veel strakker dan van mama. Marla kreunde ook omdat ze de grote pik maar net kon hebben en begon hem langzaam te neuken.

Sara ging op het gezicht van haar zoon zitten en Harrie begon de geile flamoes van zijn moeder te beffen. Ze kreunde van genot en begon de stuiterende tieten van haar dochter te bevoelen die zo geil op haar broers grote lul reed. Marla en Harrie kreunen tegelijk en Sara leunde naar voren om haar tong in de mond van haar dochter te rammen.
Marla kuste haar moeder terug, ze proefde haar eigen kutsap in de mond van haar moeder en kreunde, ze voelde de grote pik van haar broers in en uit haar strakke poesje glijden.

Ze speelt met de borsten van haar moeder en haar moeder speelt met de dikke tieten van haar. Hun tongen knallen tegen elkaar en Marla voelt hoe ze gaat klaarkomen.
Marla’s Geile tienerlijfje schudt als haar orgasme komt, Harrie’s tong stuurt zijn moeder ook naar een hoogtepunt. De twee vrouwen pakken elkaar vast in extase. Harrie kreunt luid in de kut van zijn moeder, hij likt en drinkt haar sappen op en hij komt ook klaar, hij spuit zijn lading sperma in de kut van zijn zus. Dit duwt Marla weer in een andere orgasme. Ze komt nog een keer klaar bij het voelen van de hete landing sperma in haar kleine tiener kutje.

Alle drie blijven ze zo zitten, langzaam dalen hun orgamses weg. Sara en Marla glijden van Harrie af en gaan uitgeput op de grond naast hem liggen.

Zodra ze allemaal weer bij hun positieven zijn, beginnen ze langzaam hun kleren bij elkaar te rapen.
“Ik denk dat het het beste zou zijn als je vader niks hierover krijgt te horen. “Zegt Sara en ze kijkt haar kinderen een voor een aan. Ze knikken allebei en staan op en gaan naar hun kamers.

Marla gaat de trap op naar haar kamer en badkamer voor een douche, ze glimlacht. Deze avond was zeker anders dan wat ze had verwacht. Maar Jezus, wat was het geweldig.

Ingezonden door Anoniem. Bedankt!! 🙂


Net69

naar boven
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.