Nieuwste Verhalen

Shemale ontgroening in een studentenhuis

Shemale ontgroening in een studentenhuis

Shemale ontgroening in een studentenhuis

Ik was de enige vrouw in ons studentenhuis. Ik voelde mij erg op mijn gemak want ik wist wat er tussen mijn benen zat. Ik ben een Shemale en ben er trots op. De anderen in het huis zouden er ook achter komen, toen ze mij wilden gaan ontgroenen.

Ze doen dat meestal met twee mensen, zodat het niet al teveel uit de hand kan lopen. Alleen zou het dit keer sowieso uit de hand gaan lopen. Ze wilden mij onder de douche de stuipen op het lijf jagen, door met hun stijve pikken naakt bij mij in de douche te gaan staan, alsof ze mij zouden gaan verkrachten.

Ze stonden achter mij en tikten mij op de schouder. Ik draaide mijn hoofd om en was aangenaam verrast. Toen keek ik naar beneden en moest smakelijk lachen. ‘Is dat alles?  Ik heb zelf meer tussen mijn benen hangen.’ Een beetje verward keken de twee studenten mij aan maar ze begrepen meteen wat ik bedoelde toen ik mij omdraaide. ‘Mijn pik is toch echt groter als die van jullie.’ De jongens keken vol verbazing naar mijn pik en ik had verwacht dat ze nu wel in slappe toestand zouden afdruipen, maar niets was minder waar.

Het bleek zo te zijn dat ze altijd twee homo’s stuurden om een vrouw te ontgroenen, zodat er niets ergs zou kunnen gebeuren. Dus deze twee jongens waren erg blij met de pik die tussen mijn benen hing. Ik voelde dat de twee meer wilden en was van plan dat allemaal lekker toe te laten. Ik ging op mijn hurken zitten en pakte beide lullen vast, in iedere hand één.

Ik begon ze lekker af te rukken terwijl ik op mijn knieeen ging om ze lekker te pijpen. Terwijl ik de ene lul aftrok, zoog ik hard aan de andere en ik wisselde veel af, zodat geen van beiden tekort zou komen. Ik speelde met hun ballen en vinderde hun kontjes en terwijl ik daar zat, voelde ik mijn lul nog harder worden dan dat hij al was. Nu was het mijn beurt en ik ging staan, de jongens gingen op hun hurken zitten en begonnen mij nu met twee monden tegelijk af te zuigen. De ene sabbelde aan mijn ballen en de ander zoog mijn eikel naar binnen. Zijn hoofd bewoog heen en weer, het was een prachtig geil gezicht, zo’n kerel met mijn lul diep in zijn mond.

De jongens gingen staan en ik leunde tegen de muur en spreidde mijn benen. Een van de soldaten ging achter mij staan en drukte zijn dikke lul voorzichtig in mijn shemale kontje. Ik werd helemaal opgevuld. Ik bukte wat meer, zodat ik de andere overgebleven lul weer lekker in mijn mondje nemen kon. Hij schoof zijn lul diep in mijn mond. Ik probeerde hem helemaal in mijn keel te nemen en dat lukte mij goed. De andere student pakte mijn heupen stevig vast en begon mij hard te neuken.

Hij trok mij wat dichter tegen zich aan, zodat hij lekker diep in mijn kontje kon neuken. Ik voelde mij helemaal uitgerekt en ik kreunde en hijgde hard van puur intens genot. Nu wisselden we van standje. Ik ging op de grond liggen en een student kroop bovenop mij en achter hem kroop de andere student. Zo lagen  in een soort treintje elkaar te neuken. We neukten elkaar hard en dat voelde heerlijk.

Omdat de student die mij neukte ook geneukt werd, leken zijn harde stoten dieper en harder in mij te komen. Ik trok mijzelf lekker af en spoot mijn zaad op de vloer. De twee studenten leken ook bijna klaar te komen en ze gingen staan. Ik zat inmiddels weer op mijn hurken en trok, likte en zoog aan die harde pikken.

Ze spoten mijn gezicht helemaal onder en alles spoelde meteen weg door de douche die boven mijn hoofd nog stroomde. De twee mannen gingen uiteindelijk weer weg en toen ik mijzelf lekker had afgespoeld droogde ik mij af, deed mijn kleren aan en ging naar de woonkamer. De andere studenten vroegen mij lacherig of ik nog iets had meegemaakt. ‘Nee, niet echt, ik heb gewoon heerlijk gedoucht.

Ik hoop dat elke keer als ik douche, dat het zo lekker zal zijn.’ Daarna knipoogde ik naar de twee studenten die ik net had geneukt en deze keken onwennig naar de andere kant, maar ik wist beter. Shemale student zijn heeft dus duidelijk zijn voordelen.

ingezonden door Kees de bie. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.