Nieuwste Verhalen

Sex tijdens een stroomstoring

Sex tijdens een stroomstoring
Sex tijdens een stroomstoring

Aafke en Gina hadden nu een paar jaar samen iets en de sex tussen hen was erg goed. ik wist dit omdat hun appartement naast mijne lag. Dus door die dunne muren kon ik ze horen kreunen en schreeuwen. Ik moet mezelf altijd inhouden mijn eigen orgasme niet te laten horen en bijt altijd op mijn lip als ik klaar kom. Nu ben ik niet lesbisch of zo, maar als ik ze zo hoor seksen ben ik altijd nieuwsgierig naar hoe het zou zijn.

Toen op een stormachtige nacht de stroom uitviel in ons gebouw, klopte ik bij mijn buren op de deur om wat kaarsen te lenen. Aafke begroette me aan de deur, ze droeg een boxer short en een klein smal topje. Ik moest toegeven dat ze sexy was met haar schouder lange haar en haar honing kleurige ogen. Ze had een kaars in haar hand zag ik kaarsen flikkeren in de woonkamer. “Hey Vallerie hoessie?”. Ik glimlachte naar haar. “Kan ik een paar kaarsen lenen”. “Waarom blijf je niet gewoon hier hangen bij ons tot de lichten weer aan gaan. Ze nodigde me uit om binnen te komen en ik rook de geur van vanille. Gina zat op de bank en had een glas wijn in haar hand. “He Vallerie, kom zitten ik bijt niet.”

Toen ik ging zitten zag ik Aafke en Gina beiden naar mij kijken. Plotseling Ik zat in het midden met Aafke op mijn rechter zijde en Gina links van mij. ik werd een beetje zenuwachtig. Aafke vroeg me wat er mis was. Ik zei niks en schudde alleen mijn hoofd. Ik probeerde op te staan ​​maar ik voelde een hand om mijn middel en Gina trok me op haar schoot terwijl ze zachtjes mijn nek kuste. Ik beet op mijn lip om mijn gekreun te verbergen, maar dat was van korte duur omdat Aafke voor mij knielde en mijn tepels door mijn shirt begon te kneden die werden keihard. Ze trok mijn shirt over mijn hoofd en begon te trekken en te draaien aan mijn tepels. Ik wilde meer!!Aafke trok me op de grond en greep me tussen mijn benen om mijn trainingsbroek uit te trekken. Gina sprong van de bank af en gooide haar lichaam op de mijne.

Gina is een slanke schoonheid met dik krullend haar en een mooie glimlach. ik deed een vergeefse poging om op te staan. Gina nam mijn tepel in haar mond en ik voelde Aafke een vinger in mijn kut boren en haar duim mijn mijn g-spot masseren. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en tilde mijn bekken op zodat haar vinger zich dieper in mij boorde. Gina stond op trok haar broek uit en ik zag haar roze kutje. Ze hurkte over me heen en ik rook haar natuurlijke geur van haar kleine roze kutje.

Ik was zo geil aan het worden van Gina’s gladde poesje en ik voelde hoe Aafke haar tong diep in mijn kut duwde om mijn sappen te proeven. Net als ik begin te kreunen duwt Gina  haar kut lippen op mijn mond en ik schuif mijn tong in haar en begin haar roze vallei te verkennen. Ik haal mijn eigen kut op en neer over de tong van Aafke en ze bootst een lul na met haar duim en neukt me hard.

Ik grijp Gina’s kont trek haar dichter naar me toe en kopiëer wat Aafke bij mij aan het doen is. We kreunen allemaal net zo hard en we voelen dat we gaan klaarkomen. Gina schreeuwt dat ze klaar gaat komen en ik heb dat zelfde gevoel. We komen beide tegelijk klaar en ik krijg een lading zoet sap in mijn mond gespoten. Aafke likt aan mijn kutje en als ik klaarkom spuit ik haar hele gezicht onder mijn vocht. ze likt haar lippen af en kijkt me geil aan.

We lagen allemaal te hijgen. kijk ik hen beide een beetje beschaamd aan. Aafke kijkt naar me en zegt lachend. “Nou, omdat je het toch zo lekker vind kan je maar beter de nacht hier blijven”. Ik heb nooit die kaarsen gekregen maar Aafke en Gina hebben me de hele nacht geile sex gehad.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.