Nieuwste Verhalen

Sex op kantoor

Sex op kantoor
Sex op kantoor

Het is weer een saaie dag op kantoor, het is een warme lentedag alle collega’s zijn hard aan het werk, misschien tijd voor wat sex op kantoor. Als de dag voorbij gaat komt je regelmatig  in mijn kantoor voor iets dat je niet nodig hebt. Ik kan het niet helpen, maar merk dat je er mooi uitziet vandaag in dat zwarte korte rokje, een wit overhemd met een zwarte beha. Je tieten vallen zowat uit dat overhemd en bungelen lekker heen en weer als je voorbij loopt.

Elke keer als je in mijn kantoor komt glimlach je naar me alsof  je iets van me wild. Naarmate de dag eindigde gaan de mensen naar huis, maar ik werk laat zoals gewoonlijk, je zag dat ik gefrustreerd was over iets waar ik mee bezig was en kwam in naar me toe en vroeg of ik misschien een massage kon gebruiken. Ik was een beetje geschokt en voordat ik kon antwoorden voelde ik je zachte handen op mijn schouders. Mijn lichaam ontspande zich en ik liet mijn hoofd naar voren vallen. Je deed mijn das en het bovenste knoopje van mijn hemd los “om een ​​betere grip voor de massage te krijgen”. Je ging verder met de massage en ik begon in te dommelen, het voelde zo ontspannend.

Toen ik wakker werd schrok ik, je had mijn pik uit mijn broek gehaald en je gaf me een lekkere pijp beurt. Je likte mijn harde pik op en neer en liet je mond over de schacht glijden, ik wist niet wat ik moest zeggen, dus ik pakte je haar en begon je mond te neuken. Je kokhalsde op mijn harde pik, maar je ging door met zuigen tot ik een lading zaad in je bek spoot. Je glimlachte en zei “hhmm lekker schat”.

Ik pakte je op en gooide je op mijn bureau, trok je rokje omhoog, greep je string en en trok deze kapot. Ik begon je natte kut te beffen en ramde een vinger in je reet, terwijl mijn tong de sappen uit je kut likte. Je greep mijn haar en trok hard, je nagels boorde zich in mijn hoofdhuid. ik ramde mijn vingers in en uit je kut en voelde je sappen over mijn handen lopen. Ik stond op en trok je overhemd wijd open en zag nu je perfecte tieten. Ik deed je beha af en zoog een tiet in mijn mond, ik zoog aan je tepels en je sloeg je benen rond mijn middel en trok mijn lichaam dichterbij.

Ik begon je perfecte te kussen en zorgde ervoor dat ik geen deel oversloeg. Ik plaatste je op het bureau en ramde harde mijn lul in je druipende kutje. Ik houd je beide handen achter je rug, terwijl ik mijn pik hard en diep in je kut ram. Ik voel je lichaam verzwakken, en je probeerde te ontsnappen uit mijn grip. Ik neem mijn vrije hand en pak je bij je keel, je probeert los te komen maar ik knijp harder op je keel en duw je op je bureau, Je geeft je over als ik doorzet en je haast geen lucht meer kan krijgen. Nu heb ik je armen boven je hoofd en neuk je zo hard, dat je explodeerde en je kut sappen helemaal over mijn lul en benen loopt.

Zodra ik je sappen langs mijn lichaam voel lopen grijp ik je haar en duw je hoofd naar beneden naar mijn lul. Ik zei : Likker kreng” en je likte elke centimeter van mijn pik af om het allemaal proeven. Ik draaide je om en gooide je voor over op het bureau om toegang te krijgen tot je kut. Ik kniel neer en begin aan je kut en kont te likken. “Vinger jezelf hoer”roep ik, en ik ram mijn harde pik in je kut. Ik neuk je zo hard dat je de rand van het bureau moet grijpen om je evenwicht te behouden en je voelt elke centimeter van mijn pik in je. Ik pak je armen en bind ze achter je rug met mijn riem, ik ga in mijn bureaustoel zitten, mijn pik nog steeds in je.

Je rijd op mijn pik en je zet je benen tegen het bureau om beter te kunnen afzetten en ​​mijn lul  dieper in en uit je kutje te krijgen, je lichaam trilt van plezier. Ik verras je door mijn pik uit je kut te trekken en schuif hem in je strakke kont, je lichaam spant zich en uit je kut spuit warm sap over mijn bureau en benen. Ik begin je aars ruw en hard te neuken, terwijl ik je kutje vinger en over je klit wrijf. Je lichaam kan niet omgaan met zoveel plezier en je benen worden zwakker en zwakker.

Ik trek mijn lul uit je kont en leg je terug op het bureau, haal de riem van je armen, je geeft me een klap in het gezicht en zegt “neuk me klootzak, neuk me harder en dieper”. Ik neem mijn pik en ram hem weer hard in je kont en grijp je weer bij je nek vast. Ik bijt in je tepels en op meerdere plekken op je tieten, om sporen en krassen na te laten en ik sloeg met een vlakke hand op je billen. Rode vlekken achterlatend op je kont, je vond het heerlijk, je kreunde en steunde, “Ja lekker, Ja Lekker”. Mijn pik gaat diep in en uit je aars, ik ben klaar om te gaan ontploffen en trek mijn pik uit je kont en duw hem in mond. Je slikt mijn zaad door als een professionele hoer.

Toen we klaar waren zei je, “dit had ik nooit achter je gezocht” en ik zei “dito schatje”. We kleden ons aan en ze kon niet al haar knoopjes van haar bloes vinden. Ik zei “misschien de volgende keer doe je een topje aan schatje, minder schade”  Ze glimlachte.

Wat een geile dag zeg ik wil meer sex op kantoor.

 

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.