Nieuwste Verhalen

Sex met een vreemde in een kroeg

Sex met een vreemde in een kroeg
Sex met een vreemde in een kroeg

Oke, ik was dus boos, weer geen sex, maar eerlijk gezegd, het kon me gewoon niet meer schelen. Mijn vriend was voor de derde keer op een rij niet komen opdagen. Hij had er altijd een goede reden voor gehad, maar genoeg was genoeg. We waren op weg om uit elkaar te gaan en de realiteit was dat ik me helemaal had opgemaakt en aangekleed en verwachte een leuke tijd en nu kon ik weer thuis blijven. Nou, mooi niet! Als hij dacht dat ik thuis zou blijven en op hem ging zitten wachten, dan had hij het mis.

Mijn donker bruine haar hing in losse krullen langs mijn rug. Mijn make-up was gedaan, ik had een witte jurk en mijn hoge hakken aan en liet mijn handen langs mijn lange benen glijden. Ik ben 1 meter 75 cm en met mijn hoge hakken was ik 1 meter 80 cm. Mijn vriend is de zelfde lengte, maar de man die al een tijdje met mij aan het flirten was online zei dat hij 1 meter 95 cm was “. Ik liet een bericht op de voice mail van mijn vriendje achter om hem te vertellen dat ik er klaar mee was en ik ging online en liet een boodschap voor geil54343 achter dat zei: “De Check Bar, 8:30 uur, ik ben geil” en ik ging op weg en stapte in mijn auto.

De Check Bar is een leuke kroeg waar live bands spelen en je goed kan dansen. Ik hou van dansen en ik was al in geen weken geweest. Ik was in de kroeg en keek rond en ik wist dat het druk zou worden vanavond. Mijn favoriete band was aanwezig en ze speelde een heel scala aan muziek, pop en rock.

“Hallo Schatje ‘, riep de uitsmijter en hij hield de deur voor me open.
“Ow wat ben jij behulpzaam vandaag,” zei ik terug en knipoogde naar hem. “Je mag wel uitkijken, ‘waarschuwde ik. “We willen niet dat ze allemaal zien hoe lief je eigentlijk bent.” Ik knipoogde weer en hij lachte. Paul “De uitsmijter” en zijn vrouw, Bea waren vrienden van mij. Paul werkte daar om wat extra geld te verdienen nu Bea zwanger was van een tweeling.

Ik koos voor een tafel voor twee tussen de bar en de dansvloer. De serveerster nam mijn bestelling op en ik keek of er mannen waren die alleen bij de bar zaten. Ik wilde dansen en als geil54343 niet kwam opdagen dan vond ik wel een andere kerel om mee te dansen.

Ik liet mijn ogen door de hele kroeg gaan en toen in eens zag ik hem. Hij was in het zwart gekleed en mijn hartslag ging omhoog. Hij zag er precies zo uit als hij had gezegd. 1 meter 95 cm met vrij lang bruin haar dat in zijn nek hing. Hij had een strakke, zwarte spijkerbroek aan en cowboylaarzen. Zijn hemd was zwart en ik kon de glinstering van metaal te zien om zijn nek, een dikke ketting. Het shirt was aan de bovenzijde open, maar alleen voor comfort. Hij zag eruit alsof hij wist wat hij wilde en het hem niet kon schelen wat iemand anders dacht. Ik keek snel weg toen hij zich omdraaide. Ik wilde niet dat hij me zag staren.

De serveerster bracht mijn drankje en eten dat ik had besteld. Ik was druk bezig de portie bitterballen te proberen, terwijl het koppel aan de tafel naast me begon ruzie te maken over de vraag of hij had geflirt met een andere vrouw. Ze werden steeds luider en andere mensen begonnen te staren en haar stem werd schril en ze begon te vloeken. Hij keek beschaamd en bleef maar vragen of ze misschien wilde bedaren. Plotseling pakte ze haar glas en gooide de inhoud in zijn gezicht. Hij probeerde het te ontwijken en stootte mijn tafel om. Ik probeerde mijn eigen glas en de bitterballen te redden toen hij tegen mijn tafel vloog en ik viel zelf bijna om. Plotseling een zwarte geklede arm pakte me vast en hield me overeind. Ik keek omhoog in de ogen van de man aan de bar.

Hij stak zijn hand en zei: “Misschien dat mijn tafel veiliger is.” Ik keek hem aan en wist zeker dat dit geil54343 was. Ik legde mijn hand in de zijne en hij trok me omhoog. Samen gingen we naar de andere kant van de kroeg waar verschillende tafels tegen de muur waren geplaatst. Het was er donkerder meer intiem en ik voelde een lichte trilling van opwinding over mijn rug gaan. Ik vroeg me af wat deze dynamische uitziende man in gedachten had toen hij tegenover me zat en ik onze knieën onder de tafel elkaar raakte. Van dichtbij was hij robuust knap, het soort man die je verwacht op een paard in een cowboy film.

Nu ik hem eindelijk had ontmoet, had ik geen idee wat ik moest zeggen of wat ik moest doen. Ik werd in ene zo verlegen dat ik hem niet eens aan kon kijken. Zijn hand was zacht toen hij de mijne pakte. Ik keek op naar hem en hij glimlachte.

“Je hoeft niet zenuwachtig te zijn. We gaan niks doen dat jij niet wilt,” zei hij. Ik voelde zijn knie onder de tafel tegen de mijne en ik vroeg me af of hij dit met opzet deed. Ik keek in zijn gezicht, maar ik kon niet zien wat hij dacht. We zaten en keken elkaar aan, terwijl de band begon met spelen.

“Je kwam hier om te dansen?” vroeg hij.

“Ja,” knikte ik.

“Dan dansen is wat we gaan doen.” We stonden op en liepen naar de dansvloer. Het was een lekker nummer niet te snel en ook niet te langzaam. Hij hield wat ruimte tussen ons toen we over de dansvloer schoven. Hij was een goede danser. het liedje eindigde en wij bleven op de dansvloer, het ene na het andere lied maar we bleven dansen. Ik ontspande en merkte dat ik me losser begon te voelen.

De band veranderde van strategie en ging schuifel muziek spelen. Ik keek in zijn gezicht en zag zijn donkere ogen en hij trok me dichter naar hem toe. Ik legde mijn hand tegen zijn borst en zijn arm gleed om mijn rug. We waren allebei licht bezweet en ik kon zijn hart voelen kloppen door zijn shirt heen. Ik dacht wat ik moest zeggen en probeerde een geestig antwoord te bedenken maar ik stond daar maar met een mond vol tanden. We dansten langzaam en ik voelde zijn dijen bewegen tegen de mijne. Het voelde zo lekker ondeugend dat mijn hart sneller ging kloppen van opwinding. Zijn hand bewoog in langzame cirkels over mijn rug toen we dansten.

Ik dacht dat hij makkelijk zijn hand naar beneden kon laten  glijden over mijn kont en vroeg me af wat mijn reactie zou zijn als hij dat deed. Toen besloot ik dat het niet uitmaakte, ik wilde gewoon plezier, dus ik zou het allemaal maar over me heen laten komen. Het liedje was afgelopen en de band zei dat ze een pauze zou nemen dus we gingen terug naar onze tafel.

Het ijs in onze drankjes was gesmolten, hij bestelde nieuwe en ging naar het toilet. Hij was nog steeds niet terug toen ze aankwamen en ik was nog warm van het dansen, dus ik dacht dat ik me een beetje zou afkoelen. Ik pakte mijn ijskoude glas en tipte mijn hoofd achterover, deed mijn ogen dicht en legde het tegen mijn nek. Ik hoorde een geluid en mijn ogen vlogen open. Hij stond aan de tafel naar me te kijken en en keek geil. Hij ging tegenover me zitten en gleed een van zijn knieeen tussen mijn knieën. Hij dwong mijn benen licht gespreid onder de tafel. Ik kon aan de kleine glimlach op zijn gezicht zien dat hij het met opzet had gedaan.

Ik zette mijn glas neer en duwde mijn haar weer uit mijn nek. Zijn ogen volgden een klein straaltje vocht dat in mijn nek liep, over mijn sleutelbeen, en verdween onder de nek van mijn jurk. Toen zijn ogen omhoog kwamen naar de mijne, kon ik de lust zien. Ik kon de rilling die over mijn rug ging niet stoppen. Mijn lichaam spande zich en een afbeelding van ons twee in bed schoot in mijn gedachten. Zijn knieën verschoven tegen het mijne en gleden verder omhoog langs de binnenkant van mijn dijen. Ik keek naar hem als een van zijn handen onder de tafel ging.

Hij begon een praatje te maken over de band en we praatten over dansen en andere dingen en Ik vroeg me af of hij verder wou gaan met zijn knieeen . Hij keek mijn gezicht toen ik zijn hand plotseling over mijn knie voelde glijden. Hij bleef praten en ik hield mijn adem in, ik vroeg me af wat hij zou gaan doen. Langzaam boog hij zich naar voren en ging met zijn hand over mijn been steeds verder en verder. Een vinger streelde mijn dijbeen en zijn voet schopte mijn voeten verder uit elkaar. Ik was helemaal gefascineerd door die strelende vinger zodat hij geen moeite had mijn benen te spreiden.

Ik wist dat als iemand zag dat mijn benen uit elkaar waren ze zo onder mijn jurk konden kijken, maar die langzaam strelende vinger maakte me zo geil dat ik niet meer kon denken. Hij kon niet tot aan mijn slipje komen, maar ik was nat en wilde dat hij het kon.

De band begon te spelen en ik wist dat ik me moest kalmeren. Ik schoof een beetje verder naar achteren en vertelde hem dat ik naar het toilet ging voordat we weer gingen dansen. Ik wist dat hij naar me zat te kijken toen ik naar de wc liep en moest me inhouden om me niet om te draaien. Het was druk bij de toiletten, ik ging naar binnen en deed de deur op slot en glimlachte naar de vrouw (mijzelf) die  naar mij staarde vanuit de spiegel. Ze zag eruit als iemand die wist wat ze wilde, in tegenstelling tot mij, ik ben te verlegen om te nemen wat ik wil. Ik gebruikte het toilet en liet koud water over mijn polsen lopen om me zelf rustig te maken. Ik was klaar en ik trok de deur open, en liep tegen iemand op.

Ik keek geschrokken op toen ik me realiseerde de persoon die mijn weg blokkeerde de man was die mijn gedachten bezig hield. Hij gaf een strakke glimlach en duwde me terug de wc in. Ik liet de deur los en hij duwde hem dicht achter ons. Het enige wat ik kon doen was staren toen hij zijn hand uitstak mijn tas pakte en hem op de wastafel gooide. Zijn tong gleed in mijn mond en ik kreunde.

“We kunnen worden gepakt, ‘waarschuwde ik.

“Kan het je wat schelen? ‘ vroeg hij terwijl hij me hard tegen hem aandrukte.

“Nee,” zei ik en sloeg mijn armen om zijn schouders en trok zijn lippen naar beneden op de mijne.  Een van zijn handen gleed omhoog in mijn haar en hij rukte mijn hoofd terug en duwde zijn tong  in mijn open mond. Onze tongen wreven tegen elkaar. Uiteindelijk trok hij zijn hoofd terug en we hapte naar adem. Ik voelde zijn lippen in mijn nek. Zijn tong duwde hard tegen me aan en toen opende hij zijn mond verder en zijn tanden schraapte langs het gevoelige vlees van mijn lippen. Ik huiverde toen zijn andere hand naar beneden over mijn borst ging. Mijn tepels werden hard en ik voelde ze tegen mijn beha schuren.

Ik werd nat tussen mijn benen en voelde zijn erectie tegen mijn onderbuik. Ik kreunde en wreef  mijn heupen harder tegen hem aan. Mijn handen zakte tot zijn middel en hij draaide me om en duwde me tegen de deur. Mijn hand zakte en ik voelde zijn harde lul steeds stijver worden. Hij kreunde en bewoog zijn heupen zodat mijn hand tegen zijn pik wreef. De hand die aan mijn haar trok, trok mijn hoofd terug en hij bukte om mijn nek te likken terwijl ik door zijn spijkerbroek zijn harde lul bleef strelen. Zijn andere hand gleed langs mijn kont en begon mijn jurk omhoog te trekken.

Ik duwde  tegen hem aan toen zijn hand omhoog ging over mijn dij. Ja, daar. Zijn hand ging over mijn kutje en begon te wrijven. Hij liet mijn haar los en gebruikte zijn vrije hand om mijn jurk omhoog te trekken. Ik voelde zijn vingers plukken aan het materiaal van mijn panty toen hij plotseling een ruk gaf en ik voelde het materiaal scheuren. Zijn vinger prikte in het gat dat hij had gemaakt op zoek naar de rand van mijn slipje.

Spreid je benen verder uit elkaar,” beval hij en zijn ogen schitterde. Ik deed het en zijn vinger gleed in de bovenkant van mijn slipje. Hij schoof zijn vinger in mij en ik had geen andere keus dan zijn harde pik los te laten en evenwicht te zoeken. Ik keek over zijn schouder en zag onze reflectie in de spiegel. Mijn jurk zat over mijn taille en mijn benen werden wijd uit elkaar gespreid, terwijl zijn hand hard in en uit mijn natte kut ging. Ik sloot mijn ogen toen zijn vinger langs mijn spleet ging en de harde kleine knop vond die er tussen verscholen zat. Hij kneep er in met zijn duim en wijsvinger. Ik hield me vast aan zijn armen voor ondersteuning en kon alleen maar kreunen toen hij wreef en tegen mijn klit tikte met zijn vingers en duim.

“Mijn God, wat ben je nat, ‘fluisterde hij. “Is dit wat je nodig hebt?” vroeg hij.

Ik kon alleen maar naar hem kijken, verloren in de gevoelens die hij creëerde. Ik voelde het vocht uit mijn kutje lopen toen hij me vingerde.

“Ben je bang? ‘ vroeg hij.

“Wat?” Ik kreunde en duwde mijn heupen tegen zijn hand.

“Wat als iemand ons hoort?” vervolgde hij.

“Ik, ik weet het niet,” jammerde ik en zijn hand begon steeds sneller in en uit mijn natte spleet te gaan.

“Wil je dat ik stop?”

Ik kwam bijna klaar en hij bleef maar wrijven ,sneller en sneller toen zag hij mijn gezicht verkrampen.

“Nee, oh God, alstublieft niet stoppen,” smeekte ik.

“Ga je klaarkomen?” vroeg hij terwijl zijn tanden in mijn nek beten.

“Ja, oh alsjeblieft, ja,” Het kon me niet schelen wat hij deed ik wilde dat zijn hand me bleef strelen en neuken, steeds dichter bij een orgasme.

“Weet je het zeker,” kreunde hij.

Ik begon te hijgen en hij begon me sneller te vingeren. “Ja, maak me klaar, ‘smeekte ik.

Zijn hand bewoog sneller en sneller en ik duwde mijn kut tegen hem aan. De spanning in mijn kutje steeg en toen eindelijk met een laatste beweging van zijn vinger ontplofte ik. Ik hoorde mezelf kreunen en ik voelde het genot van mijn orgasme door mijn hele lichaam trekken. Hij duwde twee vingers diep in mijn kut en ik voelde mijn spieren knijpen en mijn lichaam rilde van genot. Ik bleef tegen zijn hand aanrijden toen zijn bewegingen langzamer werden. Toen ik eindelijk helemaal was klaargekomen gleed hij zijn hand uit mijn kutje en likte langzaam een van de vingers af die nat was met mijn sappen. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden terwijl hij zijn vingers af likte.

‘Je bent net zo geil als ik dacht, “glimlachte hij, hij boog zich voorover en kuste me zachtjes op de mond. Ik proefde mezelf op zijn tong. Ik had mezelf nog nooit geproefd  en ik vroeg me af of alle vrouwen zo smaakte Hij gaf me een snelle kus op de lippen en keek me op en neer. Hij zei, “Oh, voordat je terug gaat naar de tafel” hij pauzeerde.

Ik keek naar zijn gezicht en vroeg me af wat hij bedoelde.

Hij grijnsde naar me, “het slipje uitlaten,” eindigde hij.

Ik keek een beetje geschokt en hij lachte terwijl hij de deur open deed en uit het toilet stapte. Hij deed de deur open en ik trok hem dicht achter hem, ik was alleen. Ik was nog nooit in het openbaar zonder slipje op stap geweest, maar ik heb geen tijd te verspillen aan de discussie met mezelf. Of ik was aan het leven of  ik het niet. Ik deed mijn slipje uit en trok de panty op, ook al had het een gat in het kruis nu.

Toen ik terug ging naar de tafel tilde hij een wenkbrauw op en vroeg me in stilte of ik aan zijn eis had voldaan. Ik gaf een snelle knik en gleed op mijn stoel. De avond ging voorbij en we dansten en we lachten. Ik voelde me totaal ontspannen bij hem, alsof ik hem al jaren kende en de avond kwam tot een einde en alles wat er nu nog werd gespeeld waren meestal langzame liefdesliedjes.

Hij trok me dicht tegen hem aan zijn handen op mijn heupen. Ik had geen andere keus dan mijn armen om hem heen te slaan en ik zuchtte terwijl hij me vasthield en op en neer ging op de maat van de muziek. Zijn vingers gespreid open, en ze rusten op de top van mijn kont en ik sloot mijn ogen toen we dansten. Ik voelde de bobbel in zijn kruis en ik wilde mezelf er tegen aan wrijven. Mijn hoofd op zijn schouder en zijn mond was vlak naast mijn oor.

“Ben je verlieft op me,” fluisterde hij. Zijn lippen gaven kleine kusjes op de zijkant van mijn nek. Ik wachtte ademloos op wat hij zou kunnen gaan doen. Toen voelde ik zijn tong op de huid waar mijn schouder overgaat in mijn nek. Zijn lippen wreven er tegen en zijn tanden beten op die plek. Ze waren niet te hard, niet te zacht, die bijtjes. De liefde hapjes waren perfect en ik kon niet stoppen met kleine kreuntjes te geven.

Mijn tepels waren nu harde pijnlijke punten en ik kond de hitte voelen in mijn kutje voor de harde lul die ik voelde aan de voorkant van zijn spijkerbroek. Ik keek om zich heen naar de andere dansers, maar niemand die aandacht aan ons besteedde. De dans eindigde en we gingen met tegenzin uit elkaar. Ik dacht dat we misschien zouden weg gaan, maar hij hield mijn hand vast en leidde me terug naar onze tafel. Hij zat tegenover me en keek me aan. Ik ademde snel en ik dacht dat ik rood was van de opwinding maar hij lachte naar me. Toen drong het tot me door dat hij het allemaal met opzet had gedaan. Hij zag dat ik steeds geiler en geiler werd, terwijl hij alles onder controle had. Maar ja hoeveel controle heeft een man met een erectie en ik besloot dat het tijd was om de inzet te verhogen.

Ik reikte onder de tafel en verwijderde mijn rechter schoen. Ik legde mijn voet in zijn schoot. Ik bleef praten zodat hij niet zou beseffen wat  ik van plan was. Ik hief mijn been omhoog en schoof mijn voet tussen zijn dijen. Ik keek in zijn ogen toen hij zich realiseerde wat ik aan het doen was. Voordat hij kon reageren, zat mijn voet tegen zijn rits. Hij hield zijn adem in toen ik mijn voet heen en weer begon te bewegen. Zijn stem klonk schor toen we verder praten. Ik voelde zijn lul verstijven..

“Oh God,” kreunde hij terwijl hij zich onderuit liet zakken en hield mijn voet tegen zijn erectie. “Dat deed je met opzet,” zei hij terwijl hij zijn heupen rolde tegen mijn voet.

“Trek je schoen aan, ‘zei hij terwijl hij gaf mijn voet een klopje gaf voordat hij het weg duwde. Ik stond op, maar hij was nog niet klaar om te vertrekken. Hij trok me terug op de dansvloer. Het was niet echt snelle muziek, maar het had een lekkere beat en we gleden rond de vloer met een beetje ruimte tussen ons in.

Het volgende nummer was een schuifel plaat . Ik viel in zijn armen. Ik wreef met mijn hand over zijn spieren. Ik voelde de kleine bult van zijn tepel en ik wreef erover en kneep er in. Mijn eigen tepels waren hard en mijn tieten zaten strak in mijn beha. Ik reikte omhoog en duwde een vinger in de knoop aan de bovenkant van zijn shirt. Zijn handen waren onrustig en bewogen op mijn heupen en ik knoopte een van de knoopjes los en drukte mijn lippen tegen zijn borst. Met de toppen van mijn vingers ging ik door het borsthaar. Ik hoorde zijn hart kloppen en ging met zijn handen naar beneden. Hij drukte ze tegen mijn billen en trok me dichterbij zodat hij zijn pik tegen me aan kon wrijven.
“Je hebt me zo hard gemaakt,” kreunde hij in mijn oor. “Heb je enig idee hoeveel ik je wil neuken?” vroeg hij me zachtjes.

Ik keek om me heen om te zien of iemand ons kon horen, maar de weinige koppels die er nog waren waren te ver weg om het gehoord te hebben. “Heb je enig idee hoe graag ik wil dat je me neukt?” Ik vroeg hem in ruil.

Hij bleef fluisteren, en zijn woorden waren zo sexy Ik voelde me alsof ik kon klaarkomen alleen van zijn stem. “Mijn pik is zo gezwollen. Het klopt in mijn broek.” Het enige wat ik kon doen was kreunen als antwoord.

“Ik wil die jurk uit trekken en mijn pik in je steken. Ik wil je op een van deze tafels gooien en je benen spreiden. Ik wil met mijn handen in die grote tieten knijpen van je en dan,Weet je wat ik zou gaan doen? “

“Ja, vertel het me,” smeekte ik en de erotische afbeeldingen danste in mijn hoofd.

“Voel je mijn lul tegen je? Dat grote kloppende stuk vlees?” Hij duwde zijn heupen tegen mij aan.

“Ja,” kreunde ik en mijn kutje werd nat als zeik. “Ja, ik wil elke grote, harde centimeter van je lul voelen, ‘zei ik tegen hem.

“Ik zou het in die kut van jou duwen en je neuken tot je klaarkomt,” eindigde hij.

Ik kreunde en beet op zijn schouder om niet te huilen van de geiligheid. Hij hield me tegen hem aan maar was nu stil en zei geen woord. Mijn lichaam beefde van de spanning om hem in me voelen. Ik wist dat hij kon het ook voelde,. Mijn hart was aan het racen en we beide ademde snel toen de dans eindigde. Zonder een woord te zeggen draaide hij zich om en trok me naar de uitgang. Geen van ons zei een woord en ik volgde hem naar zijn auto. Hij maakte het portier open en ik stapte in de auto. Hij keek naar me terwijl ik naast hem zat en glimlachte toen ik mijn hand op zijn been legde.

‘Je ziet eruit alsof je eens nodig hard geneukt moet worden, “zei hij terwijl hij een hand op mijn haar legde. Ik glimlachte terug naar hem en kneep in zijn dij.

“Ken jij iemand die het misschien zou willen doen?” Ik vroeg het hem met een brutale grijns. Zijn antwoord was een snelle harde kus voordat hij zich op en draaide de sleutel om. Hij de auto in zijn eerste versnelling en we reden weg. Ik liet mijn hand op zijn dij rusten en hij legde zijn hand op de mijne. Toen we online praten had ik hem verteld dat “sex in een auto” een geheime fantasie was. Ik vroeg me af of hij het zich herinnerde.

Zijn hand wreef op en neer over mijn knie, hoger en hoger ging zijn hand. Ik wist dat hij kon horen dat mijn ademhaling steeds sneller ging. Mijn borsten waren zwaar en de tepels waren hard terwijl  zijn hand hoger kroop. Ik voelde de spieren in zijn dij buigen als hij het gas pedaal indrukte. Ik keek hem aan en hij glimlachte naar me. Er was geen twijfel over hoe deze avond zou gaan eindigen. Ik bewoog mijn hand over zijn rits en ik voelde de harde bobbel en hij kreunde.

Hij draaide een straat in die me niet bekend was. Het leidde tot een kleine vijver en hij parkeerde naast een boom. Hij keerde de auto, zodat de neus naar de weg stond. Hij stopte de motor en draaide zich naar me toe. Zijn hand ging terug naar mijn dij en hij gebruikte de andere hand om mij tegen hem aan te trekken. Onze lippen raakte elkaar en zijn hand ging eindelijk naar mijn kutje. Ik kreunde zo luid. Ik spreidde mijn benen verder en trok zijn hand dichter naar mij toe. Zijn mond wreef tegen het mijne en onze lippen zaten tegen elkaar en we proefden elkaar. Zijn tong gleed over mijn lippen en ging in mijn mond.

Ik greep met een hand de achterkant van zijn nek om zijn hoofd dichtbij te halen en zijn handen gleden naar mijn rug en hij trok mij volledig tegen hem aan. Mijn borsten werden stevig tegen zijn borst gedrukt. Ik wilde hem naakt tegen me aan voelen. Zijn handen gleden naar de voorkant van mijn jurk en hij greep me vast en voelde de volheid van mijn borsten. Ik kreunde weer toen hij mijn tieten kneedde en in mijn tepels kneep. Hij duwde mijn jurk naar beneden over mijn schouder. We ademde allebei moeilijk tegen de tijd dat hij mijn beha open deed.

“Oh, wat een mooie grote tieten heb je,” fluisterde hij terwijl hij naar mijn borsten keek. Hij rolde een van de tepels tussen zijn duim en wijsvinger. “Ik wist dat ze mooi zouden zijn.” Hij legde zijn handen op mijn taille met zijn hoofd gebogen man hij en tepel in zijn mond. Ik hing in zijn armen terwijl hij likte en zoog totdat de tepel helemaal gezwollen was. Hij nam de andere in zijn mond en ik trok zijn hoofd dicht bij me. Ik laat mijn eigen hoofd terugvallen tegen de zitting van de stoel en tilde mijn borst hoger naar zijn mond. Hij kneep hem tussen zijn lippen en tikte met zijn tong. De beweging stuurde een trilling rechtstreeks naar mijn klit. Ik voelde me alsof ik zou kunnen klaarkomen als hij dit bleef doen.

Hij zoog aan mijn borsten toen mijn vingers zijn overhemd begon los te knopen. Ik werd steeds geiler, ik wilde hem naakt tegen me aan voelen. Ik trok zijn shirt omhoog uit zijn spijkerbroek, dus ik kon zijn naakte rug en borst aan raken en zijn lippen begonnen te zuigen op mijn nek. Hij liet me kreunen. Hij wist van onze online gesprekken dat mijn nek gevoelig is en hij bleef mijn nek bijten en kussen.

Uiteindelijk stopte hij en deed zijn shirt uit. Voordat hij mij weer kon kussen, duwde ik mijn eigen lippen tegen zijn nek. Ik gaf kleine, natte kussen in zijn nek en op zijn sleutelbeen en op de platte, mannelijk tepel. Ik likte er over heen met mijn tong en mijn handen gingen door het haar op zijn borst. Ik voelde de tepel hard worden en ik zoog het in mijn mond. Deze keer was het zijn hoofd dat naar achteren ging en hij drukte zijn borst tegen mijn lippen en tong. Ik bleef zijn tepel likken en liet een hand naar beneden glijden in zijn schoot. Hij deed zijn benen direct uit elkaar en mijn hand rustte op de harde bobbel van zijn pik.

Ik ging naar de andere tepel en drukte mijn hand tegen zijn harde lul, en wreef erover door zijn spijkerbroek. Hij kreunde en drukte zijn heupen naar boven. Ik voelde de harde lul drukken tegen tegen zijn rits. Ik verlangde ernaar om hem uit zijn spijkerbroek te halen, en warm en hard tegen mijn hand te voelen! Ik gleed naar achteren over de zitting en trok hem naar me toe. Door te schuiven naar de rand van de stoel, kon hij zijn been zijn optillen om te draaien en naast me te komen zitten. Het was een beetje lastig, maar ik kon nu de rits van zijn spijkerbroek naar beneden doen en de knoop los knopen. Hij hield zijn adem in toen ik de opening uit elkaar trok en naar binnen reikte. Ik gleed helemaal uit de stoel op de grond en hij gleed dichter naar mij toe en ik streelde de harde lengte van zijn dikke pik. Het stond hard naar boven uit zijn lichaam en hij kreunde toen ik kneep erin.

Ik boog dicht naar hem toe en mijn drukte mijn lippen op de naakte huid van zijn heup. Ik hoorde zijn scherpe opname van lucht in zijn mond toen ik de huid kuste en er zachtjes in beet. Ik haalde diep adem en rook zijn rijke, mannelijke geur en mijn hand bleef op en neer de harde pik gaan.

“Oww, God,” hoorde ik hem kreunen toen mijn tong eindelijk over zijn eikel likte. Het was al nat van het voorvocht en ik proefde de zoute smaak toen ik rond de glinsterende eikel ging. Hij duwde de dikke pik tegen mijn gezicht en ik zoog de dikke eikel in mijn mond. Zijn handen lagen op mijn schouders en ik wist dat hij me wilde aanraken, maar het niet kon vanwege onze posities.

“Ahhh, Pijp me,” smeekte hij toen ik de eikel bleef likken en er rondjes omheen bleef draaien. Ik trok een beetje maar bleef de pik likken en hij zuchtte diep. Zijn pik leek nog harder te worden nu en ik voelde mijn kutje natter en natter worden. Hij duwde zachtjes verder en mijn handen gingen naar beneden en grepen hem bij zijn billen. Ik trok hem dichter bij mijn gezicht en mijn tong om cirkelde snel zijn eikel en ik zoog zijn ballen in mijn mond.

Hij kon het niet meer aan en kwam bijna klaar, riep hij. Hij duwde me terug en lag daar op adem te komen, zijn pik klopte met de noodzaak om spuiten. Ik wist hoe hij zich voelde omdat mijn kutje was net zo wild aan het kloppen! Hij ging rechtop zitten en trok me tegen hem aan voor een lange, hete kus. Hij stak zijn hand uit en duwde het portier open en gleed uit de auto op de grond.

“Kom hier,” zei hij hield zijn hand naar me uit. Ik ging rechtop op de stoel zitten en hij draaide mij zodat mijn benen aan weerszijden van hem waren. Zijn pik stak tegen mijn kutje aan de buitenkant van mijn panty en hij tilde een van mijn borsten tot aan zijn lippen. Hij zoog de tepel in zijn mond en beet er zachtjes in met zijn tanden.

“O, God,” kreunde ik toen hij me met zijn lippen, tong en tanden bevredigde. Ik was rusteloos en drukte mijn kutje tegen hem aan. Zijn hand viel naar beneden en hij trok aan het gat in mijn panty. Ik hoorde een luid geluid en we kreunden allebei bij het geluid. Toen drukte hij de palm van zijn hand tegen mijn kutje. Ik wist dat hij kon voelen hoe nat ik was. Hij duwde de hand omhoog zodat de palm over mijn natte kut ging. Hij drukte hard tegen mij aan en voelde mijn heupen tegen hem aan bonken. Toen was de hand plotseling verdwenen.

Ik zag zijn hoofd naar beneden gaan en die ongelooflijke lippen waren mijn dijen aan het kussen. Hij rukte opnieuw aan de panty en een groot deel van een dij kwam bloot te liggen. Hij kuste en zoog totdat ik helemaal gek werd, en ik smeekte hem om mijn kutje te likken. Hij gebruikte beide handen mijn lippen uit elkaar te spreidden en toen ging zijn tong over de lengte van mijn natte snee. Hij stopte bij mijn klit. Hij blies er tegenaan en ik stootte mijn heupen naar voren. Tot slot sloot hij zijn lippen op de kleine knop en zoog op mijn hete klitje. Ik tilde mijn benen op en zette me schrap tegen de deur en hij befte mijn kut alsof hij echt honger had. Hij bewoog een hand omhoog, zodat hij kon me open te houden. Hij duwde een vinger in me terwijl hij voelde hoe mijn dijen beven van genot.

Ik hoorde mezelf jammerend toen hij een tweede vinger in me ramde en ze in en uit begon te halen en nog steeds zijn tong over mijn klit liet gaan. “Oh, oh, oh,” Ik hijgde toen hij me bleef  neuken met zijn vingers en tong. “O God, ik ga klaarkomen,” kreunde ik.

Hij ging recht op zitten en likte mijn kut en zijn vingers gingen in en uit. En hij kneep mijn klit tussen zijn lippen en begon het einde zijn tong snel op een neer te bewegen. Mijn handen gingen naar mijn borsten en ik duwde mijn heupen tegen hem aan. Ik kon het niet geloven wat hij aan het doen was toen ik voelde dat ik dichter bij een climax kwam. Ik hoorde mezelf smeken om niet te stoppen.

“Oh, jaaaaa,” smeekte ik. Ik duwde mijn heupen hard  tegen hem en kwam op zijn gezicht en vingers klaar. Het was ongelooflijk. Het was beter dan elke fantasie die ik ooit heb gehad. Hij trok zijn lippen terug en likte me op en neer voor hij zijn mond van mijn kutje haalde. Zijn handen gingen naar mijn heupen en hij trok me dichter naar hem toe.

“Ik kan niet meer wachten,” kreunde hij. “Ik moet je neuken.” Mijn benen waren al in de lucht en ik voelde de hete, harde lengte van zijn pijnlijk stijve pik tegen mijn kutje schuiven. Hij wreef zijn eikel tegen mijn klit en ik voelde nog een na kramp van mijn orgasme en hij kreunde: “Nu!” en sloeg de hele lengte van zijn pik in mijn natte kutje. Hij begon onmiddellijk te bonken. Zijn heupen beukte tegen mij aan over en over terwijl hij zijn pik in en uit mijn spleet duwde. Ik voelde iedere ribbel van zijn lul en mijn kutje kneep er op met elke stoot. Ik kon het niet geloven, maar ik was meteen weer op weg naar een ander orgasme!

“Je bent zo strak,” kreunde hij. Ik glimlachte. De natte geluiden van onze sex vulde de ruimte om ons heen. We waren aan het zweten ondanks de lagere temperatuur. Verder en verder ging hij, hij duwde zijn pik in me. Zijn hand ging tussen ons in en zijn vingertoppen wreven over mijn klit. Mijn kutje om zijn pik geklemd voelde ik me opnieuw klaarkomen. Mijn lichaam trilde en ik voelde hem verstijven.

“Ik kom klaar,” kreunde hij. Zijn handen grepen mijn heupen hard en hij duwde zijn pik in mij. Ik voelde zijn pik schudden en voelde vervolgens de warmte van zijn hete zaad in mij spuiten. Hij trok zich een beetje terug en stootte weer hard naar binnen en ik voelde meer van zijn zaad tegen de wanden van mijn kutje knallen. Het was het meest lekkere gevoel in een lange, lange tijd! Toen trok hij terug, ik voelde zijn zaad over zijn ballen en over mijn kont druipen. Ik kon niet geloven hoe goed ik me voelde en kon niet stoppen met glimlachen. Zijn gezicht was strak en zijn hoofd lag in zijn nek toen hij een lange zucht uitblies en duwde zijn pik nog een keer in me. Zijn pik bleef hard in mij zelfs toen zijn ballen leeg waren. Ik kneep met mijn kutje in zijn lul, ik melkte het voor elke druppel.

Eindelijk keek hij me aan en bukte zich om een ​​van mijn borsten te kussen. Ik voelde zijn pik uit mijn kut glijden, toen hoorde ik hem lachen. Hij richtte zich op en keek op me neer en ik begon ook te lachen. Het was een lach van puur genot.

Hij trok aan mijn armen, en ik ging rechtop zitten en kuste het topje van mijn neus. “Ik zal me even voorstellen,” zei hij, “mijn naam is Gerard.”

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.