Nieuwste Verhalen

sex in de donkere kamer

sex in de donkere kamer
Sex in de donkere kamer

Ik ben alleen, en ik sta naakt in een donkere kamer. De geur van exotische bloemen vult mijn neus en het maakt dat mijn lichaam gaat tintelen van genot.

De zachte gloed van het licht van twee kaarsen schijnt in de kamer. Ik sta voor een enorm bed met zwarte smeedijzeren uiteinden. Ivoor satijnen gordijnen zijn aan elke hoek van de smeedijzeren frame vast gemaakt. Twee kleine bijpassende tafels aan weerszijden van het bed zijn van een ivoren pijler voorzien. Het zwarte dekbed heeft roze satijnen lakens eronder. Gekleurde rozen blaadjes zijn verspreid over de lakens en over de vloer. Ik sta aan de kant van het bed.

Naast het zachte kaarslicht is de kamer pikdonker en de stilte is bijna oorverdovend.

Een sexy vrouwelijke stem zegt tegen mij vanuit de duisternis “Niet bewegen, blijf waar je bent …doe  je ogen dicht.” Het lichte diepe raspende geluid van haar stem stuurt een rilling over mijn rug. Het geluid van de vrouw maakt me opeens erg bewust van mijn naakte lichaam. Ik voel haar ogen op elke centimeter van mijn lichaam. Als onzichtbare handen vanuit de duisternis. Mijn tepels groeien en worden hard als reactie.

Ik doe langzaam mijn ogen dicht en wacht. De seconden voelen als een eeuwigheid. Het enige geluid dat ik hoor is mijn hartslag. Ik kan haar nu voelen achter mij, haar lichaam is warm en ik hoor haar ademen. Ze doet een satijnen blinddoek over mijn ogen en bindt het vast achter mijn hoofd. Het is nu volledig donker. Ze laat haar vingertoppen langs de linkerkant van mijn nek glijden. Meteen leun ik mijn hoofd naar rechts en ik adem stevig in.

“Ik ga je nemen.” Ze fluistert, zo dichtbij, Ik voel haar lippen tegen mijn oor. Mijn lichaam is op zijn hoede. Mijn hoofd valt achterover en ik kreun als ik voel hoe ze mijn tepel in haar mond neemt. Niets anders raakt mijn lichaam aan, alleen de warme sensatie van haar tong om mijn tepel. Ze zuigt zachtjes. Het zend schokgolven door mijn lichaam, eindigend tussen mijn dijen. “Houd je handen langs je lichaam.” Haar woorden hebben controle over mij “Ik wil je lichaam van binnen en buiten leren kennen.”

Haar handen verkennen elke centimeter van mijn lichaam. Vanaf mijn wangen naar weerszijden van mijn gezicht en hals. Haar handpalm glijd naar beneden op mijn borst en pauzeert slechts een paar momenten om mijn borsten te strelen. Ze draaien zachtjes aan elke tepel. Ze tilt elke borst even op om hun gewicht te voelen. Haar tanden bijten in elke tepel en sturen een schok door mijn lichaam.

Haar handen gaan verder naar beneden en grijpen mijn kont. De handen wrijven en kneden, knijpen en trekken, vingers gaan tussen mijn billen en mijn bil helften worden uit elkaar getrokken en een vinger voelt aan de  buitenste rand van mijn aars. Nu word ik echt nat tussen mijn benen. Ik tril, mijn lichaam staat in brand.

Een hand glijd naar voren en voelt aan mijn keurig geschoren kutje. “Je bent al nat he mijn slaafje?” Grinnikt ze. Als ze mijn nek begint te kussen glijden twee van haar vingers tussen de natte plooien van mijn kutje. Ik begin hardop te hijgen en begin te voelen waar ze is.

“NEE!” Gromt ze en loopt weg van mij. Mijn lichaam voelt plotseling koud en verlaten achter de duisternis van mijn blinddoek. Een kleine kreet komt uit mijn keel.

“Ga op je rug liggen in het midden van het bed.” Beveelt ze. Ik voel het bed voor me. Ik klim op het bed en doe wat ze zegt. “Nu gaat het spelletje beginnen.” Ze lacht luid.

Ze knoopt eerst mijn rechter pols met de satijnen sjaal vast. Ik wacht met spanning als ze rond het bed loopt om vervolgens mijn linker pols vast te binden. Ze trekt aan mijn armen, beide zitten strak en veilig vast. “Til je kont op.” Ik doe wat ze vraagt en ze glijdt een kussen onder me.

Ze trekt mijn benen open, ik voel mijn sappen uit mijn kut druipen. Terwijl ze mijn enkels vastbind ik ben nu totaal hulpeloos. Het is pikdonker Ik kan niks zien, zelfs geen spoortje van het licht kom door de blinddoek. Ik probeer te bewegen, maar ik ben vastgebonden met mijn benen wijd. Ik voel me kwetsbaar.

Met mijn benen vastgebonden, en mijn kutje nat en wijd open. Voel ik een plotselinge vlaag van angst, en ze ziet het en lacht. “Ja, mijn slaafje. Angst is goed. Je ligt nu waar ik je hebben wil, en je blijft daar tot ik je heb gegeven wat ik.” Ze klimt bovenop mij, ik voel een kanten sjaal op mijn buik “Je hebt geen keuze, en je kan geen nee zeggen.”

Ik voel haar blote borsten tegen de mijne wrijven terwijl ze voorover over me heen leunt, haar tong draait rondjes in mijn oor terwijl ze fluistert “Schreeuw maar als je wilt, er is niemand in de buurt om je te horen. Als ik klaar ben met je, zul je aan me vragen om nooit om te stoppen en je zal altijd, altijd …. meer willen … “

Ik hoor een diep gekreun komen uit mijn eigen keel. En ik ben zo geil, als ik niet nu niet snel klaarkom zal ik exploderen. “Alstublieft meesteres” Ik smeek je”Ik ben zo geil, maak me klaar ….”

“Houd je bek!” brult ze! “heb ik gezegd dat je mocht spreken!” en ze slaat in mijn gezicht. Ik lag daar en was verbijsterd, mijn linker wang stond in de brand.

“Je spreekt alleen als ik je wat vraag.” “Heb je dat begrepen?”. Ik trekken aan mijn banden, ik strijd, en ik trek maar het mag niet baten. “Ha, ha,” lacht ze: “Ja, ga door Ik vind het leuk je zo te zien vechten.”

Nu lag ik helemaal stil. Ze klimt van me af en knielt naast me op het bed. Ze grijpt naar mijn borst, hard en ruw, knijpt ze in de tepels. Ik kan mezelf niet stoppen, ik kreun hardop, het voelt zo goed. En in de volgende seconde stak ze twee vingers diep in mijn natte kut. Waardoor ik mezelf hoorde schreeuwen van puur plezier.

Haar borsten raken mijn maag aan als ze naar voren leunt en ze neemt mijn andere tepel in haar mond. Het enige wat je hoort in de stille kamer is het soppen van haar vingers in mijn natte kut. Ik gil als mijn eerste orgasme door als een golf in de oceaan door mijn lichaam rolt.

“Hmmm, zie je het is niet zo slecht om aan een ander overgeleverd te zijn is het?” Ze lacht. Mijn hele lichaam trilt nu, in afwachting van haar volgende aanval. Ze klimt over me heen en gaat op het bed staan en ik lag daar verbaasd over hoe hulpeloos ik me voelde. Ik ben zo opgewonden dat ik denk dat ik gek word. Ik voel mijn gezwollen klit kloppen, mijn kut staat open en druipt van geiligheid.

Ze draait zich om op het bed en knielt over me heen. Ik ruik haar zoete kut een paar centimeter boven mijn gezicht en het water loopt uit mijn mond. Ik voel me vernederd, ik ben boos dat ze al mijn controle heeft weggenomen. Maar ik kan het niet helpen, maar wil meer. Ik hoor mezelf jammeren, ik smeek haar om verder te gaan. Dan hoor ik het.

Een lichte zoemend geluid, ik haal diep adem en laat de lucht langzaam uit mijn mond gaan en ik probeer geduldig te zijn. In eerste instantie duwt ze alleen de kop van de vibrator erin. Ik hoor mijzelf schreeuwen in mijn hoofd, maar er komt geen geluid uit mijn mond! Ik wil dat ze het hard, snel en diep in me ramt, maar mijn nieuwe meesteres doet dat niet.

In en uit steeds een beetje dieper, deze dildo is enorm. Ik voel mijn kut helemaal open rekken als ze de dildo in en uit haalt. Als ze haar tempo opvoert begin ik te kreunen, sneller en sneller totdat ze deze enorme pik in me helemaal tot aan de ballen in mijn kut ramt!

Net als ik begin te schreeuwen dat ik klaar kom duwt ze haar kutje naar beneden op mijn gezicht. Ik open mijn mond haar te beffen, maar een kanten slipje zit in de weg. Ik grom en ik probeer om het kapot te scheuren met mijn tanden.

En nog steeds duwt ze de trillende lul in en uit – in en uit. Ik voel me alsof het bed in cirkels rond draait. Het bed of de kamer draait ik kan het niet zeggen. Ik weet alleen dat ik nu haar kutje moet likken!

Als ik eindelijk het slipje met mijn tanden te pakken heb ruk ik mijn hoofd naar de zijkant en scheur het kapot. Ze schreeuwt het uit van verbazing. Dat is alles wat ik nodig heb om mijn mond op haar natte gleuf te douwen en haar natte kutje te likken. Ze smaakt zo zoet ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik zuig haar klit in mijn mond. Ze duwt de dildo diep in mijn kutje en laat het daar trillen.

Ze gaat rechtop zitten als ik mijn tong diep in haar kut laat glijden. Ze begint haar heupen naar voren en naar achteren te bewegen op mijn gezicht en ze komt gillend klaar zodat al haar sap in mijn mond loopt.

Nadat ze is klaar gekomen lopen haar sappen over de zijkanten van mijn gezicht en kin.

Ze gaat rechtop zitten en ik trek met mijn arm aan de hoofdsteunen Ik wil meer van haar zoete, zoete kut. “Rustig mijn slaafje.” Zegt ze. Ik ga weer liggen als ze tussen mijn benen klimt. Ze trekt de nep pik uit mijn kut en ze gebruikt haar mond om mijn kutje te verkennen.

Haar tong gaat op en neer over mijn klit, ik ben zo geil dat mijn lichaam oncontroleerbaar begint te shaken. Ze neemt mijn klit in haar mond en begint te zuigen. Ik huil nu van plezier. Ik zeur en jammer dat ik mijn heupen niet kan bewegen. Het kussen onder mijn kont heft mijn heupen op zodat ze een makkelijke toegang heeft tot mijn kutje.

Ik begin te voelen dat mijn orgasme er aan komt. Ik schreeuw van pijn en van genot. Mijn meesteres heeft heet kaarsvet op mijn kutje laten vallen net als ik klaarkom.

Ik blijf klaarkomen als ze het op mijn tepels en borsten giet. Ik trek hard aan mijn riemen, maar ik kan nergens naar toe. Het orgasme blijft maar door golfen. Mijn hoofd schud heen en weer en ik hoor haar lachen, luid lachen.

Ik adem hard en vlug en zweet over mijn hele lichaam. Mijn blinddoek zit nog steeds om mijn ogen, ik zie niets, ik hoor en ruik alleen. Mijn ledematen zijn zo zwaar ze worden alleen omhoog gehouden door de riemen. “Hmmmm,” zei ze ” Ik denk dat je het begint te leren, en ik zie dat je een goede Slaaf kan worden.”

Ik heb niet eens de energie om boos op haar te worden. “Nu is het tijd om geneukt te worden!” Ik voel haar pik tussen mijn benen en ik realiseer me dat ze is een riem draagt met een kunst pik.

Ze controleert mijn kutje met haar vingers “lekker en nat, perfect. Bent je er klaar voor?” vraagt ze ​​en binnen een seconde duwt ze de trillende pik diep in mijn natte kut. Haar mond likt een van mijn borsten, en ze ramt de kunst pik hard in mij.

Ik voel mezelf steeds natter worden als ze me aan het neuken is. ik voel het sap langs mijn benen lopen.

Ze roept: “Kom op, Schreeuw dan jij geile slet!” En neukt me zo hard en ruw ze kan. Haar handen zijn overal, ze krabt en trekt aan me. Ze knijpt en betast alles, het orgasme komt van diep uit mijn kutje. Ik schreeuw luider en luider, met elk schreeuw neukt ze me harder.

Ze duwt zo hard dat ik het uiteindelijk niet meer kan houden, Ik kom klaar. Ik hoor een bloedstollende schreeuw uit mijn mond komen.

Mijn lichaam zakt op het bed, ik ben uitgeput. “Heel goed.” Zegt ze. Ik hoor haar de kaarsen uitblazen. Ik voel hoe ze mijn eerst benen en toen mijn armen losmaakt.

“Op je knieën, en leun voorover,” zegt ze. Ik doe dat, ik ben verbaasd dat ik de energie nog heb. Ik voel haar achter me. Borsten op mijn rug. “De volgende keer, ‘fluistert ze in mijn oor” niet tegen stribbelen oke? “

Ze trekt mijn blinddoek af. Ik open mijn ogen en zie alleen de kaars die nog steeds brand,  mijn meesteres is weg. Ik zucht en ik ga weer liggen, mijn laatste gedachte voordat ik in slaap viel was. . . ik hoop dat ze snel terug komt. . . Ik wilde meer. . .

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.