Nieuwste Verhalen

Sex in de auto

Sex in de auto

Sex in de auto

Een leuke outfit, en een uur van voorbereiding later, Belle was klaar voor de film date met haar vriendje. Hij reed naar haar huis en kwam om haar om te halen. Op hun weg naar de bioscoop was het duidelijk waarom hij haar vriendje was. Hij was van nature sexy en vond alles wat ze deed leuk en geil, vooral in dat strakke rokje.

Halverwege de film konden ze niet meer houden. Hij boog zich voorover en draaide haar gezicht naar hem toe en kuste haar. De kussen begonnen langzaam maar werden steeds heter en vol met passie. Nog een uur wachten tot de film was afgelopen leek een onmogelijke opgave, dus ze stonden op en gingen weg. Hij bracht haar naar zijn auto, in een poging om zijn harde pik niet te laten zien, liep hij een beetje achter haar. Ze stapte in, en hij legde de stoelen plat neer en keek naar haar hoe ze naar de achterbank kroop. Ze gingen sex in de auto hebben.

Hij kon het niet meer houden, greep hij haar bij haar billen en trok haar rok omhoog, en oww, ze droeg geen ondergoed. Dit maakte het alleen maar erger. Hij stak zijn tong in haar keel en begon met zijn hand met haar natte kut te spelen. “Ohhhh Schatje” kreunde ze en trok aan het haar in zijn nek, toen legde hij haar neer.

Ze spreidde haar benen en wist wat er ging komen en hij likte haar kutje tot hij droop. “Oh zo geil babe, ohhhh” Schreeuwde ze” en ze ging rechtop zitten en rolde bovenop hem en scheurde zijn shirt open en knoopte zijn broek los. Ze zwaaide een van haar benen over de zijne, zodat ze schrijlings op hem zat en begon zijn pik te strelen door zijn ondergoed. “Oh Lekker” zei hij, en ze glimlachte en zei: “wat wil papa dan?” Hij zei “Pijp mijn lul schatje” Toen zij hem zo zag smeken trok ze zijn boxershort naar beneden en zag daar zijn harde pik, fier overeind staan, en begon te pijpen. In en uit haar mond ging zijn lul, totdat hij trilde van genot, toen zei ze: ‘papa kom eens hier en lik deze kut” Ze had haar lippen ver uit elkaar getrokken. hij rolde haar over op haar rug en speelde met haar klit en vingerde haar terwijl hij haar kutje likte, nu rolde hij haar zo dat haar mond boven zijn pik zat en zijn mond aan haar natte kutje, zodat hij kon haar kon likken terwijl zij zijn dikke pik pijpte.

Op het hoogtepunt van hun 69 zei ze “ohh Ik ga klaarkomen!” En kreunde totdat ze kwam helemaal over zijn gezicht klaar kwam en haar natte sap over zijn mond liet lopen, toen hij draaide hij haar om stak zijn lul in haar mond, ze zoog hem af totdat hij klaar kwam ¬†over haar gezicht, zijn geile sperma liep uit haar mondhoek, ze slikte het zaad door en ze vroeg “wanneer gaan we weer naar de film?”.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.