Nieuwste Verhalen

Schoolmeisjes maken een sextape

Schoolmeisjes maken een sextape

Schoolmeisjes maken een sextape

“Je maakt een grapje,” zei Marlijn ongelovig tegen haar beste vriendin Diana! ? ! ” Ik vertel je de waarheid, ” zei Diana met een lach, ” bekijk dit dan maar “, ze schoof de sextape in de videorecorder en drukte op de play-knop! Beide meisjes staarde naar het scherm terwijl ze wachten op de eerste beelden! ” Zie je wel, ”  fluisterde Diana, “daar is mijn vader, hij ligt in bed!”

Ze keken naar de tv, ” Hij is gewoon een boek aan het lezen, Diana , dit is heeeeeel spannend, ik denk niet dat ik dit echt leuk vind ​! ” ” Rustig aan joh, ” waarschuwde diana, ” het geile gedeelte komt snel, nu kijkkkk ! “Diana’s moeder liep in beeld, en ze was helemaal naakt! ” Jezus!!, ” zei Marlijn, ” kijk die enorme tieten van je moeder!” ” Wacht maar, ” zei Diana opgewonden , ” kijk wat mijn vader doet!”

Het geluid was niet top, maar je kon duidelijk horen wat haar vader tegen zijn vrouw zei: ” Liefje , je hebt nog steeds de beste set tieten die ik ooit heb gezien ‘, hij pakte een handvol van haar tietvlees toen ze bij het bed kwam!, ze bood geen weerstand toen hij haar op het bed trok en haar hard op de mond kuste, tewijl zijn vrije hand over haar wulpse lichaam ging! Onmiddellijk trok ze aan zijn boxershort en zijn zeer stijve pik sprong in het beeld ! ” God je maakt me zo geil, ” hijgde ze en liet haar hoofd in zijn schoot zakken en nam zijn gladde lul hoofd in haar mond en begon hem te pijpen !

Beide meisjes ademde nu een beetje oppervlakkig omdat zij Diana’s moeder haar vader zagen pijpen als een hoer in een bordeel! “Pffff – je moeder is echt geil, ” zei Marlijn zachtjes, ” ze kan niet genoeg van zijn pik krijgen !” “Dat is niets, ” antwoordde Diana, “ze laat hem in haar mond klaarkomen en ze slikt het door! ” een paar minuten later, zoals Diana had voorspeld, kwam haar vader met een luide kreun klaar en seconden later schoot hij zijn sperma in de mond van zijn vrouw en ze slikte het verheerlijkd door! De sextape bleef spelen en Diana’s ouders gaven elkaar een lange passionele kus, terwijl haar vader de dikke kut van zijn geile vrouw vingerde, ze begon te kreunen en ze kwam heel geil klaar en spoot een straal geil zo de kamer in en met een luide zucht zakte ze op het bed!

” Hoe heb je dat opgenomen, ” vroeg Marlijn ademloos, ” het was echt fantastisch! ” ” Ik heb een stuk zwart tape over het kleine lampje van de videocamera gedaan en het op hun kast gezet en op hun bed gericht! ” ” was je niet bang dat ze het zouden zien, “vroeg Marlijn twijfelend, ” je neemt nogal een risico! ? “” niet echt, ” zei Diana, ” Ik heb de videocamera er ongeveer een maand geleden neergezet zodat ze er aan zouden wennen dat ie er stond, en gisteren na school zette ik hem aan en hoopte dat er wat zou gebeuren en dat is wat ik heb! ” ” Nou, ” antwoordde Marlijn met een beetje afgunst in haar stem, ” je hebt teminste een ding ontdenkt!” ” Wat is dat dan, ” vroeg Diana ! ? ! ” Dat je moeder zo geil is als wat, ” antwoordde Marlijn, en beide meisjes barsten uit van het lachen ! Nadat de twee een beetje gekalmeerd waren, zei Marlijn opgewonden: “Ik heb een idee, waarom maken we geen gebruik maken van jou videocamera om andere mensen op te nemen in laten we zeggen, compromitterende situaties? ” ” Net als dit, “vroeg Diana! ? ! ” Om te beginnen, ” antwoordde ze, ” Wat denk je van meester Peter, je weet toch hoe hij loopt te loeren naar alle meisjes, laten we een sextape van hem maken en hem blackmailen!” Diana staarde haar vriend en zei: ” Laten we het doen!

De bel van de laatste periode van de dag klonk en de vierentwintig studenten van de Meester Peter’s wiskunde klas slofte de kamer uit en gingen naar huis! Marlijn en Diana gaven elkaar een knipoog en stopte voor meester Peter’s bureau, terwijl ze wachtten tot de klas leeg was! Hij keek op van zijn papieren en vroeg: “Wat kan ik voor jullie doen meisjes?!? ‘ Eh, meester Peter, ” zei Becky lief, ” Diana en ik hebben problemen met die opgaven die u gisteren hebt opgegeven, als u ons kan helpen met deze, zouden we het erg waarderen!? ” Marlijn zorgde ervoor dat ze zo gebogen stond dat haar leraar een goed uitzicht op haar dikke borsten had, zijn ogen waren op haar borsten gericht en niet op haar gezicht! ” Ahem, ” stamelde hij, ” natuurlijk kan ik je helpen, laat me zien waar precies je problemen mee hebt!” Marlijn gleed achter het bureau en opende haar boek op de pagina die ze wou ” en drukte per ongeluk haar borst tegen zijn arm! Ze babbelde voor een minuut of twee, en stelde de meest idiote vragen terwijl ze harder en harder tegen zijn arm leunde, totdat ze  haar evenwicht verloor en op de grond viel en haar enkel vastgreep!

Ze schreeuwde het uit van de pijn, ” Ik denk dat het is gebroken, kun je me helpen, meester Peter, het doet echt pijn? ” ” Laat me eens kijken, ” zei hij in een verschrikte stem, ” hij is waarschijnlijk gewoon verstuikt, ” terwijl hij van haar kuit tot de enkel voelde! ” Mmmmmmm, ” Becky zei zachtjes, ” het voelt al een stuk beter nu u er aan zit, kun je een beetje hoger wrijven, ja , daar, net onder de knie!” Meester peter masseerde haar onderbeen “, en Diana was richte nu haar videocamera op hun door een klein gat in haar rugzak.

De leraar van middelbare leeftijd masseerde haar been, marlijn leunde een beetje naar achteren en spreide haar benen wijder en wijder, totdat haar rok helemaal omhoog was, en meester Peter haar onderbroekje helemaal kon zien !Marlijn dacht dat zijn ogen uit zijn hoofd zouden knallen , en om het nog moeilijker te maken voor hem, spande en ongespannde ze haar kut spieren een paar keer snel achter elkaar, de oude leraar kreeg zowat een hartaanval ! ” Meester Peter, ” zei ze toen in haar beste baby stem, ” Ik denk dat je naar kutle loopt te kijken , schaam je ! ” ” Uh , oh nee, ” stamelde hij,” ik was gewoon, je weet wel, je been aan het masseren, voelt het al beter?, ” vroeg hij hees ! ? ! “Nee, nee, ” antwoordde ze, ” je weet dat je aan het gluren bent, welke kleur slip draag ik , wit , blauw of roze, je weet het, vertel me nu? ” ” Ik weet het niet, ” zei hij en zijn stem stierf weg! ” Meester Peter, “zei ze in een  klein meisje stem, ” je weet dat je niet mag liegen, hè ! ” ” Nou, misschien heb ik wat gezien? een glimp, ” stamelde hij,” maar het was gewoon een ongeluk, ik wilde niet gluren! ” ” Daar ga je weer, meer leugens” plaagde ze, ” ik zag je gluren stoute jongen! “Het zweet stond op zijn gezicht en de kleine Lolita deed haar best om hem hem helemaal gek te maken, en als hij was opgestaan ​, zouden beide meisjes hebben gezien dat hij een zeer harde erectie had!

Nu was het tijd, en Marlijn ging meteen voor de kill! ” Meester Peter, ” vroeg ze verlegen, ” Ik hebben een ander probleem waarmee ik hoop dat je me kunt helpen ! ” ” W – wat is het, ” kraste hij,” ik -ik doe mijn best wat kan ik doen ? “” Het is gewoon dit , “antwoordde ze onschuldig terwijl ze haar rok omhoog trok rond haar taille, ” toen ik zag dat u naar mijn mooie slipje keek, kon ik het niet helpen, maar ik ben echt nat, zie maar, kijk eens hoe vochtig mijn slipje is! ” U bent een zeer stoute jongen om me zo nat te maken, Meester Peter, ” jammerde ze, ” kijk eens naar mijn slipje, ik denk dat ze geruïneerd is!” ” Oh, nee, ” stamelde hij, “ik -Ik ben er zeker van dat als je ze gewoon kan wassen! ” echt?” denk je echt dat dat zo is, ” vroeg ze hoopvol, ” ik wil niet in de problemen komen thuis met mama ? ” ” Waarom zou ze boos worden, ” zei hij, ” ze zal dat slipje toch gewoon wassen met de rest van de lading ? ” ” ik kan dat risico niet nemen, ” jammerde Marlijn, “als ze dit ziet ze zal denken dat ik over penissen en zo heb gefantaseerd, en dan zal ze aan papa vragen om me op mijn blote billen te slaan! ” ” huh – je vader slaat je op  je blote billen, ” vroeg hij met een zeer droge mond! ? ! ” En het doet echt pijn ook, ik moet er van huilen, ik wil gewoon niet worden gestraft, wat moet ik doen, ‘ jammerde ze ! ? ! Ze was nu echt zo luid aan het jammeren dat Meester peter bang was dat iemand ze zou horen, zodat hij tegen Marlijn zei: ” Maak je geen zorgen , ik denk niet dat je straf gaat krijgen, kalmeer een beetje! ” ” Het is makkelijk voor u zei Marlijn door haar tranen heen, ” niemand doet jou broek naar beneden en slaat je op  je blote billen, maar ik weet wat ik kan doen, “zei ze opgewekt!”Wat, vroeg Meester Peter gelukkig, “Goed, en wat is dat dan? ” Gelukkig sextapede Diana alles, want de trek op Meester Peters gzicht was absoluut onbetaalbaar! !

Meester Peter wachtte vol verwachting op haar antwoord, en uit het niets, en tot zijn grote schrik, pakte Marlijn haar slipje met elke duim vast en rukte het van haar lichaam, waardoor ze nu helemaal naakt was onder haar rok! ” Wat wat – dat kun je niet doen hier, ” riep Meester Peter, terwijl zijn ogen strak op Marlijn’s gladgeschoren kutje waren gericht, “w – wat als er iemand komt, dan komen we allemaal in de problemen!” Marlijn schudde langzaam en rustig schudde haar hoofd van links naar rechts en antwoordde: ” het heeft geen zin, Meester Peter, het enige wat ik kan doen is ze uitspoelen voordat ik naar huis ga, dat is een goed idee, niet? ! ? ! “Zijn ademhaling werd steeds sneller en oppervlakkiger, ” kijk maar naar mijn kutje, Meester Peter, het is allemaal nat en open, en ik durf te wedden dat uw pik echt hard is, is het niet ? ” hij was niet in staat om zijn lippen bewegen, laat staan haar vraag te beantwoorden , dus stak ze haar hand uit en trok zijn gezicht naar haar natte kut, hij kon geen weerstand bieden, hij liet haar gewoon zijn mond naar haar kutje leiden en begon haar te beffen !

De sextape draaide nu op volle toeren, en Marlijn zei zoet, ” Oh , Meester Peter, je echt weet hoe je een meisje moet verwennen, mmmmmmmm, je doet dat zo goed, je maakt Marlijn’s kutje helemaal beter!” In al zijn jaren in het onderwijs, had hij gefantaseerd over dit moment, de gebeurtenis was zelfs beter dan de fantasie, en Marlijn had een heel lief en onschuldig kutje dat gewoon gebeft moest worden! Na een paar minuten, vroeg marlijn schuchter, “Meester Peter, wilt u uw pik uit uw broek halen, zodat ik het kan zien, ik -Ik waardeer het echt, AUB ? ” Hij haatte de gedachte om te stoppen met het beffen van haar kutje, maar als ze zijn pik wilde zien”, nou, dan zou ze hem krijgen ook ! Hij ritste zijn broek open en Diana zei tegen zichzelf: ” Dat klopt, glimlach maar voor de camera , ” Laat die dikke ouwe pik maar zien ! ” Oh, Meester Peter, ” zei marlijn, “je hebt zo’n grote, zou je voor mij willen aftrekken, ik geil echt op het zien als een man zijn harde lul aftrekt, wil je dat doen, alsjeblieft, Als je aan de jouwe trekt. Vinger ik de mijne! ? “

Hij ging op zijn stoel zitten en staarde naar de lekkerste kut die hij ooit had geproefd, langzaam rukte hij aan zijn grote pik terwijl de kleine slet haar hete klit vingerde! Ook al was hij oud en niet echt knap, ze Marlijn zo geil geworden van zijn pik en zijn beffen, dat een orgasme onvermijdelijk was, en ze keek hoe aan zijn ouwe lul trok maakte haar nog geiler! Haar vingers vlogen over haar kleine natte tiener kutje, en hij trok aan zijn ouwe harde paal! Het was als een race, en ze vlogen tegelijk over de finish samen  spuitend, hij dikke klodders sperma cum en een hele straal nat vocht spoot uit haar geile tiener kutje ! Zodra zijn sperma de vloer raakte, besefte Meester Peter wat er zojuist was gebeurd en stopte haastig zijn lul weg en smeekte haar om op te staan ​​en vertrekken! Marlijn stak haar slipje in haar rugzak en zij en Diana verliet de kamer zonder ook maar een woord te zeggen!

Terwijl ze door de gang liepen, vroeg Marlijn boosaardig, ” Heb je alles op video? ” Yep alles wat er is gebeurd, “antwoordde Diana met een grijns, “Ik denk dat we net voor de rest van onze schooljaren tienen hebben verdient!

Ingestuurd door Simon H. Bedankt!! 🙂

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.