Nieuwste Verhalen

Schoolmeester neukt zijn tiener leerling

Schoolmeester neukt zijn tiener leerling

Schoolmeester neukt zijn tiener leerling

Ik heb net mijn eindexamen gedaan. Dat viel echt tegen, want ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n student. Ik ben een een levensgenieter, een party girl, een tiener slet die maar een paar dingen echt leuk vind en dat zijn winkelen, feesten en keiharde sex. Dat gaf natuurlijk de nodige problemen om voor al mijn vakken een voldoende te halen. Omdat dat ik ook wel veel reis en dus ook regelmatig de grens over ging om vakantie te vieren, spreek ik goed mijn talen dus dat zat wel goed.

Maar het vak wiskunde, dat ook onderdeel is van mijn pakket, daar snap ik de ballen van. De normale lessen dat ging nog wel, maar al die rare tafels en rekenmachines die je allemaal moest gebruiken om tot de juiste uitkomst te komen, echt dat is niet aan mij besteed. Nu had ik geregeld dat ik bijlessen kreeg om ook voor dat vak een goed cijfer te halen. Zo goed en zo kwaad als het ging, haalde ik de nodige cijfers voor bijna alle vakken. Toen kwamen echter de examens. Het ging allemaal best wel redelijk, maar de opgaven voor wiskunde waren voor mij te moeilijk. Van de twaalf opgaven die ik moest maken, kreeg ik er maar zes af en ik was er ook niet echt van overtuigd dat ik die allemaal goed had.

Ik wou de uitslag voor wiskunde niet af wachten en ik zat te denken hoe ik kon voorkomen dat ik vanwege een mogelijk slecht cijfer voor wiskunde zou zakken voor mijn examen. Ik wist dat de opgaven voor dit vak door mijn eigen leraar zouden worden nagekeken. Ik besloot hem op te zoeken voor hij alle resultaten zou doorgeven aan de school.

Ik wist waar hij woonde en dat hij niet getrouwd was, dus dat ik hem alleen thuis zou aantreffen. Het was zaterdag avond en ik besloot hem op te zoeken. Ik zat vol met spanning en angst maar ik fietste naar zijn huis. Ik belde aan. Ik zag zijn auto voor de deur staan, dus hij was thuis. Hij opende de deur en keek me verbaasd aan.

“hallo Berna. Wat doe jij hier?”vroeg hij. Een beetje verlegen antwoordde ik: “Hmmm, Zo maar ik zag uw auto staan en dacht ik zeg even hallo,” loog ik. “Ik was toevallig in de buurt en was benieuwd of u misschien al mijn werk had nagekeken.”
“Je weet toch wel dat het niet mag om dat al van te voren na te vragen bij je leraar?” sprak hij mij een beetje boos toe. “Ja, dat weet ik wel, maar ik ga echt dood van de zenuwen. Wilt u voor mij voor een keertje een uitzondering maken? Alstublieft?”vroeg ik bijna smekend.

“Nou, vooruit dan maar, Berna, omdat jij het bent. Ik zal even kijken of ik jouw spullen al heb nagekeken,”zei hij met een zucht, terwijl hij mij met een geile blik aankeek. Ik wist dat hij mij wel lekker vond, omdat hij mij altijd met zijn ogen uitkleedde tijdens de lessen. Daarom droeg ik een topje en een rokje die zo klein waren dat hij alles lekker kon zien. Ik ging achter hem aan naar binnen naar zijn kamer en daar pakte hij een stapel papieren van zijn tafel. Op zeker ogenblik had hij mijn spullen te pakken. Hij keek er naar en zei: “Ik zie dat je maar zes van de twaalf vragen hebt gedaan en van die zes opgaven is er eentje niet goed. Ik kan je dus echt geen voldoende geven.”

“Kunnen we daar echt niks aan doen?” vroeg ik. “Want mijn vader slaat me in elkaar als ik zak voor mijn examen. Dat doet hij altijd als hij boos word. Hij slaat me dan helemaal in elkaar echt, help me alsjeblieft,”smeekte ik en ik wierp me in zijn armen, ging op zijn schoot zitten en hield hem stevig vast.

Ik streelde met mijn hand over zijn gulp. Hij reageerde onmiddellijk, want ik voelde duidelijk zijn pik hard en stijf worden. Ik leidde zijn handen naar mijn tiener tietjes en haalde ze erover heen. Hij begon mijn tiener tieten lekker te kneden en ik ritste zijn broek open, haalde zijn keiharde lul eruit en begon die te strelen. Hij probeerde om mijn shirt uit te trekken en ik liet dat toe. Hij likte aan mijn kleine harde tepels en masseerde mijn tieten.

Daarna liet hij mij staan en trok mijn string over mijn lekkere kleine kontje naar beneden. Hij tilde mij op zijn bureau, knielde voor me neer en begon mijn kutje met zijn tong te beffen en te bewerken. Zijn grote natte tong gleed geil op en neer door mijn natte gleuf. Hij deed dat zo lekker dat ik al gauw zeikend nat werd. Met zijn grote tong likte hij mijn schaamlippen en stak eerst 1 toen 2 en toen zelfs 3 vingers in mijn druipende natte tiener kut.

Toen ik gilde van geilheid, liet hij me voorover over zijn bureau bukken. Ik voelde zijn kloppende, grote lul tegen mijn billen wrijven. Hij stootte zijn dikke lange lul zo diep in mijn kleine tiener kutje dat hij een paar keer met zijn eikel tegen mijn baarmoeder kwam. Zo’n grote dikke pik had ik nooit eerder in mijn natte tiener kutje gehad en ik genoot er echt van.

Tijdens het neuken pakte hij met de ene hand mijn borsten, terwijl hij met zijn andere hand mijn klitje vingerde, We raakten daarvan allebei zo geil van dat ik na een half uurtje het niet langer kon tegenhouden. Ik voelde mijn kut krampachtig samentrekken en ik masseerde op die manier zijn dikke oude pik. Tijdens het klaarkomen, voelde ik zijn stijve lul ook samentrekken en zijn sperma spoot in mijn toch al drijfnatte tiener kut.

Hijgend van genot lagen we zo een paar minuten op elkaar tot hij van me af rolde. Hij zoende me op mijn mond en zei:”Ik denk dat jij wel een voldoende hebt gehaald meisje.”

“Dat zou ik waarderen meester,”zei ik dankbaar. Ik kuste hem op zijn mond en hield hem tegen mijn naakte tiener lichaam aan. ”En dit blijft tussen ons. Ik zal niets vertellen, hoor. Wees gerust.” Zei ik.
Na dat we ons weer hadden aangekleed en opgefrist, stapte ik op mijn fiets en ging blij naar huis.

Ik heb nog wat bezoekjes afgelegd naar mijn lieve meester zelfs nadat ik was geslaagd en op een andere school zat hij heeft me geholpen ook daar goede cijfers te halen en ik heb hem vele malen van zijn dikke pik and sperma afgeholpen.

Ingezonden door Nico. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.