Nieuwste Verhalen

Piet op bezoek bij dokter Evelien

Piet op bezoek bij dokter Evelien

Piet op bezoek bij dokter Evelien

Hallo Piet. Het is lang geleden dat ik je heb gezien. Hoe gaat het? ‘Vroeg Dokter Evelien.
“Goed Dokter.” Antwoordde hij nonchalant. Hij hield niet er niet van om bij de dokter op bezoek te gaan. Hij herinnerde zich de laatste keer dat hij moest, het was een nare ervaring die hij nooit meer wou meemaken. Die dag de dokter was zo geinteresseerd in hem. Ze wilde hem.

Na een lang gesprek die dag, was de dokter langzaam opgestaan en naar het bureau gelopen , in de buurt van waar hij zat. Ze raakte haar boezem aan en maakte het bovenste knoopte haar topje open, om hem een goed zicht op haar volle borsten te geven. Ze probeerde alle verleidelijke trucs in het boek om Piet te verleiden, maar de jonge man was te koppig om voor haar trucs te vallen. Toch gaf ze het niet op. Ze dreef altijd door en Piet vond het niet leuk. Hij was uit haar kantoor gelopen en weg gereden.

Piet was een goede voetballer en een student aan de universiteit in de stad. Hij had een verleidelijk atletisch lichaam met een volle sterke borst die Evelien altijd wilde aanraken wanneer hij kwam voor zijn check-ups. Hij had een lichte huid, een rond gezicht en donker haar, dat vol en veerkrachtig was.
Piet zou zich schamen wanneer hij dit aan zijn ouders moest vertellen, dus hield hij het liever voor zichzelf. Hij had geprobeerd hen te overtuigen om hem voor zijn check-ups naar een andere kliniek te laten gaan, maar ze wilden er niks van horen.

Hij wist niet hoe dit zou gaan aflopen, nu hij alleen was met de dokter in de check-up kamer.
“Dus je bent hier voor je maandelijkse check-up?” Vroeg ze met een verleidelijke glimlach op haar gezicht
“Doe je shirt uit en ga op het bed liggen.” Ze zei dat terwijl ze op zoek ging naar onderzoek apparatuur in een van de lades van haar bureau.
“Ik denk dat is nodig om elk deel van je lichaam te onderzoeken, omdat het lang geleden is dat je je laatste check-up hebt gehad”, zei ze.
Hij negeerde haar en trok alleen zijn shirt uit. Piet had gezworen om nooit een  romance met de dokter te hebben. Het is niet dat ze niet een lekker ding was, maar hij had al een vriendin en hij van haar hield.

Evelien was een fijne, prachtige engelachtige dame. Ze had lang bruin krullend haar, dat ze altijd aan het krullen was en gaf haar de prachtige uitstraling van een jonge vrouw. Haar huid was romig en geweldig. Ze had blauwe ogen, een fantastische kont en goed gevormde heupen. De meeste mannen vonden haar onweerstaanbaar, behalve Piet, die stapelverliefd was op zijn vriendin. De dokter was slechts vijfenveertig jaar oud. Die dag werd ze droeg een zwarte minirok die strak om haar kont zat en haar prachtige figuur goed liet uitkomen.

Ze liep naar hem toe met een koortsthermometer, maar in plaats van de check-up, kuste hem zachtjes op de wang. Piet was te geschokt om te protesteren. Haar blouse was open aan de bovenkant en Piet kon de rondingen van haar borsten zien.

Ze bewoog nog dichterbij, kuste hem op de hals toen ze maakte zorgvuldig maakte hem loog op het bed van de patiënt. Toen maakte de volgende knop op haar blouse en kwam dichterbij. Haar keiharde tepels wreven over zijn borst en dit maakte hem hard. Ze schoof haar hand naar het elastiek van zijn broek om een ​​glimp van zijn pik te zien. Piet werd geil van Dokter Evelien’s liefkozingen. Ze gleed met haar hand langs de schacht van zijn pik,  en ze wreef zachtjes over de top. “Stop!” Zei hij tenslotte, en trok haar hand uit zijn broek. Hij stond op, kleedde zich aan en verliet de kliniek.

De Dokter zweerde dat ze deze mooie geile jonge man te pakken zou krijgen. Piet reed boos weg, maar hij kon niet stoppen met denken aan de kussen van de mooie Dokter. “Die vrouw moet wel gek zijn …….. ja …. ze is gek … maar niet gekker dan de kussen en liefkozingen ze aan mij gaf”, grapte Piet tegen zichzelf.

Die dag was het hem gelukt om haar te stoppen, maar hoe lang nog?  Haar borsten en harde tepels waren zo zacht op zijn huid en hij dacht er telkens aan. Zelfs zijn vriendin had hem nog nooit zo verleidelijk gekust, hij dacht hij er aan de mooie Arts een kans te geven.

Hij kwam laat thuis en parkeerde de auto in de garage en ging zijn huis binnen. Mooi! Het was etenstijd. Hij had honger als een paard.
“Hallo Piet. Hoe ging het in de kliniek? ‘Vroeg zijn moeder. “Goed hoor”. Het was geweldig, de dokter was leuk. “Antwoordde hij. “Blij dat te horen”. Dus je hebt mijn Medicijnen? ‘Vroeg zijn vader toen ze rond de eettafel zaten. Piet’s vader leed aan diabetes en kon niet overleven zonder die medicijnen. Verdomme! Piet had zelfs de medicijnen vergeten en zijn vader had duidelijk gemaakt dat hij ze nodig had die nacht, alles was op. “Ik vergat ze vader. “sorry”. ” Zei hij met een droevig gezicht. “Ok”. Ga na het eten maar naar het huis van de Dokter. Ze neemt sommige geneesmiddelen met haar mee naar huis voor noodgevallen.
Piet kon het niet geloven dat hij de medicijnen was vergeten en dat hij nu naar dat mens haar huis zou moeten gaan. Hij probeerde zijn moeder te overtuigen dat hij ze morgen wel zou ophalen maar ze weigerde te luisteren. “Ok moeder. ‘ Zei Piet. Hij ging zitten en at zijn maaltijd langzaam op.

Piet stond bij Evelien voor de deur. En hij haalde diep adem, en belde aan. Oeps, er kwam geen antwoord. Hij belde opnieuw en opnieuw. Hij hoorde eindelijk voetstappen in de richting van de deur. Het was Dokter Evelien. Ze begroete hem hartelijk en vroeg of hij binnen wilde komen. Ze was gekleed in een wit kort rokje dat haar vrouwelijke vormen goed liet zien. Het grote T-shirt dat ze droeg was te wijd, maar hij kon zien dat ze geen beha droeg. Piet herinnerde zich de hartstochtelijke kus Evelien hem die dag had gegeven. Oh, het was zo lekker … hij voelde zijn pik hard worden.

“Nou, wat brengt u naar mijn huis op dit tijdstip van de dag?” Vroeg ze, recht in zijn ogen kijkend.
Het korte rokje bedekte alleen maar de helft van haar dijen. Ze waren prachtig, verleidelijk om aan te raken en hij wilde ze aanraken.
Piet liep langs haar heen en ging zitten op de bank in de kleine woonkamer.

“Mijn vader moet zijn medicijnen hebben, ik ben vergeten ze te vragen vanmiddag.” Antwoordde hij haar. “Nou. Ik denk dat je ze niet bent vergeten! “Zei ze terwijl ze de deur op slot deed. Toen liep ze naar de woonkamer, pakte de afstandsbediening en zette de tv op een voetbalwedstrijd. Ze wist dat Piet van voetbal hield.
“Je wou ze zeker niet ophalen, omdat je me niet leuk vind, ondanks alle pogingen die ik heb gedaan om je te verleiden. Hoe dan ook, laat mij ze voor je halen “, Zei evelien in zachte toon.

Ze stond op en liep naar een van de kamers terwijl Piet de voetbalwedstrijd op de tv keek. Het was al raar genoeg dat ze zijn pik had aangeraakt die middag. Hij was niet van plan om Evelien laten zien dat hij nog steeds dacht aan die geile kus.
Evelien wist, dat het nu of nooit zou zijn. Terwijl ze wist, dat wat ze deed vandaag riskant was en ze zou heel erg in de problemen kunnen komen als ze deze jonge gozer zou verleiden. Toch, soms liet ze haar lichaam beslissen wat ze moest doen. Ze moest en zou seks met hem hebben. Ze zou hem zo lekker neuken dat hij schreeuwde om meer. Bovendien, ze wist hoe dat moest, ze had ervaring.

Piet draaide zich om en zag dat Evelien in de deur opening stond. Haar glimlach was goddelijk. Ze had niks anders aan dan een zwart,sexy lingerie setje. Haar lichaam was wit en romig. Hij kon zien dat het erg soepel was en hij zou het willen aanraken en kussen de hele nacht lang. De zwarte beha versterkte haar borsten. Ze zagen er rijp en vol uit en bedelde om aangeraakt en gestreeld te worden. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden. Haar slipje zat strak om haar kont en hij kon duidelijk de plooien van haar kutje zien.

Hij kleedde haar helemaal uit met zijn ogen. Ze zag er mooier dan ooit  en piet kon niet geloven dat hij in het bijzijn was van zo’n lekker wijf. Ze liep langzaam naar hem toe en ging op zijn schoot zitten. Ze kuste hem eerst langzaam, maar toen hij haar terug kuste ramde ze haar tong achter in zijn keel. Evelien gaf hem een geile tongzoen. Zijn hand ging naar de achterkant van haar rug en verwijderde de bandjes van haar beha. Langzaam verkende hij haar lichaam met zijn vingers. Hij streelde haar rug verhuisde vervolgens naar haar heupen en voorzichtig tilde hij haar slipje op, hij zag dat het nat was van haar kut sap. Zijn harde pik begon pijn te doen in zijn broek en hij haalde hem eruit. Piet tilde haar op en legde haar op het wollen tapijt. Hij worstelde met zijn riem, maar ze hielp hem uit zijn broek en de rest van zijn kleding.

Ze was niet van plan om tijd te verspillen en hij misschien van gedachte veranderde. Hij had een enorme lul voor een achttien-jarige jongen en een prachtig lichaam. Brede schouders, een mooie gespierde borst en een perfecte six-pack. Hij had een kleine taille en een vrij kleine kontje, maar zijn dijen zagen er zo sterk dat bij elke beweging de spieren kon zien trillen. Zijn lichaam was goed gebruind en zag eruit als een God. “Je pik is te groot om in school te zijn.” Hij lachte alleen maar om haar commentaar.
Hij had mooie ballen tussen zijn benen. Ze strekte haar hand en streelde de twee ballen en de basis van de lul. Maar hij ging naar beneden en begon haar lichaam te likken met zijn tong. Hij ging Evelien laten zijn waar een school jongen toe in staat was.

Piet nam een ​​van haar tepels in zijn mond en zoog er lekker op. Hij kneep hard in haar borsten terwijl ze kreunde van genot. Zijn hand bewoog langs haar dijen en ging tussen haar benen. Hij voelde dat haar lippen waren gezwollen en hoe ze was nat. Hij speelde met haar clitoris. Ze kreunde en schreeuwde het uit.
“Ja kind dat is het. Jezus je vermoordt me. “Ze schreeuwde en dit maakte Piet alleen maar geiler en geiler.

Hij bewoog zijn middelvinger in haar hete kut en verkende haar natte gleuf. Toen vond hij haar knopje en drukte erop. Evelien kreeg gelijk een orgasme toen Piet haar G-spot raakte. Ze kon niet geloven dat deze jonge vent een vrouw zo kon laten genieten. Wist zij veel dat er meer aan zat te komen? Zijn wijsvinger gleed naar binnen en hij begon haar te neuken met zijn vingers terwijl hij haar tepels zoende. Evelien stond in brand en ze was aan het zweten en kreunende luid. Ze had het gevoel alsof ze op de rand tussen hemel en hel was. Ze was zo geil!!.

Toen Piet zijn vinger in en uit haar kut ramde voelde ze krampen van haar haren tot haar tenen zo lekker was het. Hij likte haar kutje nu en stak zijn tong tussen haar gleuf. Evelien veranderde in een dier en had geen controle over zichzelf en ze kreeg meerdere orgasme. Met zijn tong plaagde hij haar kut lippen, en stak hem diep in haar warme en strakke kut. De spieren in haar lichaam reageerden explosief. Ze stuiterde over de vloer van genot toen zijn tong diep in haar drong. Hij joeg haar met zijn tong in extase en van het een naar het andere orgasme.

Ze kwam klaar in zijn mond en hij likte al haar sappen op. Haar kutje was erg lekker en de geur van haar sappen waren intrigerend en maakte hem harder. Piet’s erectie had zijn maximum van tweeentwintig centimeter bereikt. Het was lang geleden dat ze zo lekker was klaargekomen. “Schatje Ik wil dat je me diep en hard neukt met die grote paal.” Smeekte ze.
Piet kuste haar en ze kon de smaak van haar eigen sappen proeven in zijn mond. Dit maakte haar nat. Hij plaatste zijn harde lul op de opening van haar kut en drukte hem naar binnen. Ze kromp ineen bij het plotselinge binnendringen van haar kut. Haar kut werd uitgerekt en langzaam drong hij verder naar binnen.

Evelien was zo heet en strak dat hij bijna kwam, maar hij hield zich sterk. Piet ramde naar binnen en zijn ballen sloegen tegen haar billen. Toen begon hij haar te kussen, terwijl zijn gigantische pik haar kut vulde. Eerst in korte slagen, maar toen harder en harder. Hij verhoogde zijn tempo en nu neukte hij haar diep met een sterke en krachtige slagen. Haar vagina gewikkelde zich rond zijn lul en kneep hem van plezier. Hij kon niet meer houden en hij voelde zijn ballen ontploffen. En met een laatste diepe en krachtige slag schoot hij zijn sperma diep in haar.

“Jezus wat geil’. Hij rolde van haar af en lag daar sprakeloos. Hij kon niet geloven dat hij het al die tijd had afgehouden . Maar hij wist dat dit bezoek een herhaling zou krijgen. Dit was de beste seks die hij ooit had gehad en Evelien had zo’n strakke kutje dat zo lekker om zijn pik paste. In tegenstelling tot andere meisjes, was ze niet in paniek geraakt bij het zien van zijn enorme lul. Evelien kon het niet geloven dat deze jonge kerel haar net de beste sex van haar leven had gegeven. Ze hoopte dat hij zou blijven komen voor meer. Ze keek hem aan en zei. “Het wordt tijd dat je naar huis gaat jongen. Je vader zal zijn medicijnen wel nodig hebben. “

 

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.