Nieuwste Verhalen

Paula en haar geile zoon

Paula en haar geile zoon

Paula en haar geile zoon

Paula had met twee verslaafde mannen te maken. In de eerste plaats was daar haar man, Henk, die verslaafd was aan de drank. Overdag dronk hij niet, zei hij, maar Anneke wist onderhand dat alcoholisten de grootste leugenaars zijn die bestaan. Volgens haar had hij op zijn werk wel ergens een plat flesje Wodka in een laatje liggen om de dag door te komen. Eenmaal thuis was het een paar biertjes bij het eten en daarna nog een biertje om dan de jeneverfles uit de koelkast te halen. Dat hield hij, steeds maar televisie kijkend, vol tot ongeveer half elf en ging dan rechtstreeks naar boven, schoof tussen de lakens en viel als een blok in slaap om zijn roes uit te slapen. Dat was al jaren zijn bijdrage tot het gezinnetje, verder had ze niets aan hem, hij bracht het geld binnen dat hijzelf voor een flink gedeelte weer opzoop, ze leefden in feite van haar salaris wat ze verdiende bij de thuiszorg. Diep in haar hart wilde ze scheiden van die zuiplap maar die fantastische band met haar zoon hielp haar door het huwelijk heen. Ze liet haar man gewoon zuipen en wachtte in feite dat het met hem fout zou aflopen.

Haar man was achtenveertig en zijn gezondheid liet door de drank te wensen over. De tweede verslaafde was hun zoon Klaas. Hij was enigst kind en groeide op tot een flinke uit de kluiten gewassen knul. Nu hij achttien was keek ze vaak bewonderend naar zijn slanke gespierde lijf, zijn lange postuur en die guitige twinkeling in zijn ogen. Ze kon het soms niet laten om door zijn kort geknipte blonde haren te kroelen en haar ogen op zijn kruis te richten waar volgens haar een flinke piemel verborgen was. Ze was zelfs bang dat er misschien wat eelt op zijn penis zou zitten want ze wist dat Wouter sinds zijn dertiende verslaafd was aan masturbatie. Ze ontdekte toen al heel gauw de volgespoten velletjes keukenpapier en papierenzakdoekjes en hield het nauwlettend in de gaten.

Die jongen moest in zijn leven al tientallen liters zaad hebben gespoten. Natuurlijk onderzocht ze af en toe zijn kamer om uit te vinden wat zijn inspiratiebronnen waren wat ze behoorlijk opwindend vond want ze kwam van alles tegen. In de eerste jaar van zijn masturbatie vond ze enkel maar beduimelde pornoblaadjes en juist in die blaadjes stonden incestverhalen. Ze had er nooit aan gedacht dat een moeder en zoon verliefd op elkaar konden worden en samen seks beleefden maar de verhaaltjes in die blaadjes wakkerden haar fantasie aan. Het gebeurde maar al te vaak dat ze zo’n blaadje meenam naar haar eigen bed waar ze zich met een dildo, ooit eens besteld bij een postorderbedrijf, klaarmaakte.

Toen Klaas een jaar of zestien was vond ze opeens haar eigen gedragen, ongewassen slipjes op zijn slaapkamer. Poe, daar schrok ze een beetje van. Zou haar zoon echt op zijn moeder kicken? Maar na de schrik ging ze mee in zijn fantasie en nam ze zijn ongewassen onderbroekjes mee naar haar bed en snoof er verrukt in terwijl de dildo in haar kut heen en weer ging. Toen hij bijna achttien was merkte ze dat hij haar nog meer begluurde dan dat hij altijd al deed. Ze was al gewend aan zijn loerende blikken naar haar borsten en kruis, vooral als ze een wat laag uitgesneden truitje aanhad.

Ze vond het heerlijk zich door hem te laten begluren en gluurde terug naar zijn kruis maar de toen opeens wilde hij meer zien. Hij wilde mee naar het strand waar ze vaak topless in de zon lag en kwam bijna klaar als ze voelde dat hij met zijn geile ogen naar haar grote tieten keek. Thuis kwam hij ook zogenaamd toevallig de badkamer binnen als zij zich stond te douchen. En ja, ze genoot ervan!! Het werd zelfs zo erg dat ze in de huiskamer aankondigde als ze zich ging verkleden of douchen en ze kon er gif op innemen dat hij een paar minuten later ook naar boven ging om ‘zogenaamd’ iets van zijn slaapkamer te halen en ‘per ongeluk’ bij haar binnenstapte. “Ik kom even kijken of mijn scheerzeep al op is,” was een van zijn smoesjes als hij de badkamer instapte. “Ligt hier toevallig mijn blauw t shirtje?” was een veel gebruikte smoes als hij haar slaapkamer instapte.

Ze draaide zich wel om als ze op zo’n moment naakt was zodat hij tegen haar stevige billen aankeek en niet tegen haar voorkant. Het werd nog gekker toen ze van hem computerles wilde hebben en ze toegang kreeg op zijn favoriete websites. Het was allemaal moeder/zoon stuf waarbij de zoon dominant was. En allemaal oudere vrouwen met grote borsten en kale kutjes. Het was de grote doorbraak voor haar. Vanaf dat moment wilde ze ook echt voor de volle 100% met haar zoon naar bed. Ze scheerde het schaamhaar van haar venusheuvel en was er klaar voor.

Het gebeurde toen klaas haar hielp met de afwas nadat Henk zijn derde flesje bier naar binnen slobberde. Die avond had ze een bloesje aan waarvan de bovenste twee knoopjes net voor de afwas open had gedaan zodat Wouter een ruime inkijk had. Terwijl ze hem voelde gluren keek ze naar zijn onderlichaam en zag daar een flinke tent in zijn spijkerbroek ontstaan. “Wat zit je naar mijn gulp te kijken?” vroeg hij opeens. Paula moest blozen en wist even niet waar te kijken, haar ogen keken hem wat hulpeloos aan om daarna weer af te dwalen naar zijn gulp. “Wil je soms mijn penis zien?” vroeg hij lacherig maar toch een beetje dwingend. Paula gaf geen antwoord maar ze liep ook niet weg, ze voelde dat er iets zou gebeuren en was er ontvankelijk voor. Toen Klaas de rits van zijn broek naar beneden trok raakte ze even in paniek. Wat als Henk zou binnenlopen om een nieuw flesje bier te pakken? “Nee, hier niet,” glimlachte haar zoon. “We gaan naar boven voor de computerles. Kom, ga met me mee.” En Paula gehoorzaamde haar zoon. Toen ze bijna boven waren hoorden ze net vader de keuken binnenstappen en daar de deur van de koelkast opende. Op de kamer deed hij een schemerlampje aan en ging op het bed zitten terwijl Paula met droge mond toekeek hoe hij de knoop van zijn broek ook nog los deed. Wat ze toen zag deed haar adem even stokken.

Haar geile zoon bleek een grote penis te hebben, groter dan ze ooit in het echt had gezien en zeker de helft groter dan die van haar man toen die hem in het begin van hun huwelijk nog wel eens stijf wist te krijgen. Haar zoon had een glorieuze pik van zeker twintig centimeter en op zijn minst vier centimeter dik. “Als je hem wilt aanraken moet je op je knieen gaan zitten,” sprak haar geile zoon en Paula was al helemaal in zijn ban. Ze deed wat hij haar vroeg en pakte zijn lul halverwege vast tussen duim en wijsvinger. Gebiologeerd keek ze naar de purperen eikel waar uit het pis gaatje al wat kleverig vocht kwam. Ze haalde het velletje zachtjes op en neer en protesteerde niet toen hij zijn handen in haar bloesje en BH stak en wellustig aan haar tiet vlees en tepels begon de kneden. Zo bleven ze een tijdje geilen tot hij haar zei dat ze aan zijn eikel moest gaan likken.

Dat had ze nog nooit bij een man gedaan maar haar geest was willoos. Ze bukte nog wat voorover, opende haar mond en stak haar tong naar buiten. Mmmm, ze vond het lekker; lekker en opwindend, opwindend omdat ze ook wel wist dat ze met iets verboden bezig was. Ze likte het voor zaad van zijn eikel en voelde toen opeens een van zijn handen op haar achterhoofd die haar hoofd nog meer omlaag duwde waardoor ze een flink stuk van zijn penis in zijn mond kreeg. “Zuig me!!” zei hij slechts en ze zoog er op als op een lolly.

Het duurde minutenlang en beiden waren alles vergeten, ze wisten niet meer waar ze waren en dat zijn vader in hetzelfde huis in de woonkamer naar de televisie keek. Ze was gefascineerd door de smaak van zijn pik en zoog fanatiek door tot zijn genotzuchtig gesteun over ging in hardop kreunen. Op het moment dat hij klaar kwam trok hij haar hoofd van zijn kloppende pik en spoot zijn stralen sperma recht in haar gezicht. Daarna mocht zij gaan liggen en onderzocht hij haar hele blote lijf. Hij was verrukt van haar tieten, stapelgek op haar kale kut verliefd op haar billen. Hij likte zijn moeder klaar en stak daarna zijn vette paal in de natte kut om hun beiden naar een hoogtepunt te neuken. Toen ze even later weer, gekleed, naar beneden kwamen hoorden ze dat Henk de televisie extra hard had gezet. Hij had inmiddels een halve fles jenever achter de kiezen en verklaarde een beetje de dubbele tong dat kwam omdat zij boven zoveel lawaai hadden gemaakt. Moeder en zoon keken nog een uurtje mee naar de buis tot hij de fles helemaal leeg had en naar boven waggelde waar hij zoals gewoonlijk als een blok in slaap viel.

“En wij gaan naar mijn bed,” zei Klaas tegen zijn geile moeder. “Als hij gaat slapen gaan wij neuken, afgesproken?” Paula knikte van ja en volgde haar geile zoon met een natte geile kut.

Lees hier het vervolg

Ingezonden door Paula Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.