Nieuwste Verhalen

Ontmaagd door mijn broer

Ontmaagd door mijn broer

Ik was nog maar 16 jaar toen ik ontmaagd werd. ik las elke avond een sex verhaal, daar werd ik altijd zo geil van. Ik vond mijn broer een leuke jongen. hij was aardig en ik wou hem best wel een met hem neuken. Op een avond kwam hij mijn kamer binnen met een stijve.

Ik was opdat moment geil, ik had geen dekens over me heen en ik was helemaal naakt. Ik schrok heel erg en deed snel de dekens over me heen. Pas toen zag ik dat hij een stijve had het maakte me veel geiller dan zon dom sexverhaaltje hij liep naar me toe en streelde mijn arm (hij was 2 jaar ouder dan mij en hij wist dat ik het nog nooit gedaan had) hij vroeg aan me of hij me mocht neuken dat zei hij op zon geile manier, ik gaf geen antwoord inplaats daar van deed ik de dekens van me af.

Hij begon me te vingeren ik kreunde ik zag hoe zijn lul nog harder werd. Hij begon mijn kut te likken ik kreunde nog harder, gelukkig waren mijn ouders niet thuis. Mijn broer ging naast me op bed liggen hij zei tegen me dat ik hem moest pijpen. Ik hoorde mijn broer zeggen dat hij bijna klaar kwam ik likte zijn eikel. Hij riep pijpen bitch niet likken, pijpen!

Ik pijpte hem en voelde zijn zaad in mijn mond. Hij riep tegen de muur, met je kont naar achter! Ik deed het hij duwde zijn lul naar binnen het deed heel veel pijn maar ik werd er ook zo geil van. Hij neukte me steeds harder ik kwam klaar. Ik zakte door mijn knieën en zijn lul gleed uit mijn kut.

Hij begon tegen me te schreeuwen en riep vuile kut hoer opstaan, ik stond op. Hij liep naar zijn kamer en ik moest hem volgen. Ik ging op zijn bureau liggen met mijn benen wijd hij neukte me weer terwijl ik mijn klit streelde. Hij zei ik wil je anaal neuken klein geil zusje van me.

Hij haalde zijn lul uit mijn kut en ik ging voor zijn bed zitten hij neukte me anaal. Toen ik wakker werd lag ik op de grond helemaal naakt ik hoorde mijn broer beneden tegen iemand praten, ik liep naar beneden. Er stonden een paar van zijn vrienden. Ik schrok en rende weer naar boven ik kroop onder de dekens en viel in slaap in de ochtend werd ik wakker gemaakt door mijn broer, het was fijn gister avond zei hij. Ik keek hem aan waarom was je vriend hier? Hij wou jou naakt zien. Heeft hij me gister geneukt vroeg ik geschrokken. Mijn broer zei nee dat wou hij wel maar ik heb gezegt dat hij dat alleen mag doen als je hem toestemming geeft en als je wakker bent. Ik lachte dank je zei ik dank je voor gister avond. Graag gedaan we kunnen het vanavond weer doen papa en mama komen overmorgen pas terug

Ik heb hem nog vaak gepijpt maar ik heb nooit meer sex met hem gehad, na die avond. Nu 2 jaar later zien we elkaar nog heel vaak. ik heb sinds kort een relatie met een meisje, en zij ziet mijn broer ook heel vaak klaar komen. ze heeft mij broer ook 2 keer geneukt.

Ingestuurd door Lisaaatjexx. Bedankt!! 🙂


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.