Nieuwste Verhalen

Ontmaagd door me lieve broer

Ontmaagd door me lieve broer

Ik ben nu al 36 jaar en ik was nog maagd maar mijn lekkere boer heeft me nu lekker ontmaagd. ik las elke avond een sex verhaal, waar ik altijd ook zo geil van werd. En Ik vond mijn broer ook altijd een leuke jongen. (hij is dan wel 9 jaar ouder dan mij maar ik vind hem wel lekker),en ik wilde hem best wel eens met hem neuken.

Op een dag kwam hij weer langs bij mij. Maar ik lag opdat moment in mijn bed. Ik was zo geil, dat ik geen dekens over me heen had en ik was helemaal naakt, ik schrok heel erg en deed snel de dekens over me heen.
En toen hij kwam op het rand van het bed zitten en zei zo lekker geiler zus van me ben je weer zo lekker geil, en schoof zijn hand dichter op mijn borsten en hij streelde die ongemerkt, mijn tepel werd uiteraard stijf en juist toen hij weer zo lekker aan me borsten zat, werd ik nog geiler en mijn kutje nog natter, ik wilde hem wegduwen maar ik had de kracht er niet meer voor, en toen zei hij die van jou zijn net zo stijf als mijn lul en liet hij zijn stijve lul voelen, en toen zag ik dat hij zo lekker stijve had.

En het maakte me veel geiller dan zon dom sexverhaaltje hij ging nu naast me liggen en begon me zacht te vingeren ik kreunde, en voelde hoe zijn lul nog harder werd. Ik deed mijn benen wijder open, hij begon me kutje te likken ik kreunde wat harder,en nauwelijks 5 seconden later voelde ik zijn heerlijke tong aan mijn klitje zuigen,ik kreunde nog harder.

En ik zei lekker broer neuk me maar. Mijn broer zei zacht lekker zusje ik kom op je liggen en hij duwde zijn heerlijke lul zachtjes in mijn kutje ooooooh wat had ik hier lang op gewacht, om zijn lul in mijn kutje te krijgen.
Hij haalde zijn lul weer uit me kutje en duwde hem er weer in, en hij stootte hem nog dieper in me kutje, begon me toen eerst langzaam te neuken, tot ik mijn benen om hem heen sloeg en zei broer neuk me lekker hard door.

Hij begon nu heel hard te stoten en ik voelde in mijn onderbuik zo’n lekker gevoel en begon te schreeuwen, mmmmm jaaaaaaa en daar kwam mijn orgasme aan ik schreeuwde het uit. De buren moeten dit zeker gehoord hebben.
En toen voelde ik me broers zijn lul opzwellen in mijn kutje en hij hijgde oooooooh zus ik ga komen mmmmm jaaaaa ik kooom en hij spoot zijn condoom vol hij lag nog even op me, uit te hijgen en toen we van elkaar afgingen zei hij dat was heerlijk zus. En ik zei dat was ook heerlijk lieve broer.

We begonnen elkaar nog wat te strelen en na 10 minuten stond zijn lul kaarsrecht. Ik nam een nieuw condoom en deed het om en ging op hem zitten zodat ik mijn kut over zijn lul kon schuiven. Mijn kutje was open genoeg en ik drukte me langzaam naar achteren, en zijn lul schoof langzaam in mijn kut door. Ik trok mijn benen een stukje op, zodat hij perfect en diep bij mijn naar binnen kon glijden. Zijn kloppende lul zat er nu helemaal in en terwijl hij mijn heupen stevig vasthield, neukte ik hem. Eerst heel langzaam met lange, diepe halen, maar spoedig daarna verhoogde ik het tempo en hij lag mij lekker keihard te ketsen, zijn paal diep in mijn kutje en zijn ballen klotsend tegen mijn lekker kontje aan.

Hij trok mij daarna op zijn schoot, zodat ik hem kon berijden. Mijn kutje vormde zich perfect om zijn behoorlijk lekker pik en sneller reed ik, mijn tietjes begonnen heen en weer te schudden.
Hij had zijn ogen dicht maar greep feilloos in de goede richting naar mijn tietjes en hield me tietjes stevig vast en draaide en speels aan mijn tepels, iets waar ik normaal niet van hield, maar nu was het gek genoeg helemaal prima, precies waar ik naar verlangde eigenlijk.

mmmm jaaa laat je gaan zus en ja horen,,, ik voelde weer dat ik een orgasme kreeg mmmm dat was weer lekker klaar komen. En voelde dat zijn lul ook begon opzwellen en te spuiten.
Hij zei zus wat we gedaan hebben was niet goed, maar het was wel lekker. Ik ben dan wel je ouder broer en ik had wijzer moet zijn. Maar zo lekker geil zus dat jij bent, ging dat niet….
Me broer komt nog vaak langs en dan heb we het er nog over.

Maar ik probeer me broer weleens op te geilen, en dan hebben we weer lekker sex met elkaar.

Ingestuurd door Jolanda. Bedankt!! 😀

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.