Nieuwste Verhalen

Ongehoorzame slavin krijgt straf

Ongehoorzame slavin krijgt straf
Ongehoorzame slavin krijgt straf

Ik had dit als slavin niet verwacht. Mijn Meester had al zo lang zijn dominante kant niet laten zien. Ik had me al vier dagen niet meer geschoren. Ik had overal stoppeltjes en wist zeker dat daar een straf op ging staan. Ik raakte een beetje in paniek.
Ik wilde geen straf ik wilde alleen mijn Meester maar gehoorzamen. Ik ging gauw naar de douche in de hoop dat ik zo heel snel mezelf nog kon scheren. En even kon douchen. Dat was natuurlijk gigantisch dom van mij. Dat was niet mijn opdracht.

Mijn Meester deed de deur van de douche open. Slavin wat doe jij daar, vroeg hij. Meester ik moest mij scheren ik had het al 4 dagen niet meer gedaan. Hij had een erg strenge blik in zijn ogen, ik voelde het. Ik voelde zijn ogen op mij neer kijken. Ik voelde me steeds kleiner worden ik wist dat ik fout was. Kom er nu onderuit en ga op je knieën voor me zitten. Ik ging netjes op mijn knieën zitten. Iets mijn benen gespreid, mijn rug recht, mijn hoofd naar beneden gebogen en mijn handen op mijn knieën met mijn handpalmen naar boven. Hij pakte een handdoek en begon mijn haren droog te maken. Hij deed het ruw, ik had het idee dat hij bijna al mijn haren uit mijn hoofd trok. Daarna gebood hij mij te gaan staan. Benen wijd, mijn armen naast mijn lichaam en hij begon mij te slaan met de handdoek. Net zolang dat ik helemaal droog was.

Daarna moest ik mee naar de slaapkamer. Ik moest toen in de keuringspositie gaan staan. Hij liep om me heen. Hij praatte tegen mij. “Zo sletje, het is een tijd geleden dat we gespeeld hebben, maar dat wil niet zeggen dat jou regels niet gelden, dat wil niet zeggen dat jij je niet hoeft te scheren, waarom moet ik je dat elke keer vertellen? Je bent echt een dom sletje. Want weet je wat ik nu met je ga doen? Juist ja, straf, veel straf.” Terwijl hij dat zei zat hij aan me, trok aan mijn tepels, streelde mij, sloeg me een paar keer op mijn billen. Zo liep hij wel tien minuten om mij heen.

Mijn Meester gebood mij om naar het bed te gaan en met mijn knieën erop te gaan zitten. Ik hoorde hem achter mij rommelen maar durfde niet om te kijken. Even later deed hij mij een blinddoek voor. Ik hoorde hem weer wat pakken en even later voelde ik tepelklemmen. Het waren rot klemmen, ze deden pijn, maar ik gaf geen kick. Ik wist dat ik het had verdiend. Ik had me niet aan mijn regels gehouden.Daarna moest ik voorover buigen en deed hij een aantal kussens onder mijn heupen. Ik lag op mijn eigen tepelklemmen. Was niet echt aangenaam. Ik moest mijn handen boven mijn hoofd doen hij maakte mijn polsen vast aan de spijlen van het bed. daarna mijn benen gespreid, aan de hoeken.

Daar lag ik dan helemaal weerloos, ik kon helemaal niets meer doen. Elke beweging die ik maakte veroorzaakte zo’n pijnlijk gevoel in mijn tepels dat ik dat ook maar liet. Hij had zijn rijzweepje gepakt en begon zachtjes mijn billen op te warmen. Z’n slagen kwamen steeds harder aan. Ik hoefde gelukkig deze keer niet te tellen hoeveel slagen ik had gehad. Het waren er wel een paar honderd dat weet ik zeker. Hij sloeg steeds harder en ik kon mezelf niet stil houden. Hij baalde ervan en deed een gag in. Zo kon ik dus ook niet meer gillen. Hij gaf een balletje in mijn handen en als ik die liet vallen dan zou het een stopteken zijn. Hij ging maar door met slaan. Ik was gebroken op een gegeven moment, het maakte me niet meer uit. Ik onderging mijn straf zonder dat ik me er nog tegen kon en wilde verzetten.

Toen mijn Meester stopte maakte hij mij los. Ik heb het bijna niet gemerkt, ik was zo ver weg. Ondanks de pijn op mijn kontje heb ik het heerlijk gehad. Toen hij de klemmen van mijn tepels haalde deed dat erg veel pijn en kwam ik weer langzaam uit mijn roes. Hij nam me in zijn armen en we knuffelde even lekker. Daarna deed hij mijn halsband met D-ring om en legde mij in mijn
slaaphokje en maakte de ketting vast. Daar viel ik in een heerlijke diepe slaap.

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.