Nieuwste Verhalen

Neukfeestje met Esmee

Neukfeestje met Esmee

Neukfeestje met Esmee

Ik liep met mijn vriendinnen over straat toen mijn ene vriendin zei dat ze een feest gaf met 4 vriendinnen en ik was uitgenodigt! Het was om 7 uur en we bleven slapen. Om 5 voor 7 was ik op dat feest en ze gingen meteen met zijn allen naar boven, daar gaven ze me een pakje om aan te trekken maar het viel me op dat het kruis en de kont naakt was.

Eerst gingen we eten en toen gebeurde het. Ze zei dat het een neukfeestje werd dat had ze altijd al willen doen.Ze koos mij als eerste uit een en pakte een neukapparaat ze bonden mij vast en duwde opeens een dildo in mijn kale kut.

Ze duwde steedst harder en harder tot ik klaarkwam toen draaide ze me om zodat me kut volop te zien was en ze pakte een heele grote en lange dildo van 30 centimeter en 6 centimeter breed ze deden me een blindoek om en duwde hem helemaal in me kut ze knepen met zen drieeen allemaal in me tepels en toen iedeeeen klaar was gingen we slapen.

Ingezonden door Esmee. Bedankt!! 😀

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.