Nieuwste Verhalen

Neuken op het strand

Neuken op het strand
Neuken op het strand

Ik slenterde langs een strand met uitzicht op de golven toen ik tegen het naakte been van een vrouw aan liep. Ze lag rustig te slapen op de borst van haar vriend. Mijn stommiteit, maakte dat ze zich omdraaide en haar perfect gevormde blonde lichaam totaal bloot kwam te liggen. Ze pakte snel een jurk die gefrommeld aan de zijkant lag, en bedekte zichzelf. Ze liep weg scheldend en tierend kwaad op mij dat ik haar stoorde in haar slaap. Ze riep, “ik ga naar de wc als hij wakker wordt vertel die klootzak dat maar”. Haar vriend lag daar totaal naakt. Ik stond daar maar onzeker over wat ik moest doen.. Ik had de neiging om me om te draaien, maar op hetzelfde moment kon ik niet weg kijken, hij had een prachtige lichaam en het was volledig zichtbaar in de ochtendzon. Dus ik knielde maar naast hem, op zoek naar iets om hem te bedekken en op hetzelfde moment probeerde ik hem niet wakker te maken.

Ik raakte zijn sterk gespierde schouder aan en een golf van geilheid verspreide zich door me heen. Ik voelde me vreemd en geil wilde deze vreemdeling in zijn slaap neuken. Mijn hand streelde hem, mijn vingers gingen door de korte haren op zijn borst. Elke beweging veroorzaakte een brandend gevoel van genot in mijn kutje. Ik wilde hem neuken, ik wilde zijn lul te voelen, hard en diep, ik wilde hem me voelen neuken. Ik deed mijn korte broek en slipje uit. Mijn kutje was nat en ik voelde hem druipen, ik propte zijn lul naar binnen. Het duurde niet lang om hem over me heen te laten spuiten dat wist ik zeker. Ik was heet en geil nu. Ik stond op het punt om klaar te komen. Ik wilde meer en duwde mijn heupen hard tegen zijn pik, Wat zou denken als hij wakker zou worden, en mij op zijn pik zou zien rijden. Ik vroeg me af, of hij gooit me gewoon van hem af of hij geniet van het moment en blijft me neuken. maar ik verwachte niet dat het eerste zou gebeuren.

Terwijl ik stond op het punt om klaar te komen begon hij te kreunen. Ik leunde dichter bij zijn hoofd, en fluisterde in zijn oor: “Ik kom klaar, blijf me neuken”. Hij reageerde snel. Voordat ik het wist, gooide hij me op het zand met zijn lul nog steeds diep in mijn natte kut. Ik schreeuwde het uit “ohh, ja! Ga door met neuken!” Het gevoel van hem tot leven zien te komen en zijn super harde lul in mijn kutje was erg geil. Hij was niet van plan om het me gemakkelijk te maken, hij beukte zijn lichaam op me neer, zijn lul in mijn kutje sneller en dieper, alsof hij me wou begraven in het zand. Zijn controle over mijn lichaam was geweldig, en hij wist het. Elke keer als ik op het punt stond om klaar te komen zag ik een grijns op zijn gezicht.

Ik wilde hem wat terug geven. Ik wilde zijn sperma in mijn kut voelen,  in wilde zijn strakke lichaam voelen exploderen in de mijne. Ik begon geil te praten tegen hem: “O, man je bent hard. Blijf me neuken. Ik ben nog nooit zo goed geneukt. Je maakt mijn kutje nat en ik wil meer.” Ik tilde mijn benen omhoog, waardoor mijn voeten in de richting van mijn hoofd gingen. Hij wilde geen haal missen. Hij greep mijn benen, en trok ze omhoog voor zijn borst zodat mijn enkels op zijn schouders ruste. Terwijl ik bleef zeggen ‘je bent zo geil, heet, blijf me neuken. Ik wil voelen dat je klaarkomt … Oh OHH! ” Ik probeerde hem op te geilen, maar ik was degene die geiler en geiler werd. “Ik kom klaar!” Zijn lul gaat perfect in en uit mijn natte kut. Ik voel zijn eikel naar de rand van mijn poes glijden als hij zich terug trekt en helemaal terug gaan als hij keihard naar voren stoot. Als ik bijna klaarkom, pompt hij sneller en het is puur genieten. Ik wil het nu nog meer om hem klaar te laten komen. Ik verander mijn strategie.

“Je maakt me zo geil. Ik wil de gunst terug betalen. Zeg me wat je wilt dat ik doe, ik doe alles, om je te laten spuiten.” Zijn stem was net zo sexy als zijn lichaam, terwijl hij me vertelt wat hij wil dat ik doe. Ik glimlach en weet dat ik hem heb. Om te beginnen, zou ik zijn pik lekker pijpen, om de smaak te pakken te  krijgen, maar dat is niet geil genoeg. Ik vraag hem of hij misschien mijn kont wil neuken en of als hij het beter wil zien we het doggy-stijl moeten doen. Hij gaat akkoord, maar eerst wil hij mijn kutje neuken, van achter langs. Hij wil zijn lul in en uit mij zien gaan, terwijl ik op mijn knieën zit, hij is groter dan ik dacht. Ik voel me licht in het hoofd, onzeker of zijn lul wel in mijn kontje past. Dat onzekere gevoel verdwijnt weer als ik onder hem lig. Zijn lul glijd in mijn geile kutje. Zijn handen op mijn heupen, trekt hij me naar zich toe. Ik weet dat dit de juiste positie is. Ik voel zijn bewegingen nu zo goed hij gaat er in en eruit, zo lekker, zo geil. Hij duwde 2 vingers in mijn kont, ik kreun en zeg hem om harder te neuken ik voel dat ik ga klaarkomen.

Nadat ik ben klaar gekomen trekt hij zijn lul uit mijn poesje, nat van mijn sap. Ik voel zijn pik tegen mijn strakke kont gaatje drukken. Ik wil het, maar weet nog steeds niet of het zal passen. Zijn harde vlees begint zich in mijn aars te proppen, ik voel hem mij totaal open scheuren. Ik duw terug, wil zijn dikke eikel in me kont. “Neuk me, duw hem er in, ik wil je.” Hij reageerde op mijn stem. Hij duwde harder toen ik gilde. Er was pijn en plezier tegelijkertijd. hoe dieper zijn pik erin ging, hoe meer plezier. Ik heb wel meer met andere mannen anaal geneukt, maar hij was groter. Toen hij bij me binnendrong, een trilling van plezier schoot over mijn rug. Ik wilde het weer voelen. Ik trok weg. Ik denk niet dat hij dat een goed plan vond. Hij nam mijn heupen in beide handen en trok me terug . Hij ramde zijn lul er nu harder in dan ooit. Opnieuw schoot er een trilling over mijn rug. Hij duwde mijn rug naar beneden, dus mijn kont stond helemaal open voor zijn dikke leuter.

Anale seks laat me meestal niet klaarkomen. Ik wordt, nat, opgewonden, geil en het brengt me aan de rand, maar ik kom niet klaar. Ik hou ervan om te worden bespeeld, en geplaagd.

Hij trok me terug en duwde me naar beneden, hij pompte zijn pik hard in en uit. Ik voelde zijn geilheid voor mij, hij wilde mij. Hij nam mijn haar in zijn hand, hield me waar hij me wilde. Ik wist dat hij zou spoedig zou klaarkomen. “Ik zal hem helpen, spelend met mijn kutje. Ik wil ook klaarkomen tegelijk met hem.” Hij trok met zijn hand aan mijn haar mij telkens terug, niet zeker of hij me kon vertrouwen. Met zijn andere hand gleed hij naar beneden om over mijn kutje te wrijven. “Neuk me, ik kom klaar, kom samen met mij klaar. Ik wil je zaad proeven!” Hij begon te spuiten in mijn kut, maar bij het horen van mijn laatste woorden, trok hij zijn pik uit mijn kut, en spoot zijn sperma over mijn rug. Zijn vingers wreven nog steeds over mijn klit, hij veegt zijn zaad van mijn rug met zijn vingers, trekt me aan mijn haar en draait mijn hoofd naar hem toe. Ik open mijn mond, en hij laat mij zijn zaad proeven en ik lik zijn vingers schoon.

Hij draait zijn hoofd naar beneden dicht bij mijn oor en hij zegt: “Goedemorgen, mijn naam is Karel, wilt u een kopje koffie met me drinken?.”

Ingezonden door Anoniem. Bedankt!! 🙂


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.