Nieuwste Verhalen

Moeder neukt zoonlief hard

Moeder neukt zoonlief hard

Moeder neukt zoonlief hard

Voorzichtig opende Paula de slaapkamerdeur van haar zoonlief Klaas. Zoals elke nacht had hij een lampje laten branden en lag hij naakt op het bed op zijn moeder te wachten terwijl zijn hand met zijn dikke grote pik speelde. Hij trok heel zachtjes het velletje heen en weer over zijn glimmende eikel en keek glimlachend naar zijn mooie geile moeder die smachtend naar hem keek, het verlangen droop uit haar ogen.

Ze trok haar korte shirt over haar hoofd, liet het op de grond vallen en keek vol verwachting naar haar zoon, op zoek naar een compliment en Klaas wist wat hij moest zeggen, niet dat hij zomaar wat zei, hij meende het ook echt. Sinds twee weken neukte hij zijn geile hete moeder. “Potdomme moeders, wat ben je mooi, je bent fantastisch,” zei hij vol liefde en Paula was zo trots dat ze haar bovenlichaam rechtte om haar lekkere tieten naar voren te laten steken. Bewonderend keek Klaas naar zijn vierenveertigjarige moeder die hunkerend voor zijn bed stond, wat vond hij haar een toch lekker geil wijf.

Hij keek naar haar fantastische dikke tieten die een beetje omlaag hingen maar toch nog grote ballen waren met kleine stijve tepels, hij keek naar haar welvende buik die inderdaad wat aan de stevige kant was maar daar maalde hij niet om. Onder die buik was het zo glad als een biljartbal, ze had zich die avond nog geschoren en haar buitenste schaamlippen staken al een beetje naar buiten, hij rook haar geur van een meter afstand. Ja, ze was weer botergeil, hunkerend naar liefde en een grote lul in haar kut en hij wilde haar wens maar al te graag vervullen.

Hij kromde zijn wijsvinger om haar tot aan de rand van zijn bed te laten komen en verhief zijn bovenlichaam terwijl Paula wat bukte zodat haar rijpe tieten voor zijn gezicht bungelden. Hij hapte in haar rechter tepel, betaste haar linker tiet met zijn linkerhand en ging met zijn andere hand via haar buik naar haar schaamheuvel waar hij eerst wat over haar kaalgeschoren kut wreef en vervolgens haar nu al natte schaamlippen vol in zijn hand nam om er flink in te gaan knijpen. Tegelijkertijd kneep hij hard in haar tepel en beet niet onzacht op de andere opgezwollen knop. Het was genoeg om zijn moeder al klaar te laten komen. Ze huiverde van geilheid en probeerde haar wellustig gekreun in te dammen omdat haar man, en dus de vader van hun zoonlief tien meter verderop lag te slapen. Ja, ze hield van pijn, ergens had ze het altijd geweten maar haar eigen Klaas had dat gevoel bij haar ontdekt en ontwikkeld, hij had haar volgzaam gemaakt. “Aahhh” kreunde ze zachtjes en drukte het hoofd van haar zoonlief daarna liefdevol tussen haar warme tieten en wiegde het als een baby heen en weer.

Hij stak zijn tong uit, op zoek naar een tepel en liefdevol tilde ze haar rechterborst op en perste die in zijn mond waarop hij als een gek begon te zuigen. “Toe maar,” fluisterde ze, “zuig maar op je moeder’s tepel, moeder wil je voeden, toe maar, jaahhh!” Minutenlang bleef hij verwoed op haar tepel zuigen tot ze hem haar andere tiet aanbood. Klaas draaide zijn hoofd een beetje en zag dat ze haar andere had opgetild en richting zijn mond stuurde. Hij voelde zich nu al in de zevende hemel en zoog haar tepel wel vijf centimeter in zijn mond om die ook langdurig te verwennen tot ze haar knieen wat begonnen te knikken, het werd tijd voor deel twee.

Klaas liet zich weer achterover op het bed zakken en Paula kroop op haar zij naast hem, daarna half over hem heen. Ze kuste haar zoonlief met geopende mond die haar tong naar binnenzoog voor een lange heftige tongzoen gevolgd door meerdere diepe tongzoenen. Daarna likte ze zijn kin, zijn keel en kuste zich een weg naar zijn tepels. Die waren lang niet zo gevoelig als de hare maar hij vond het wel prettig, het gaf een licht jeukend gevoel in zijn borstkas. Na een minuutje zakte ze verder met haar hoofd en kwam bij zijn navel uit die ze zachtjes begon uit te tongen. Terwijl ze daar mee bezig was was haar rechterhand bij zijn twintig centimeter grote lul aan gekomen en deed hetzelfde als hij deed toen ze zijn slaapkamer binnenstapte.

Zachtjes trok ze het velletje over zijn eikel en weer terug met haar duim heel zachtjes over zijn knopje net onder de eikel, ze deed het zo zacht en teder dat Klaas wat met zijn onderlijf begon te steigeren. Paula glimlacht voor zich uit en wist wat er nu zou volgen. Ohh, ze hield er van. Klaas pakte haar halflange blonde krullen op haar achterhoofd in een stevige greep, dwong haar zijn navel te verlaten en duwde haar mond naar zijn keiharde pik waar al een sliert voor zaad uitdroop. Even keek Paula omhoog om zeker te weten dat hij naar haar keek en likte toen de sliert voor zaad op. Ja, ze wist dat hij graag toekeek als ze hem ging pijpen. Plagerig likte ze wat aan zijn eikel maar dat was een spelletje, ze wilde dat hij haar ging dwingen en dat deed hij door haar hoofd, die hij nog steeds vast had, verder omlaag te duwen zodat zijn pik vol in haar mond kwam en zij er heftig aan begon te zuigen.

Ze hield hem een hele tijd tegen haar keelgat aan en probeerde hem verder naar binnen te slikken maar die techniek beheerste ze nog niet zo goed, dat kwam later nog wel eens. Nu trok hij haar hoofd een beetje omhoog zodat alleen zijn pulserende eikel nog in haar mond zat en toen weer omlaag en weer omhoog en weer omlaag tot ze in een goed ritme zat. Met haar ene hand kietelde ze zachtjes zijn volle ballen, met de andere hand zat ze met haar wijsvinger tegen zijn anus aan te duwen. Aan zijn gezucht en gekreun te horen zou het niet lang meer duren dat hij zijn zaad in haar mond zou spuiten want hij had haar nu bij beide oren gepakt om het zuigritme te verhogen en rolde met zijn hoofd heen en weer op het kussen. Even, als in een spasme drukte hij zijn kont diep in het matras om daarna met volle kracht omhoog te schieten. “JAAHHHHHHHHH GEILE HOER MOEDER SLET PPPPPPFFFFF!!!!!!!!” Meer kon hij niet uitbrengen toen hij zijn geil haar keel binnenschoot.

Paula bleef hem met haar mond melken en genoot van de smaak van zijn sperma. Ze verzamelde zoveel mogelijk in haar mond om de smaak goed te kunnen proeven en slikte het toen alles lekker door. Daarna vlijde ze zich zo over hem heen dat haar schaamhaar op zijn nu half slappe pik kwam te liggen. Ze bewoog haar onderlijf traag van boven naar onder om op die manier hem weer hard te krijgen wat vrij vlug lukte ook al omdat ze haar zoonlief begon zoenen, ze wist dat het hem niet uitmaakte dat hij zijn eigen zaad zou proeven. Klaas vond het allemaal zalig, daarnet al toen hij zijn zaad in haar mond spoot en nu weer dat kriebelende gevoel van haar naakte schaamlippen die zijn lul masseerde.

Hij vond het ook heerlijk haar te bezitten, haar te tonen dat ze echt van hem was. Terwijl zijn lul weer groeide wreef hij dwingend met zijn rechterhand over haar hele gezicht, hij kneep haar wangen naar binnen, bedekte haar ogen en neus, stopte vervolgens twee vingers tegen haar lippen die ze naar binnen zoog en plaatste toen zijn handen tussen haar grote tieten en zijn borst. Hij drukte haar op die manier omhoog tot ze op haar knieen zat en zijn pik tussen hun onderlijven naar voren stak. Paula liftte vervolgens haar kont omhoog, pakte zijn harde piemel en richtte hem tussen haar kletsnatte schaamlippen. Daarna liet ze zich langzaam zakken en voelde hoe de lul van haar zoonlief centimeter voor centimeter haar kut vulde, twintig centimeter lang. Toen hij er helemaal inzat raakte hij haar baarmoeder waarop Paula al weer lichtelijk klaar begon te komen.

De eerste keren had ze moeten wennen aan zijn lengte maar nu glibberde de lange dikke paal moeiteloos heen en weer in haar soppende spleet. Ze bereed hem schaamteloos terwijl hij de punten van haar tepels weer tussen duim en wijsvinger had en ze hardhandig bewerkte en boog toen weer wat voorover zodat hij harde neukstoten kon geven. Maar er was nog een tweede gedachte achter; hij kon nu ook bij haar billen komen, bij haar anus wel te verstaan. Zijn ene hand bleef bij haar tieten, de andere ging om haar onderlijf heen en al vlug voelde ze zijn wijsvinger tegen haar bruin poepertje drukken en ze ontspande haar sluitspier. De vinger ging moeiteloos haar kontje in en Paula kwam voor de derde keer klaar.

Ze voelde hoe de twee indringers via het dunne wandje tussen kut en anus contact met elkaar hadden en in gelijke tempo haar neukten. Ze was weer helemaal in zijn ban en dacht geen ogenblik meer aan haar echtgenoot, er liep een straaltje speeksel uit haar mond toen ze in een zaligmakende roes kwam en liet alles over zich heen komen. Ze merkte wel dat hij zijn pik uit haar kut trok en op zijn knieen achter haar ging zitten. ‘Oohhh, die gaat me vandaar in mijn kut naaien,’ dacht ze nog en spreidde haar dijen nog eens extra terwijl zij haar hoofd voorover op het kussen legde.

Maar Klaas had andere plannen; hij wreef door haar zeiknatte schaamlippen, verzamelde op die manier wat van haar kut sappen en wreef dat op zijn keiharde paal en in haar reet. Dit zou de eerste keer zijn dat hij zijn moeder in haar kont zou neuken. Hij richtte zijn paal tegen haar aars, plaatste hem er tegen aan en zette kracht. “AAAhhh NEE,” huilde Paula toen ze de vlammende pijn van haar sluitspier voelde maar Klaas drukte door en wist zijn eikel naar binnen te krijgen. Toen die er eenmaal inzat hield hij zich even in om haar anus aan zijn omvang te laten wennen maar drukte daarna zelfverzekerd verder tot de helft van zijn knots in haar kont zat en genoot van de strakheid van haar darm.

Hij begon neukbewegingen te maken en merkte dat het snikken van zijn moeder was overgegaan in hijgen en zuchten. Na de eerste pijnen vermande ze zich. Ja, ze was de minnares van haar zoonlief, hij was de baas over haar lichaam en ze had zijn gedrag maar de accepteren. Tot dan toe had hij alleen maar zijn duim in haar anus gestoken wat ze erg lekker vond maar de overgang naar die dikke penis van hem was erg groot. Toch vond ze het na een paar minuten prettig worden. Dat brandend gevoel begon te jeuken en de volheid in haar endeldarm werd een zodanig geil gevoel dat ze terug begon te stoten en zijn ritme oppakte, daarbij wilde ze hem niet teleurstellen, ze was immers de seksslavin van haar zoonlief.

Klaas naaide maar door in dat nauwe gaatje en had haar borsten ook al weer te pakken, daarna pakte hij haar weer bij haar blonde haren en voelde zijn zaad weer komen. Hij boog zich nog wat meer voren en begon in haar oor te fluisteren. “Straks spuit ik alles in je hoerenkont, hoor je dat?” siste hij. “JAHHHHHH SCHATJE VAN ME, SPUIT MIJN KONT VOL MET JE ZAAD,” hijgde ze en nam zich voor weer samen met hem klaar te komen. “Daarna lik je mijn pik helemaal schoon he hoer!!” zei hij eisend en kneep extra hard in haar rechter tepel. “Jaahhh ohhhh,” Meer wist Paula niet uit te brengen; het was weer die zalige pijn in haar tepel die haar over de rand bracht en toen Klaas met een luide kreun zijn zaad haar darmen inspoot kwam ze voor de vierde keer klaar.

Volkomen uitgeput zakte ze neer op zijn bed en voelde nog net hoe zijn pik uit haar anus floepte. Ze keek wat sloom opzij toen ze iets naast haar hoofd hoorde en keek tegen zijn half slappe pik aan. Ja, dat was ook zo! Gek eigenlijk, ze had verwacht dat zijn pik nu bruin zou zijn van haar eigen poep maar dat was niet het geval, ze rook wel de geuren van stront. Ze richtte haar hoofd een beetje op en hapte zijn pik naar binnen. Wel een paar minuten likte en zoog ze zijn pik schoon tot hij er genoeg van kreeg en naast haar ging liggen. “Ik hou van je, mijn lieve geile moeder,” fluisterde hij in haar oor. “Voor nu en altijd.” Paula glimlachte terwijl ze bijna in slaap viel.

Ja, ze was helemaal verslaafd aan haar zoon, haar grote jonge minnaar. “Jij bent mijn alles. Mijn geest, mijn lijf, alles is van jou,” antwoordde ze en had totaal geen zin om op te staan om terug naar terug te keren naar het bed die ze met haar man deelde. Toen ze daar na een tijdje toch lag dwaalden haar gedachten terug hoe het allemaal was begonnen.

Wordt vervolgd!!

Lees hier het vervolg!!

Ingezonden door Paula. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.