Nieuwste Verhalen

Mijn vrouw is gek op kleding van leer

Mijn vrouw is gek op kleding van leer

Mijn vrouw is gek op kleding van leer

Mijn vrouw is de beste vrouw en moeder van de wereld, en mijn vrouw is gek op kleding van leer, en in bed is ze een echte slet ik zal je vertellen waarom. Ze houdt ervan om kleding van leer te dragen als we neuken. Ze zegt dat het zo’n geil gevoel geeft, de manier waarop het zit en ruikt, de manier waarop het voelt en meebeweegt wanneer we neuken. Ze is niet geïnteresseerd in latex of PVC.

Ze heeft hoge leren laarzen die tot haar kruis komen, dij hoge leren laarzen, knie hoge laarzen, leren onderbroekjes, leren jarretels en de meest sexy top van leer die je ooit zult zien, een paar lederen beha’s, een paar lederen jurken en 3 jassen van leer en de beste lange leren jas ooit, die ze draagt in combinatie met de bovenstaande dingen.

Ze heeft me geneukt in openbare toiletten terwijl mensen voor de deur stonden en op de deur bonkten om het toilet te gebruiken. Ze heeft mij zelfs een keer geneukt terwijl vrienden in het bed naast ons lagen te slapen. we hebben ook fantastisch sex gehad toen iedereen in de kamer ernaast aan het feesten was, ​​als ze leer draagt is ze zo geil.

maar het beste sex was toen ik een website vond met meiden die leer dragen en het voor de webcam het komen showen. Ze werd daar zo geil van dat ze me besprong en in haar korte leren rokje me keihard neukte en mij liet klaarkomen. Haar lederen outfit zat helemaal onder mijn sperma.

Ze houdt niet van enige vorm van overheersing of dominantie, dat soort dingen, maar het is gewoon het dragen van de lederen kleren en dan neuken. Ze zegt dat ze het niet doet voor andere mensen, alleen voor mij om me op te geilen.

Ik heb kaartjes voor een concert gekocht van een band die ze leuk vind en ze heeft me laten zien wat ze aantrekt die avond. Dij hoge leren laarzen, een leren minirok, kousen met een leren jarretelgordel en een klein leren onderbroekje. Ze zegt dat ze het onderbroekje zal uitdoen tijdens het concert, dus ik kan haar kont vinger tijdens het optreden.

Ik hoop dat ik haar kan klaar maken tijdens het optreden, maar je leest vaak  in de krant dat mensen worden gearresteerd tijdens een optreden als ze sex hebben. Het beste van mijn vrouw is dat ze niet is geïnteresseerd in het neuken van andere mannen. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ze vreemd wil gaan. Zelfs niet als ik weg ben voor mijn werk, soms weken. Ze heeft in de dagen dat ik van huis ben en in een hotel zit opgesloten de beste telefoon sex met me.

Ik voel me gelukkig met zo’n lekker en geil wijf en hoop dat ze nog jaren bij me blijft.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.