Nieuwste Verhalen

Mijn vrouw en haar dildo

Mijn vrouw en haar dildo

Mijn vrouw en haar dildo

Ik was een paar weken geleden gewond geraakt bij een motorongeluk. Nou mijn vrouw was geil en ik was niet in staat om veel te bewegen vanwege een aantal gebroken ribben en een gekneusde long. Toch vertelde ze me dat ik wat moest doen omdat ze een lul nodig had. Ze word behoorlijk chagrijnig als ze niet heel vaak geneukt wordt. Ik vroeg haar wat ze wilde dat ik er aan deed, ik bedoel ik kon nauwelijks bewegen alles deed me zeer. Zei ze, waarom kijk je niet naar me terwijl ik het zelf doe en dan zal ik je pik pijpen terwijl je in je stoel ligt. Nou, dat klonk me goed in de oren! Ze vertelde me dat ze naar een sex shop ging om een dildo voor haar kutje te halen. Toen ze terug kwam van de sexshop glimlachte ze, en vertelde me dat ze iets moois en lekker geils had meegenomen, en ging douchen.

Ik wachtte een paar minuten totdat ze uit de douche kwam, maar ik zag niks wat op een dildo ofzo leek. Ik keek vanuit mijn ligstoel terwijl ze relaxed op de bank ging liggen en haar borsten begon te kneden, waardoor haar tepels hard werden, en ook mijn pik omhoog schoot van geiligheid. Ik keek naar haar, terwijl haar handen over haar lichaam gingen, langzaam gingen haar handen naar haar natte kut. Ze wreef langzaam haar over haar klit, toen gleed ze twee vingers in haar natte geile kut. Ze voelde hoe nat ze was. Ze begon te kreunen, en ze maakte me gek, want ik begon mijn pik te strelen en af te trekken terwijl ik keek hoe ze met zichzelf speelde. Opeens stond ze op, en loopt terug naar de slaapkamer, en komt terug met haar verrassing, Poee wat een grote. Ze had een grote dikke dildo gekocht, de grootse die ik ooit had gezien. Hij was minstens 35 centimeter lang en dik genoeg dat haar hand er niet omheen paste. Nu was ik geschokt! Ik keek naar haar hoe ze op de bank op haar rug ging liggen, ze legde deze pik tussen haar tieten, en pakte een bus met glijmiddel. Ze schonk het glijmiddel over de grote schacht van de dikke dildo en dan begon hem te strelen net als een echte lul. Het was zo geil! Mijn pik stond op barsten! Toen stond ze op en keek naar mij met een super geile blik, en ze ging met haar hand op en neer over de volle lengte van de dildo net alsof ze een echte pik aan het aftrekken was. Ze kreunde terwijl haar handen op en neer over de dikke schacht gingen. Toen begon ze langzaam de dildo naar haar natte kut te verplaatsen. Ze legde de eikel tegen de lippen van haar kutje, en liet de dildo op en neer langs de natte lippen van haar super geile kutje glijden, ze probeerde de grote eikel naar binnen te duwen maar hij was zo groot dat ze echt moeite had. Toen de eikel eindelijk naar binnen ging, rolde ze met haar ogen in haar hoofd terwijl de dikke dildo in haar natte kut gleed. Ik trok nu keihard aan mijn pik terwijl ik keek hoe ze deze grote pik dieper en dieper in haar natte kut duwde.

Ze gilde van genot en haalde de dikke dildo steeds snellen in en uit haar geile natte kutje, ze ramde de grote dikke kunst pik steeds harder naar binnen. Ik wist dat ze was steeds dichter bij een hoogtepunt kwam en op het punt stond om klaar te komen, ze pompte steeds sneller en dieper in dat geile zoete kutje en met haar andere hand ging ze nu keihard over haar geile klit. Ik zag hoe haar lichaam begon te schudden en ze bereikte een orgasme. Mijn pik klopte en ik begon nu echt hard aan mijn pik te trekken. Ze kalmeerde een beetje, liep naar me toe en nam mijn pik in haar warme, natte, mond. Ze zoog het sperma uit mijn ballen. Ik ging spuiten ik voelde het, mijn pik begon te verstijven, zodat ze begon af te trekken, mijn sperma vloog uit mijn pik en het spoot alle kanten op, ze kreunde van plezier toen ze me zo hard zag klaarkomen. Ze likte al mijn sperma van haar handen en van mijn eikel en ik zag hoe ze het met genot doorslikte.

Wat een lekker geil wijf heb ik toch!!

Ingezonden door Karel P Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.