Nieuwste Verhalen

Mijn moeder is een geile slet

Mijn moeder is een geile slet

Mijn moeder is een geile slet

Voor mij, mijn moeder is de mooiste vrouw op deze aarde. Ze heeft goudblond haar, bruine ogen, mooie volle lippen, perfect rechte tanden en heeft de mooiste glimlach die ik ooit heb gezien.

Ze houdt haar nog steeds perfecte lichaam in vorm door 5 keer per week naar de sportschool te gaan en werkt als een catalogus model voor kledingbedrijven. Ze groeide op in Amsterdam in de jaren zestig en zeventig en vanwege haar ouders die nudist waren is zij zeer open-minded en een beetje wild. Ze werd zwanger toen ze nog maar zestien jaar was en mijn ouders gingen uit elkaar toen ik nog maar vier jaar was.

Voor zover ik me kan herinneren heb ik me altijd heel dicht bij haar gevoeld. Haar gezicht, haar mooie lijf en het gevoel van haar perfect grote borsten die tegen mijn lichaam drukken als ze me omhelsde of kuste, daar werd ik altijd al geil van, sinds ik een kleine jongen was. Het verhaal dat ik nu ga vertellen gebeurde toen ik nog maar 17 jaar was.

Het was een ongewoon warme zomeravond en ik kon niet in slaap vallen. Het was 01:00 en ik begon met mezelf te spelen, het beste wat ik kon doen op een slapeloze nacht. Mijn slaapkamer deur stond op een kier en de kamer van mijn moeder was naast de mijne. Terwijl ik mijn pik streelde, hoorde ik vreemde geluiden uit de kamer van mijn moeder. Het klonk alsof ze pijn had en kreunde.

Ik vroeg me af of ze een slechte droom had of een soort van pijn had. Ik ging uiteindelijk maar even kijken wat er aan de hand was en besloot als ze een nachtmerrie had haar maar even wakker te maken. Haar slaapkamer deur stond half open en een leeslamp was aan naast haar bed. Ik deed de deur voorzichtig open zonder een geluid te maken.

Mijn moeder was helemaal naakt, een tijdschrift lag open naast haar, haar ogen waren gesloten en ze was haar natte kut aan het neuken met een vibrator.
Ik bevroor. Ik bleef maar kijken. Ik wilde niet weg kijken. Ze kreunde en zei woorden die ik niet kon begrijpen en ze neukte haar kutje hard met een dildo en kneep in een stijve tepel met een ander. ‘Mmm neuk me … neuk mijn kutje schatje … mmm.’, mompelde ze.

Mijn pik was echt hard nu en ik begon mijn pik te strelen door mijn ondergoed. Mijn mond werd droog en mijn hart sloeg snel. Toen opende mijn moeder langzaam haar ogen. Eerst keek ze een beetje scheel, maar toen keek ze me aan met een blik van afschuw en schreeuwde, ‘OH SHIT!’ Ik bevroor. Ik had geen idee wat ik moet zeggen of doen, toen rende ik naar mijn kamer en stapte in mijn bed.

Een paar minuten gingen voorbij. Mijn stijve was er nog steeds en ik kon het beeld van haar niet uit mijn hoofd krijgen. Toen zag ik mijn slaapkamerdeur open gaan en mijn moeder liep de kamer in en stopte naast mijn bed. Ze droeg haar beha, maar geen slipje! Haar goudblonde schaamhaar zag er geweldig uit. ‘Mam Het spijt me … Ik wilde niet ….’, zei ik terwijl ze over me heen leunde.

Haar haar rook naar haar lavendel shampoo en was bedwelmend. Ze tilde mijn kont op en trok mijn ondergoed uit, ze ontblootte mijn harde pik. Toen nam ze mijn hand en zei: ‘Het is ok schatje. Ik ben blij dat je zag wat ik aan het doen was. Nu opstaan. We gaan naar mijn kamer’

We waren op haar bed en lagen vlak naast elkaar!. Ze reikte achter haar rug, maakte haar beha los en liet het van haar grote tieten afgijden. Toen legde ze een arm onder mijn hoofd en met haar hand greep ze mijn rechter tepel en begon te knijpen met twee vingers. Haar eigen stijve tepel drukkend tegen mijn linkerwang. Met haar linkerhand begon ze op en neer over mijn borst en buik te gaan. ‘Begin aan die harde pik te trekken schatje en laat mama zien hoe je het doet.’, Ze glimlachte. Ik pakte mijn pik en begon er aan te trekken. Ik wist dat ik snel zou klaarkomen. Ze kuste mijn voorhoofd, wangen en neus en ik trok nog harden en sneller aan mijn pik. Toen pakte ze mijn gezwollen ballen en wreef er over met haar warme en tedere hand
.
‘Mam … ik ga klaarkomen’, haar gezicht was vlak boven de mijne en haar warme adem maakte me gek van geiligheid. ‘Kom maar klaar kindje … spuit voor mama!’, En ik schoot mijn sperma in de lucht. Het landde op mijn borst en op haar arm en borst. Ze kuste me zachtjes op mijn mond en zei: ‘Nu is het mijn beurt schatje. Je moet me helpen. Neem deze vibrator en neuk mijn kutje er hard mee. ‘ Ik legde een hand op haar sexy platte buik en duwde de dildo voorzichtig naar beneden in haar kut. Mijn gezicht was recht boven haar kutje en ik kon haar kut sappen ruiken. Ze legde haar vingers op haar klit en begon te wrijven terwijl ik de vibrator in en uit haar kutje pompte. ‘Dat is het …. sneller …. neuk me harder …. Ik kommmmmmmmm!’, Zei ze terwijl haar lichaam zich spande voor een minuut.

Toen ze ontspande, greep ze de achterkant van mijn hoofd en trok mijn gezicht naar het hare. Ze kuste me hard op mijn lippen en stak haar tong in mijn mond. ‘Dit is zo geweldig geil. Vanaf nu gaan we samen zo veel plezier hebben. Ik zal je alles leren en je mag mijn vriendinnen neuken. Je bent een lekkere jongen. ‘, Zei ze en kuste me weer. Mijn pik was weer hard en ik was klaar voor nog een ronde.

Ingestuurd door Appie. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.