Nieuwste Verhalen

Mijn hond doet zijn werk

Mijn hond doet zijn werk

Mijn hond doet zijn werk

Met een sigaret in mijn rechterhand en de riem in mijn linker laat ik mijn hond Leo uit. Met mijn hoge hakken loop ik door het park en trek veel aandacht. Mensen kijken naar mij en mijn hond en dat doet me goed. Ook Leo lijkt er plezier in te hebben.

Ik neem plaats naast een man die op een bank zijn krant zit te lezen. Hij heeft zijn benen over elkaar geslagen en de man draagt een net streepjes pak. Zijn ogen worden volledig verduisterd door een zonnebril. Vreemd type, denk ik bij mezelf, maar zulke mensen zijn er nu eenmaal.

Leo begint aan de schoenen van de man te snuffelen en even voel ik de drang om te gaan gniffelen. Ik houd mezelf in en als de man opkijkt, glimlach ik vriendelijk naar hem.

‘Aparte outfit voor een hond’ merkt de man op en lijkt even spottend naar Leo te kijken. Ik volg de blik van de man en neem de door mij gekozen outfit nog eens goed in me op. Leo’s leren body bestaat slechts uit riempjes en kettingen. Niks verkeerds aan, toch?

De man wendt zich weer tot zijn krant en even vraag ik me af waarom hij Leo zo bekritiseerde. Wie denkt hij wel niet dat hij is? Waar haalt hij het lef vandaan? Ik besluit het er maar bij te laten zitten en geef een flinke ruk aan de riem, die strak om Leo’s nek zit.

‘Kom, we gaan!’ blaf ik naar mijn hond en met een flinke looppas ga ik op huis aan. Leo kan me nog maar net bijhouden. Wanneer hij niet snel genoeg is, geef ik een nieuwe ruk aan de riem. Dat zal hem leren.

Eenmaal thuis stuur ik Leo naar de woonkamer.

‘Maak maar eens wat te eten voor me klaar,’ commandeer ik hem en kijk hem bestraffend aan. ‘Ik had je opgedragen om een hond te zijn, niet om te snuffelen!’

‘Ja, Meesteres.’

‘Sinds wanneer kunnen honden praten?’ vraag ik ijzig en loop op hem af. Ik sla Leo in het gezicht en kijk streng op hem neer. Wat is hij brutaal vandaag! ‘Schiet op! Kook!’

Leo gehoorzaamt direct en komt overeind om zijn werk te doen. Als chef-kok weet mijn hond precies wat mijn smaak is en geduldig wacht ik op de bank af.

Als het eindelijk zover is, commandeer ik Leo om op handen en knieën te gaan zitten. Mijn bord en drankje plaats ik op zijn rug, waardoor mijn hond als tafel dient.

‘Goed zo’ complimenteer ik hem. ‘En stil blijven zitten!’

De maaltijd smaakt overheerlijk en Leo heeft duidelijk punten gescoord. Misschien zal ik het hem dan toch maar vergeven, alle fouten die hij die dag gemaakt had. Met de punt van mijn laars streel ik over zijn buik, richting zijn kruis. Ook al zijn de gevoelige delen bedekt met een leren lap, toch kan ik aan de omvang zien dat mijn hond een erectie krijgt.

‘Smerig beest!’ Ik kom overeind, ruim zelf de tafel af en loop naar mijn kamer, waar ik latex handschoenen uit de kast haal. De zwarte dingen zitten strak om mijn vingers en reiken tot aan mijn ellebogen. Zo hoef ik mijn handen tenminste niet vuil te maken…

Eenmaal bij Leo aangekomen, kijk ik minderwaardig op hem neer. Wat een zielig zooitje, denk ik bij mezelf. Chef-kok in het leven, maar hier dient hij als zielig huisdier en meubelstuk waar je niet meer kwijt op kunt dan je avondeten. Belachelijk.

Ik ga weer op de bank zitten en streel met mijn hand over Leo’s rug. Hij weet verdomde goed dat hij beter geen geluid kan maken en daar houdt hij zich wijselijk aan.

Mijn hand streelt richting zijn billen en kort glijd ik met mijn middelvinger over zijn anus. Ik zie dat hij moeite moet doen om zich te beheersen en dat doet me weer enigszins goed. Toch is Leo die dag stout geweest en daar moet hij voor boeten.

Mijn hand glijdt richting Leo’s edele delen en behendig ontdoe ik hem van zijn leren onderstuk. Direct floept zijn balzak eruit en dat is precies wat ik nodig heb.

Terwijl ik hem kort opwind met enkele strelingen tot mijn zielige hond een erectie heeft, neem ik zijn balzak zachtjes vast in mijn hand. Ik begin deze langzaam fijn te knijpen, tot hij het uitschreeuwt van de pijn.

‘Uh!’ waarschuw ik hem streng en ik zie hoe Leo zijn tanden op elkaar bijt om de pijn te verbijten. Langzaam begint mijn tafel in elkaar te zakken, tot het meubelstuk ingeklapt op de grond ligt.

‘Zielig…’ Ik lach kort om deze vertoning, kom overeind en loop naar de keuken waar ik een bakje met hondenvoer klaarmaak.

‘Hier, je bent braaf geweest. Eet dit maar op!’ commandeer ik terwijl ik het bakje voor zijn neus zet. Leo begint braaf te eten, als de hond die hij is.

Ingezonden door Anoniem!! Bedankt!! 🙂


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.