Nieuwste Verhalen

Mijn hete geile dochter

Mijn hete geile dochter

Mijn hete geile dochter

Oh jaaah, wat doe jij dat toch lekker. Hevig kreunend kwam Toosje voor de derde keer klaar op het moment dat haar vader zijn volle zak met stevige stralen in haar kut spoot. Toen ook zijn orgasme was weggeebd en zijn lul langzaam kleiner werd, rolden ze van elkaar af en bleven ze elkaar stevig omarmend liggen, ieder met hun eigen gedachten.

Peter, alweer met schuldgevoel dat zijn bloed hete geile dochter hem voor de zoveelste maal had verleid en hem oneindig veel meer genot schonk als zijn vrouw, en Toosje, dolgelukkig dat ze haar vader weer zover had gekregen om haar lichaam te strelen, te betasten en af te likken en haar daarna te neuken zoals alleen een ervaren veertiger dat kan. De gedachte alleen al maakte haar opnieuw bloedgeil. Haar tepels gingen opnieuw overeind staan en alweer verlangde ze naar haar vaders neukstaaf. Haar handje kroop stilletjes richting papa’s lul.

Dat kan je toch niet menen?, mompelde Peter, toen hij voelde dat Toosje zijn geslacht weer begon te bewerken. Jawel hoor, fluisterde ze, het duurt nog minstens 20 minuten voor mama thuiskomt, dus ik wil dat je nog even mijn tieten besproeit en ze daarna aflikt. OK dan!!, zei Peter, maar dan neuk ik je tot ik bijna klaarkom. Peters’s leuter was door deze geile taal alweer paraat, en Toosje spreidde bij wijze van antwoord haar benen.

Peter klom tussen de benen van zijn hete geile dochter, en alvorens haar te penetreren, bekeek hij haar nog eens goed. Het was uiterst geil wat hij zag, mooie, stevige ronde borsten met grote stijve tepels, een heel klein buikje en een wild begroeide venusheuvel met daaronder een geile druipende kloof die naar zijn lul verlangde. Toosje pakte zijn lul vast en leidde hem naar alweer in brand staande kut. Ze hoopte dat hij stevig zou door neuken. Haar wens werd vervuld. Als een razende beukte hij zijn paal in en uit haar natte kut. En ja hoor, daar kwam ze weer, nu al voor de 4e keer. Peter hield het ook niet meer, trok zijn op springen staande lul uit haar kut, knielde tussen haar benen en spoot zijn zaad op haar heerlijke tiener tieten. Nog snel likte hij een beetje van zijn eigen geil op. Toen stonden ze snel op, trokken de lakens een beetje recht, en dook Toosje in de badkamer.

Peter kleedde zich snel aan en opende de venster van de slaapkamer wagenwijd om de sex geuren te laten verdwijnen. Op dat ogenblik hoorde hij de garagedeur opengaan. Daar kwam Sasja thuis van de therapie. Doodop. Met een wanhopig-gelaten blik keek ze Peter aan. Ik weet niet hoe lang ik dit nog kan volhouden, begon ze te snikken, ik ben niks meer waard. Ow dat komt wel goed, suste Peter, we slaan er ons wel doorheen, en de dokter heeft gezegd dat er langzaam maar zeker beterschap in zicht is.

Sasja glimlachte vermoeid en kroop in haar zetel. Toosje was inmiddels in de kamer gekomen, zoende haar moeder liefdevol en boog zich zo diep voorover dat ik onder haar rokje kon zien en merkte dat ze zonder slip rondliep. Ik zal even een lekkere kop soep voor je halen, zei Toosje nog, en weg was ze, naar de keuken. Toch fijn dat onze Toosje ons zo helpt, zonder haar zou het een stuk moeilijker gaan, zei Sasja. Dat klopt, beaamde Peter volmondig.

Zijn gedachten dwaalden af en gingen terug naar die eerste keer met zijn hete geile dochter, Sasja sliep al enkele tijd in de woonkamer, omdat ze Peter niet wilde storen tijdens zijn broodnodige slaap. Zij woelde verschrikkelijk en moest er vaak uit. Dat een en ander gevolgen had op seksueel gebied laat zich raden. Op zekere nacht werd Peter wakker met een enorme stijve. Slaapdronken merkte hij dat een hand zijn lul aan het bewerken was. Hij wilde wat zeggen, maar zijn bedgenote legde een vinger op zijn mond als teken dat hij moest zwijgen. Zijn handen begonnen haar te strelen. Hij voelde haar tepels hard worden onder haar aanrakingen. Steeds heftiger werd er aan lul getrokken. Hij vond het toch wel fijn dat hij eindelijk nog eens kon sexen. Zijn rechterhand ging nu naar haar kruis. Zij stootte haar bekken naar omhoog, en in een keer zat hij met zijn hand in haar natte kut. Instinctief vond hij haar klit, die sterk gezwollen was. Hij voelde hoe zij haar benen spreidde en aan hem begon te trekken. Hij kroop tussen haar benen en voelde hoe ze zijn lul begeleidde naar haar genotsgrot. Toen zijn eikel de natte schaamlippen voelde, was hij niet meer te houden en drukte hij in een keer door. Snikkend ontving ze zijn lul. Peter dacht maar aan een ding, klaarkomen en na zovele maanden nog eens de kut van zijn vrouw volsproeien met zijn zaad. Hij pompte en pompte en voelde zijn kloten tintelen. Zijn hoogtepunt kwam eraan.

Toch voelde hij dat zij nog eerst kwam. Haar langgerekte kreun van genot stimuleerde hem nog meer. Straal na straal spoot hij in de heerlijke kut die hem dit genot had verschaft. Een beetje suf nog stamelde hij, Wat was dat heerlijk, na zoveel tijd. Zij antwoordde, Fijn dat je het lekker vond. Ik heb ook heerlijk genoten, pa. Toen kwam bij hem pas het besef dat hij zijn dochter had genaaid, of eigenlijk zij hem. En hoewel hij het eigenlijk niet vind kunnen, genieten ze haast dagelijks van elkaars lichaam. En Sasja, zijn vrouw ? Ach, die wordt verondersteld van het niet te weten. Maar als ze zich op een zeldzaam moment klaar vingert, terwijl ze fantaseert hoe Toosje en Peter bezig zijn, hoopt ze dat er een dag zal komen dat haar dochter weer terug de plaats zal moeten ruimen, of meedoen, maar dat is een ander verhaal…

Ingezonden door Anja Z. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.