Nieuwste Verhalen

Mijn geile zusje ontmaagd

Mijn geile zusje ontmaagd
Mijn geile zusje ontmaagd

Voordat de zomervakantie begon hielp ik mijn zusje elke avond met haar huiswerk voor de middelbare school. Toen op een avond in mei mijn ouders een avondje weg gingen en ik met mijn zusje bezig was haar huiswerk te maken, zat in mijn korte broek op de bank in de woonkamer haar huiswerk te maken, mijn zusje zat in haar t shirt en pyjama broek.

Ik zeg wat ze moet opschrijven en bekijk ik zonder dat ze het ziet haar lichaam. Mijn pik begon stijf te worden van wat ik daar zag. Ze had geen slipje aan en ik zag haar mooie bilspleet en billen door haar pyjama broek.  Ik bekeek haar mooie voetjes maar ze had haar zwarte sokjes aan. Ik wilde haar mooie voetjes bloot zien, maar die sokken zien er ook geil uit. ik had een keer toen zij sliep op haar voeten afgetrokken en haar voeten  gelikt.

s ochtends voelde ze wel nattigheid maar merkte er niks van omdat ze nog niet wist wat sperma was. Tijdens het huiswerk was ik zo geil dat ik haar echt moest neuken al was ze een paar jaar jonger dan mij. ik vergat het huiswerk en gaf mijn zusje een kus op haar wangen en ze vroeg “waarom doe je dat?”.  Ik zei dat ze mooi was en dat ik blij was met zo n mooi zusje. Daarop kuste ze mij terug op mijn wangen. Toen ze verder ging met het huiswerk streelde  mijn hand over haar gladde puber kontje. mijn zusje zei er niks van. Ik gaf haar een zoen op haar mond en ze zoende me geil terug.

Na een uurtje op de bank getongd en elkaar gestreeld te hebben deed ik haar sokken uit en begon haar voetjes tegen mijn lul te wrijven, maar mijn zus had liever dat ik eraan zoog en likte, vertelde ze mij.  Ik trok haar pyjama broek uit en vroeg weet je wel iets over sex? “NEE” zei ze…maar ik kan toch van je leren.. Ik zei dat ik haar graag wilde ontmaagden en haar al een tijd wilde neuken.

Toen ik vroeg of ze op mijn lul wilde zitten deed ze dat meteen en begon te wippen…ik wipte mee en ging steeds harder tot dat ze harder hijgde en ik haar had ontmaagd. Nu haar vliezen waren gescheurd kon ik haar harder neuken en dat deed ik..mijn zusje hijgde van de pijn maar wilde niet stoppen, en gaf me aan dat ik haar kutje moest likken maar ik begon haar kontje te likken tot ze klaarkwam en het uitschreeuwde. Maar ik was nog niet klaar gekomen en tilde haar op ze sloeg haar benen om mij heen en ik neukte mijn zusje staand in haar kut ze was nog wel jong maar toen ik zei dat ze haar kut moest strakker maken toen ik haar neukte kon ze haar spieren al lekker spannen.

Nadat ik haar had volgespoten gingen we op de bank zitten verder tongen en ik zei haar dat ik haar nog een keer wilde neuken maar dan anaal..dat wilde ze niet en deed ik niet omdat haar kontje zo klein en jong is. Mijn zusje is in mei 16 geworden en ik had haar een mooie nachtjapon gegeven een hele korte. Ik liet haar die japon aantrekken en liet haar voor mij dansen en strippen.

Vervolgens ging ik op de stoel zitten en riep haar om op mijn lul te komen zitten met haar strakke kutje dat deed ze met plezier en begon weer te hijgen en mij te tongen. Ik legde haar op de eettafel en begon haar in alle standjes te neuken op de tafel. Ik spreidde haar benen en legde ze op mijn schouders en bonkte haar hard en snel in haar kutje met mijn grote lul, telkens bracht mijn zusje tijdens het vrijen haar tenen naar mijn mond en ik moest ze minuten lang likken. vervolgens kwam mijn zusje weer klaar en ik liet haar mij pijpen in standje 69.

ik duwde mijn lul steeds diep naar haar keel waardoor ze steeds op adem moest komen. Langzaam streelde ik haar klitje met mijn tong en liet haar weer op zijn hondjes zitten ik likte haar kontje en voeten heerlijk schoon tot ik weer haar optilde en staand neukte totdat ik haar had volgespoten. Sinds die tijd doe ik het met mijn zus en zijn we verliefd op elkaar en hebben een hechte serieuze relatie. We zijn van plan om vanaf ze 18 jaar is naar Spanje te verhuizen en daar kinderen te maken.


Net69

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.