Nieuwste Verhalen

Mijn eerste lesbische ervaring

Mijn eerste lesbische ervaring

Mijn eerste lesbische ervaring

Mijn naam is Caroline en ik zweer dat ik nog nooit eerder gedaan heb. Dit is mijn eerste lesbische ervaring. De laatste tijd, zie ik niet veel actie in de seks-afdeling en mijn vriend Maartje stelde voor dat ik dit moest doen. Ze zei, “ze betalen erg goed en de meeste van hen zijn zeer aantrekkelijk dus een win-win situatie”. Maar het moeilijkste deel is het wachten op de man.

Ik loop op en neer in mijn woonkamer en ben aan het wachten op die man.
“Hij zou hier al moeten zijn” mopper ik tegen Maartje.
“Rustig maar”, zegt ze geruststellend, “hij is waarschijnlijk gewoon te laat das alles”
“Gemakkelijk voor jou om dat te zeggen, jij hebt dit al eerder gedaan.”

Natuurlijk had ze dit al eerder gedaan. We praten er nooit over, maar Maartje is gewoon dat soort vrouw. Een seks verslaafde, een hoer. Ze is gebouwd voor dit soort werk. Lang slank lichaam, grote borsten en een kont die zo lekker is, dat ik haar zelfs wil neuken. Ze heeft bruin haar tot haar schouders dat ze altijd bijknipt dus het blijft perfect op die hoogte en ze heeft het mooiste gezicht dat ik ooit gezien heb bij een vrouw. Het volledige pakket. Ik, daarentegen, dat is iets anders. Ik ben kort, licht mager en mijn haar ziet er uit als een lesbienne, zo;n pot model, want ik hou om het op deze manier te dragen: kort en simpel. Het enige goede aan mij is mijn borsten. Als die kerel me maar niet met Maartje gaat vergelijken. Weet dan niet hoe deze man gaat reageren?

“Caroline” zei Maartje, “laten we je een beetje opwarmen.”
En ze doet het vreemdste ding ooit. Ze kust me. Recht op mijn bek. Haar tong glijd in mijn mond kleeft aan  mijn tong. Ik trek terug.
“Wat was dat voor?” Schreeuw ik, geschrokken.
“Oh hou je mond”, zegt ze en leunt naar me toe voor nog een kus, maar deze keer trek ik niet terug. Alsof we allebei wilden dat dit gebeurde. Zijn we biseksuelen? Kon me niet schelen. Ik concentreerde me op mijn tong kwijlend in maartjes mond. Ze grijpt dan mijn borsten.

“Maartje” mompel ik.
“Er komt geen man vanavond ‘, en ze betast mijn borsten.
Ze verwijdert langzaam mijn shirt en beha en zuigt op mijn harde tepel. Ik bijt op mijn lip, ik begin te kreunen en ze zuigt nog harder.
“Ik kan het niet meer aan!” Ik schreeuw.

Ik duw haar op de tafel, stoot de fles champagne en de glazen van de tafel en snel doe ik haar broek omlaag. Daar is het. Haar perfecte kutje. Glinsterend met haar kut sap. “Mag ik?” vraag ik. “Ja je mag!” roept ze.
Ik spreid haar benen wijd en lik haar natte klitje. Ze begint als een gek te kreunen. “JAA! OH JAA! Ze schreeuwt het uit.

Ik open haar lippen en lik de binnenkant van haar natte kutje. De sappen uit haar kut zijn zo lekker en ik verlies de controle over mijn tong als ik hem dieper in haar kutje duw. Als ze  klaarkomt spuit ze haar zoete kut sap over mijn hele gezicht. Ik lik haar kutje schoon.
“Nu is het jouw beurt Caroline!” zegt ze terwijl ze me op de grond gooit. Ze likt mijn gezicht tot aan mijn borsten, dan mijn maag, en met een vloeiende beweging, verwijdert ze mijn spijkerbroek en mijn kutje is bloot.

“OHH, wat een lekker kutje” fluistert ze
En zonder een waarschuwing stort ze haar tong diep in mijn kutje. Elektrische pulsen zorgen ervoor dat ik lig te shaken op de vloer.
“Oh mijn god!” Schreeuw ik.
Haar tong likt mijn kutje, wrijft over  mijn g-spot.
“Ik ga klaarkomen!” Schreeuw ik, al mijn sappen spuiten over haar gezicht. We bleven allebei stil liggen, haar gezicht nog steeds begraven in mijn kutje.
“Ronde 2? ‘Zeg ik met een glimlach.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.