Nieuwste Verhalen

Marijke de geile kassa meid

Marijke de geile kassa meid
Marijke de geile kassa meid

Ik werk als vakkenvuller in een supermarkt, en sinds kort werkt Marijke daar ook achter de kassa. Wat een geile meid is dat. Ik kon haar al een beetje van gezicht, maar met haar gepraat had ik tot mijn spijt niet. Tot op ik op een dag eindelijk tegelijkertijd met haar pauze had. We zaten in het rokers hok een sigaretje te roken, en toen raakten we in gesprek. Ik zat mezelf behoorlijk op te geile op haar uiterlijk: blond haar blauwe ogen en geile perfecte tieten.

Ze had een strak truitje aan waarbij je naar binnen kon kijken dus mijn dag kon niet meer stuk. opeens stond ze op en ging een bekertje water halen. Ze kwam terug en ze had ook een bekertje voor mij gehaald, ze wou het water aan me geven maar ze liet het vallen en het water kwam op mijn bovenbenen terecht. Ze zei: “Ik haal wel even een doekje”. Ze wreef met het doekje het water van mijn benen, en af en toe raakte ze daarbij mijn geile pik aan die gelijk een beetje begon te steigeren. nu ze zo op haar knieën zat had ik nog beter uitzicht op haar geile ronde borsten.

Mijn geile pik was niet meer te houden en mijn broek begon aardig te bollen. Het viel haar op en ze zei “je krijgt het er benauwd van he?” Ik wist niet wat ik moest doen, maar voordat ik iets kon zeggen deed ze de deur van het hok al op slot en begon me te zoenen. we zoenden zo hevig dat we bijna van de stoel afvielen. Ze vertelde me dat ze me geil vond en dat ze wel zin had in een geil lekker neuk partijtje. Ik kon alleen maar ja knikken, En ze deed haar geile truitje uit. We zoenden geil verder en ik probeerde haar BH los te krijgen, maar zonder succes. Ze zei “Je bent nog niet echt ervaren he?” en ik vertelde maar eerlijk dat ik nog maagd was.

Ze zei dat ze me wel even zou leren wat lekker geil neuken is. ze maakt haar BH los en ik begon gelijk aan haar geile tepels te zuigen. ze begon zacht te kreunen en ze zei dat ik het niet slecht deed voor een beginner. ze trok mijn T-shirt uit en begon mijn borstkas te verwennen met kleine kusjes. Ik moest nu echt mijn broek uitdoen om mijn pik wat ruimte te geven. ze hielp me daarbij en deed gelijk mijn boxershort uit. ze nam mijn geile lul in een keer in haar geile mond en begon er op te zuigen alsof het een geile lolly was. Het voelde zeer goed maar nu was het mijn beurt om haar voor te bereiden.

Met haar broek uittrekken was ik meer succesvol en haar string was helemaal geen probleem. Ik probeerde haar op de juiste plekken te kussen, te strelen en te likken. Ze werd al aardig geil en ze duwde mij op de tafel die daar stond. Ze ging op haar knieën boven mijn pik zitten en zakte langzaam naar beneden. Het voelde heerlijk warm aan daarbinnen maar veel tijd om te wennen had ik niet. Ze ging met snelle en geile langzame bewegingen op en neer. Totdat ze moe werd, en toen was het mijn beurt.

Ik liet haar op het randje van de tafel zitten en duwde mijn geile lul er zo ver mogelijk in. Het ging nu heel gemakkelijk omdat ze super nat was. Ze zei dat ik harder moest stoten ze wilde mijn ballen tegen haar geile strakke kont voelen ketsen. Ik stootte zo hard en snel als ik kon en ze begon steeds meer te kreunen. Ik voelde haar spieren samentrekken en ik zag dat een golf van genot over kaar heen trok.

Ze had maar even nodig om bij te komen, want ze pakte snel mijn geile lul en begon die geil af te trekken en af te zuigen. Totdat ik ook klaar kwam ik spoot alles in haar geile mond en ze slikte alles door we kleedden ons na een paar minuten weer aan en gingen na een heftige geile tongzoen weer aan het werk. Na deze lekkere pauze zijn er nog veel meer geile ontmoetingen tussen ons geweest onder andere in het park en in een toilet. Er zullen nog veel meer geile plekken volgen ook!!

Ingezonden door Nick. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.