Nieuwste Verhalen

Maagdelijkheid verkocht

Maagdelijkheid verkocht

Maagdelijkheid verkocht.

Ik was 18 jaar toen ik in geld problemen kwam, mijn ouders waren beide dood door een autoongeluk ik woonde eerst in een pleeghuis maar op mijn 16de mocht ik onder toezicht van jeugdzorg op mezelf gaan wonen dat ging goed, wekelijks kwam er iemand langs om te kijken hoe het ging na mijn 18de verjaardag hoefde ze niet meer te komen kijken ik was nu meerderjarig, toen ging zon beetje alles fout ik raakte er gestrest van dat ik nu zelf de voledige verantwoordelijk had.

Door die stress deed ik vaak gewoon te veel tegelijk, omdat het nu moest en omdat ik te veel huiswerk had dikwijls lied ik het eten verbranden, waardoor ik veel geld uit gaf in de maand. Mijn spaargeld raakte snel op en daar werd ik nog gestrester van. Zo kwam ik in geld problemen op 18 jarige leeftijd ik zocht vaak op internet voor tips hoe ik snel geld kon verdienen, zo kwam ik een keer op een site voor het verkopen van je maagdelijkheid.

Ik had geen vriendje en was ook nog maagd dus ik besloot om me aan te melden ik zag bij een paar meisjes hoe de bedragen hoog opliepen een meisje had ruim 57000 euro geboden gekregen. Dat maakte mijn besluit nog vaster, ik wist het nu zeker ik zal mijn maagdelijkheid gaan verkopen. Ik vulde de lijst met vragen in naam,geboorte datum, enzo ik kwam bij de foto’s, 1 foto heel lichaam, 2 foto’s hoofd in close-up 1 of meer naakt foto’s.
Ik maakte de foto’s en maakte mijn profiel aan en bestelde een pizza. Ik had geen zin om weer me eten te laten verbranden hoe goed ik ook opletten er gebeurde geheid wel iets waardoor het eten weer zou aanbranden. Een paar dagen later keek ik op de site, mijn bod was ongeveer 1300 euro. Ik vond het veel maar ik wou meer, hier kon ik niet van leven. Als het elke dag stress was had ik minstens een miljoen nodig.

Natuurlijk wist ik dat ik dat nooit zou kunnen krijgen maar ik had de hoop dat het hoger werd dan dit. Dagen lang hield ik mijn pc in de gaten maar er veranderde weinig en ik besloot om een week er niet op te kijken maar ik hield het niet vol, na 3 dagen keek ik en ik geloofde me ogen niet, er was 17000 Euro op me geboden. Ik keek door wie het bod was gedaan, het bod was gedaan door: geilehardepaal67.

Ik besloot nog een week aftewachten of het bod nog hoger werd voor dat ik contact op zou nemen met geilehardepaal67, maar het bod werd niet hoger dus nam ik maar contact met hem op. Hij zei dat we af zouden spreken in een een of ander hotel in amsterdam op zaterdag om 3 uur. Hij zou een kamer voor ons reserveren.

Toen ik er aankwam dacht ik, hoe weet ik wie hij is en ik keek zoekend om me heen, er kwam een man naar me toe en zei “hoi ik ben geilehardepaal67”. Ik schrok me echt rot die man had mijn opa kunnen zijn, moest ik aan hem mijn maagdelijkheid gaan geven? Hij nam me mee naar de bovenste kamer van het hotel, de luxesuite. In die kamer zat een prive zwembad, een fitnesruimte, een souna, echt het was zo mooi.

Ik bedacht me dat dit zeker heel veel geld gekost zou moeten hebben. Geilehardepaal67 zei “ik ben henk ik ben 1 van de rijkste mannen van nederland”. Hij ging op bed zitten en klopte uitnodigend naast zich. Ik ging daarom maar naast hem zitten, want wat kon ik anders doen hij had mijn maadelijkheid gekocht, eigelijk was ik nu een soort van hoer. Hij zei “ik snap dat het moeilijk voor je is maar ik heb al betaald dus het zou er toch van moeten komen”.

ik knikte van ja en zijn hand strijkte langs mijn borst, even ging er een rilling door me heen maar toen greep ik naar de bobbel in zijn broek. Ik probeerde zijn gulp open te maken maar hij hield me tegen en zei “alleen als je het echt wilt schatje” ik knikte van ja en maakte zijn gulp open. Ik ging op mijn knieen voor hem zitten en begon hem te pijpen. Hij kwam snel klaar in mijn mond. Ik klede mezelf helemaal uit zodat hij van mijn lichaam kon genieten.

We gingen op bed liggen en drukte onze naakte lichamen tegen elkaar aan hij begon me zachjes te neuken. In het begin deed het pijn maar later werd het lekkerder. Hij pompte harder en harder tot hij klaar kwam. Het condoom zat vol met zaad en hij trok het condoom van zijn lul en gooide hem in de vuilnisbak. Daarna begon hij mij te likken, jezus wat was dat lekker niet normaal meer. Schokkend kwam ik klaar. We hadden nog een top dag in het hotel en na het eten besloten we te gaan zwemmen, zo werd ik ook geneukt in het water. Na het zwemmen gingen we naar de sauna en daar werd ik voor het eerst anaal geneukt. Voor we gingen slapen keken we nog een romantische komedie daarna drukte ik me naakt tegen hem aan en viel in slaap.

Ingestuurd door: Geilebeer. Bedankt 😀

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.