Nieuwste Verhalen

Lies de politie vrouw

Lies de politie vrouw

Oh kreunde ik oh ga door lies ga door lik me harder neuk me.

Lies was een mooie vrouw van ongeveer 30 jaar ze zat tegen over me en likte mijn kutje, lies had een voorbind lul om. Ik wou dat ze me ging neuken maar dat deed ze niet ze bleef me likken, ik was al 2 keer gekomen en ik stond op het punt om nog een keer te komen. Wat kon dat mens goed likken zeg. Ik keek naar haar ik zag haar mooie borsten en ik zag hoe ze me likte ze deed haar hoofd een beetje om hoog, zodat ik haar aan kon kijken.

Ik zag haar geile blik in haar ogen, haar mooie wimpers en haar prachtige haar. Ik keek baar buiten ze stopte doe ik iets verkeerds vroeg ze, nee je doet het perfect zei ik. Ze ging weer verder haar tong gleed in mijn spleetje ik kreunde ah ja dieper douw je tong er dieper in. Ze stopte en lachte heel vriendelijk naar me.

Ze draaide me om zodat ik plat op mijn buik lag ze liep weg en kwam laten weer terug. Ze had de handboeien van haar man gepakt. Hij werkte bij de politie en had daarom veel politie spullen in huis. Lies maakte mijn hand vast aan het bed ik dacht als haar man nu binnenkomt kan ik geen kant meer op. Ik zat nu helemaal vast aan het bed en kon me bijna niet meer bewegen. Ik zag hoe ze naar de kast liep ze trok een geil pakje aan en deed een politie pet op.

Ze liep naar me toe en zei is ons kleine meisje stout geweest. ik knikte, lies lachte weet jij wat er gebeurt met stoute meisjes ik knikte weer. “Zeg het maar” zei lies “wat gebeurt er met stoute meisjes?” “Die krijgen straf”, zei ik zo onschuldig mogelijk. “Goed zo” zei lies “en hoe wil je vandaag straf?” Ik zei niks.

“Ik vroeg je wat”, zei lies, “ik weet het niet lies” zei ik kiest u maar. Goed ik zal kiezen ze lachte gemeen. Ze ging met haar benen wijd voor me zitten ik wist dat ik haar moest pijpen maar ik kon het niet want ik zat vast. Ze trok aan mijn haar ik opende mijn mond ze ging op en neer ze ging steeds harder de grote nep lul verdween in mijn mond en kwam later weer te voorschijn.

Ze stopte na vijf minuten met heen en weer gaan ze duwde de nep lul zo ver mogelijk in mijn mond ik moest kokhalzen ze zag het. Ze trok de nep lul uit mijn mond ging achter me zitten en begon me te slaan op mijn kontje ik kreunde ze sloeg harder ik wist dat ik mijn mond moest houden anders ging ze alleen nog maar harder slaan na een tijdje stopten ze oh kreunde ze wat heb jij een lekker rood kontje. Ze sloeg me nog 1 keer heel hard toen duwde ze de nep lul in mijn kutje en duwde twee vingers in mijn Kontje. Lekker diep toen ze klaar was was ik al een paar keer klaar gekomen ze liep weg en kwam later weer terug ze maakte me los.

Ik bedankte haar voor deze leuke middag ik wou me aan gaan kleden maar ze hield me tegen vergeten wij niet wat. O ja dacht ik ik gaf haar een lange tongzoen gooide haar op het bed en likte haar kutje. na dat ze klaar was gekomen trok ze me van het bed zetten de douche aan we gingen samen onder de douche we spraken af waarneer we weer gingen. Ik kleden me aan en verliet het huis.

Ingestuurd door Lisaaatjexx. Bedankt 🙂 !!

Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.