Nieuwste Verhalen

lesbische sex met mijn geile tante

lesbische sex met mijn geile tante
lesbische sex met mijn geile tante

Het is een warme zomerdag. Berna is aan het werk op haar vakantiebaantje. Deze zomer is ze voor een paar weken aangenomen als typiste op het kantoor waar haar geile tante werkt. Het is nu ongeveer het midden van de zomervakantie en buiten Berna en haar tante Mariska is er verder niemand in het kantoor. Het is erg warm en de airco is al een tijdje kapot. Dat is dan ook de reden dat zowel Berna als haar tante zeer schaars gekleed zijn. En aangezien er verder niemand is en er geen klanten langs zullen komen is er niemand die dat erg vind.

Berna zit te werken achter haar computer in het kleine kantoortje. Ze is bezig met een lastig verslag waar ze maar niet uit komt. Gefrustreerd leunt ze achterover in haar bureaustoel en knijpt haar ogen dicht. “Pfffff, wat een rot klus is dit.” denkt ze. Even droomt ze weg denkend aan een mooie vakantie aan een strand. Ze ziet zichzelf topless op het strand liggen genietend van de zon terwijl ze kijkt naar de mooie mannen en vrouwenlichamen die langs haar lopen. Berna merkt dat ze door haar dagdroom enigszins geil is geworden en heeft het nu nog warmer gekregen. Als ze haar ogen weer opent blijven de beelden van half naakte lichamen voor haar dansen. Om zich heen kijkend of niemand ziet dat ze rode wangetjes heeft gekregen gaat ze weer recht zitten en opent de browser op haar computer. Momenten later googled ze op ‘tiener masturbatie’. In het beeld verschijnt een lange lijst afbeeldingen van voornamelijk jonge meiden die zichzelf vingeren. Berna scrolt aandachtig langs de lijst met opwindende vrouwenlichamen. Ze begint een beetje te zweten en ze merkt hoe ook haar kutje langzaam nat wordt.

Na een paar minuten kijken stopt Berna. Ze staat op, kijkt om het hoekje van de deur van het kantoortje en ziet dat haar tante nog steeds op haar plek zit te werken. Ze haast zich terug naar haar bureau, hurkt er achter en trekt dan snel haar slipje omlaag. Als ze hem uit heeft stopt ze hem in haar bureaula en gaat weer op de stoel zitten. Terwijl ze door blijft zoeken naar opwindende plaatjes en filmpjes streelt ze met haar vrije hand voortdurend over haar nu soppende kutje. Dan ziet ze plots, tussen de voornamelijk blonde meisjes op haar scherm, een bloedmooie brunette vrouw staan. Als ze op het plaatje klikt komt ze op de website. ‘Pfff, wat is zij lekker geil.’ kreunt Berna. Kijkend naar het strakke lichaam en de prachtige bruine haren van deze vrouw laat Berna voorzichtig een vinger haar poesje in glijden. Momenten later zit ze zichzelf heftig te vingeren terwijl ze geen genoeg kan krijgen van de grote hoeveelheid geile foto’s van deze mooie meid. Berna gaat er helemaal in op en geniet enorm maar heeft daardoor geen besef meer van de wereld om zich heen.

Plots schrikt ze zich kapot als ze een iemand aan hoort komen die inmiddels al bijna bij haar kantoortje is aangekomen. Snel trekt ze haar hand vanonder haar rokje vandaan, verbergt snel de webbrowser achter het document waar ze eerder mee bezig was en doet snel alsof ze hard aan het werk is. Nog geen seconde later loopt haar tante Mariska de kamer binnen. Als ze opkijkt van de papieren die ze tijdens het lopen aan het sorteren was en haar nichtje aankijkt ziet ze deze met een enorm verhit hoofd naar haar kijken. ‘Heb je het zo warm schat?’ vraagt ze vriendelijk maar enigszins verbaasd kijkend (zo enorm heet is het nou ook weer niet). Berna knikt snel als ze merkt dat praten haar niet wil lukken. Haar tante loopt verder het kantoortje in en komt naast Berna aan het bureau staan. Als ze de papieren in haar hand op tafel legt kijkt ze naar beneden en kijkt Berna vervolgens met een verbaasd gezicht aan. ‘Waar ben jij mee bezig?!?!’ vraagt ze verontwaardigd, naar Berna’s benen kijkend. Niet begrijpend wat haar tante bedoelt volgt Berna haar blik richting haar eigen benen en verstijft als ze ziet wat daar aan de hand is.

Toen ze in alle haast haar vinger uit haar poesje trok om te voorkomen dat haar tante iets zou zien was haar korte rokje een stuk opgerold. Waar deze normaal haar kruis hoort te verbergen doet deze dat nu niet en zowel Berna als haar tante hebben een lekker uitzicht op het kale kutje van Berna. Haar roze van het vocht glanzende schaamlipjes zijn volop zichtbaar en lijken te schreeuwen om aandacht door de manier waarop ze afsteken tegen haar volmaakt blanke huid. ‘Wat ben je aan het doen?’ herhaald tante Mariska nogmaals. Echter hoort Berna nu dat haar tante minder verbaasd klinkt en hoort ze het goed…hoort ze daar enige bewondering in de stem van haar tante klinkt?

Als ze haar tante verlegen aan kijkt ziet ze dat deze nog steeds tussen haar benen van zit te staren. Als haar tante zich dit realiseert kijkt ze snel weg. Voordat Berna zichzelf tegen kan houden flapt ze er uit; ‘Ik was mezelf eens lekker aan het verwennen.’ Als ze doorheeft wat ze zojuist zei slaat ze haar hand voor haar mond en wend haar blik af. Even is het stil in de kamer terwijl beide bedenken wat er nu gaat volgen. Dan zegt tante Mariska plots; ‘Dat lijkt me nog niet zo’n slecht idee mijn lieve nichtje!’

Berna schrikt verstijfd als haar tante een moment later haar hand pakt en deze tegen haar borsten drukt. ‘Wat doe je nu?’ vraagt Berna verschrikt, maar haar tante zegt niets en strijkt nu met Berna’s hand over haar grote borsten. Bekomen van de eerste schik bemerkt Berna dat ze opgewonden begint te raken, ondanks de situatie. Als haar tante merkt dat Berna langzaam ontspant draait ze Berna met bureaustoel en al om zodat ze haar nichtje aan kan kijken.

Lisa ziet hoe haar tante haar een blik toewerpt en dan knipoogt. Ze laat Berna’s hand naar beneden glijden en stopt deze vervolgens onder haar hemdje. Berna die nu zelf geil aan het worden is begrijpt de bedoeling en werkt haar hand omhoog richting de tieten van haar tante. Als ze de grote borsten heeft bereikt voelt ze dat haar tante, net als zijzelf, geen bh draagt.

Berna laat haar handen over de nog steeds stevige borsten glijden en streelt de grote tepels van haar tante. Deze buigt zich nu voorover en kust Berna op de mond. Momenten later staan de twee met elkaar te tongen in het kantoortje van Berna terwijl ze elkaar over het hele lichaam betasten. Als tante Mariska haar hand tussen Berna’s benen laat glijden en haar klitje beroert gaat er een rilling van genot door Berna heen. Tante Mariska streelt met haar wijsvinger over Berna’s drijfnatte kutje en duwt na enkele momenten van pauze haar vinger tussen Berna’s schaamlipjes en begint haar jonge nichtje te vingeren.

Sneller en sneller voelt Berna de vinger van haar tante haar kut binnendringen. Ze krijgt weke knieën als haar tante met haar andere hand haar klit begint te beroeren. Dan schrikt ze zich kapot als haar tante haar plots stevig vast pakt, optilt en op het bureau gooit. Automatisch spreiden Berna’s benen zich en ogenblikkelijk laat tante Mariska zich op haar knieën vallen met haar hoofd tussen Berna’s benen. Ze drukt haar gezicht tegen Berna’s natte kut en begint haar dan lekker te beffen. Tante Mariska likt en zuigt aan Berna’s super strakke en kale kutje. Dan komt Berna, sneller dan ze ooit heeft gedaan, geil klaar. Trillend ligt ze op het bureau terwijl kleine straaltjes vocht uit haar poesje spuiten die gulzig door haar tante worden opgelikt en doorgeslikt.

Na een paar minuten waarin Berna continu heeft liggen schokken terwijl haar geile tante onafgebroken aan haar kutje beft vraagt geile tante Mariska plots, “Was dat lekker of niet?!’ Berna knikt, praten kan ze nog niet. “Zin in meer?” vraagt haar tante dan. Zonder te hoeven nadenken knikt Berna hevig, natuurlijk wil ze meer! Ogenblikkelijk rent haar tante het kantoortje uit en verdwijnt in de richting van haar eigen werkplek. Ogenblikken later is ze terug. Als ze weer voor Berna staat, die nog steeds op het bureau ligt, ziet Berna dat haar geile tante iets achter haar rug verborgen heeft. “Oogjes dicht!” zegt tante Mariska.

Berna sluit haar ogen argwanend. Terwijl ze ligt te wachten op wat komen gaat hoort ze geritsel van kleren en iets dat klinkt als een riempje. Dan voelt ze dat haar tante haar knieën vast pakt en tussen Berna’s benen komt staan. Een moment later voelt ze iets tegen haar kutje. Ze opent snel haar ogen en kijkt tussen haar benen. Voor haar staat haar inmiddels naakte tante met een grote voorbind dildo tussen haar benen. Het grote, ding zit vast aan een gordel die haar tante om heeft gegespt. Berna kijkt haar tante verbaasd aan, “Hoe kom jij daar aan?!” Tante Mariska lacht. Dit schatje heb ik al jaren in mijn tas, overal waar ik naar toe ga, in de hoop hem ooit een te kunnen gebruiken op een lekker meisje zoals jij.” Berna is nu nog verbaasder. “Wil je hem voelen?” vraagt tante Mariska. Berna knikt en brengt haar hand naar voren. Ze streelt de rubberen nep penis en pakt hem vervolgens stevig vast. “Voelt best lekker” denkt ze. Dan trekt ze er aan en voelt dan hoe een er een schok door haar geile tante heen gaat. “Zit er ook een dildo in jouw kut?” vraagt Berna. Tante Mariska knikt, “Jazeker, nog groter dan deze.” zegt ze, wijzend op de dildo die Berna omklemt. Dan wordt Berna plots super geil.

Met haar hand die de dildo vast houd beweegt ze naar haar eigen kut en duwt de rubberen eikel tegen haar schaamlippen. Ze rilt. Dan voelt ze hoe haar geile tante zachtjes begint te duwen en de dildo Berna’s kutje in laat glijden. Berna kreunt nu al van genot. Als de dildo half in Berna zit trekt tante Mariska hem terug om hem vervolgens steeds dieper in Berna te stoten. Dan gaat tante Mariska los. Ze pakt Berna bij haar heupen en begint haar steeds harder en dieper te stoten.

Terwijl Berna door haar tante wordt genomen ligt ze kreunend en schokkend op het bureau waar ze eerder nog haar werk aan het doen was. Tante Mariska neukt de dildo heen en weer in haar jonge nichtje waar inmiddels het vocht in straaltjes uit haar kut loopt. Als Berna harder begint te kreunen en tante Mariska voelt dat de dildo moeilijker op en neer gaat omdat Berna’s spieren zich aanspannen stoot ze de dildo nog een paar keer bij haar nichtje naar binnen in haar natte kut. Dan komt Berna spuitend en gillend klaar.

Schokkend ligt ze op het bureau terwijl ze door haar eigen tante zachtjes wordt geneukt. Als Berna langzamer is gaan schokken duwt tante Mariska de dildo zo ver als ze kan in de natte kut van haar nicht. Daar laat ze hem zitten, buigt zich voorover, kust Berna’s kleine harde borsten en vervolgens zoent ze Berna op de mond. Als Berna voelt hoe tante Mariska in haar zit en haar lichaam op Berna legt. Schokt ze nog een paar keer hevig door het gevoel van intens genot. Zo blijven de twee vrouwen een tijd liggen en genieten van het samen klaarkomen.

Berna en haar tante Mariska hebben dit de hele zomer volgehouden. Elke dag verder liet Berna zich neuken door haar tante en ze neukte ook haar tante hard tot ze elke dag een geil orgasme kregen. Berna leerde veel van haar geile tante Mariska en is totaan vandaag verlieft op haar en zal nooit een man meer neuken. Waarom ook eigentlijk vrouwen kunnen alles wat mannen kunnen en beter!!.

Ingezonden door Marlijn. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.