Nieuwste Verhalen

Lesbische liefde onder de douche

Lesbische liefde onder de douche

Lesbische liefde onder de douche

Het was al weer een tijdje geleden sinds Joanna met haar beste vriendin naar bed was geweest. Ze smachtte naar een herhaling van die geile nacht . Maar haar beste vriendin was sinds die ene nacht verhuisd naar een ander land. Op de een of andere manier had haar vriendin besloten om weg te gaan. Ze was vertrokken zonder aan Joanna te  vertellen waar ze heen was.

Joanna zat te denken aan die nacht met haar vriendin en haar gedachten gleden af toen er aan de deur werd geklopt. Het was haar beste vriendin Marian. Hoe kon dat? Waarom ? Joanna had zoveel vragen maar geen antwoorden.
Marian had de meest mooie borsten die Joanna ooit had gezien, vol en rond met keiharde tepels. Ze was gek op borsten en kon zich daar enorm over opgeilen als ze niet oppaste.

Dat was dus ook wat er die ene nacht gebeurd was en nu gebeurde het nu weer. Ze keken elkaar aan en meteen sloegen de vonken weer over. Marian duwde Joanna naar binnen en trapte de deur achter zich dicht. Ze trok de weinige kleren die Joanna droeg van haar lijf en smeet deze op de grond. Joanna was net van plan om onder de douche te gaan.

Toen Marian dit hoorde, trok ze snel al haar kleren uit en besloot ze samen met haar geile vriendin onder de douche te gaan, waar ze heerlijk met elkaar zouden gaan spelen. Marian was echt zo geil als boter. Natuurlijk zat Joanna met allerlei vragen, maar op dit moment had ze daar totaal geen trek in om die te gaan stellen. Ze wilde sex, keiharde sex, ze wilde met Marian haar zalige dikke  tieten spelen en haar kutje leeg drinken, de vragen kwamen later nog wel eens.

Wat ze nu wilde gaan doen was gewoon geil met haar beste vriendin vrijen onder de warme douche. Lekker geil aan haar tepels zuigen en haar natte kut beffen. Het was al lekker heet in de badkamer geworden door het stromende hete water en kleine zweetdruppels vormden zich op lip van Joanna. Marian likte het er tergend langzaam af en slikte de zweetdruppels door. Nu voelde Joanna de hand van haar vriendin over haar billen glijden terwijl ze onder de douche stapten.

Marian hurkte op haar knieen en trok Joanna’s billen ver uit elkaar en begon haar met haar vinger tussen de billen te voelen en drong nu langzaam bij haar anus naar binnen. Toen ze eenmaal haar vinger in de aars van Joanna had gestoken begon ze haar hard te neuken. Dieper en dieper in haar geile reet, ze haalde de vinger eruit en stopte hem in haar mond en zei geil “heerlijk schatje”.

Marian likte nu gulzig de natte geschoren kut van haar beste vriendin. Joanna voelde hoe die tong diep in haar schede gleed, terwijl een vinger driftig in en uit haar nauwe kontje ging. Met de andere hand wreef Marian over de klit van haar vriendin, terwijl Joanna zelf keihard in haar tepels kneep.

Joanna voelde dat ze bijna klaar ging komen. Marian opende haar mond en voelde hoe het vocht geil uit haar vriendin’s’ kutje op haar gezicht liep. Schokkend liet Joanna zich naar beneden glijden.

Samen lagen ze daar op de badkamer vloer en het was tijd om een lang gesprek te hebben over waar Marian nu heen was gegaan en waarom. Marian scheen een vriendje te hebben die wou dat ze meeging omdat hij een nieuwe baan had gekregen, maar Marian kon Joanna niet uit haar hooft zetten.

Langzaam maar zeker kwam Marian erachter dat Joanna de enige was die haar kon bevredigen. Hoe dit gaat aflopen en wat we moeten doen weet ik niet zei Marian, maar een lange nacht met heerlijk geile seks zou hen beide op goede ideeen kunnen brengen.


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.