Nieuwste Verhalen

Lesbisch en geil met Karin

Lesbisch en geil met Karin

Lesbisch en geil met Karin

Ik weet al een tijdje dat ik lesbisch ben, en heb ook al wat ervaring maar nog niet zolang geleden werd ik helemaal verrast. Een vriendin van me, Karin heet ze, bleef bij me logeren. Dus hadden we alles klaar gemaakt. Je weet wel een luchtbed op de grond maar dit hadden we eigenlijk achteraf helemaal niet nodig gehad.

Na het eten zijn we naar mijn kamer gegaan en hebben we gekeken wat we aan zouden trekken als we op stap zouden gaan. Karin had een rokje en een blous uit mijn kast gepakt en dit aangetrokken. Ik lag op het bed toen zij zich begon uit te kleden. Ze heeft een heel mooi figuur, toen ik haar zo zag staan voelde ik het al kriebelen in mijn kutje. Nu was het mijn beurt en ik dook de kast in en haalde een leren broek en een sexy t-shirt te voorschijn.

Ik trok het aan en keek vanuit mijn ooghoeken naar Karin die me lag te bestuderen. ze gaf me een complimentje over mijn uiterlijk. We gingen stappen in de disco in het dorp. Een heerlijk avondje dansen. Niet al te laat zijn we naar huis gegaan. Voordat we naar mijn kamer gingen moest Karin eerst nog naar het toilet, het duurde lang. Ik weet niet wat ze daar allemaal heeft uitgespookt. Ze liep voor me naar mijn kamer en ik kon onder haar rokje kijken en tot mijn verbazing had ze geen slipje aan. Langzaam liet ik mijn hand tussen haar benen glijden en ze keek achterom. Ik zag een uitdagende blik in haar ogen en we liepen door naar mijn kamer waar we elkaar heftig begonnen te tongen.

Mijn handen gleden tijdens het tongen over haar strakke billen en ik voelde dat ze steeds sneller ging ademen. Ik tilde het rokje iets op waardoor mijn handen over haar blote billen streelden . Karin begon me in mijn nek te kussen en tegelijk voelde ik een hand over mijn borst heen glijden. Ik trok de gladde billetjes iets uit mekaar zodat ik bij haar strakke kutje kon, hij was al lekker nat en kon er in een keer zo een vinger in laten glijden. Ze stopte met kussen en keek me ondeugend aan. Ze ging op haar buik op het bed liggen, ik ging naast haar liggen.

Mijn handen liet ik over haar strakke lichaam glijden. En begon haar weer te vingeren via de achterkant. Ze kreunde van genot, ze bracht haar lekkere kontje iets in de lucht zodat ik haar poesje kon likken. Bij de aanraking met mijn tong voelde ik haar sidderen. Ze stond op het punt om bijna klaar te komen toen ik er mee op hield, ik moest me uit kleden van haar. Ik had alleen mijn string nog aan, deze trok ze tussen mijn kutlippen en duwde me op bed.

Ik voelde hoe ze die string van me met der tong uit mijn natte gleuf trok. Mmmmm dit was lekker ik kreunde het uit van genot. ahhh We draaide ons om en we gingen in standje 69 liggen. Dat was een heerlijk gevoel likken en gelikt worden het duurde niet lang of het gezicht van Karin zat al helemaal onder het geil van mijn poesje. Karin ging nu recht op zitten en ik kon niks anders dan haar kutje likken. Het duurde niet lang voordat Karin klaar kwam.

Ik kon het niet bijhouden met likken zo snel vloeide de sappen van Karin over mijn gezicht. We hebben die nacht lekker geslapen en de volgende ochtend was ik eerder wakker dan Karin die naast me in bed lag. Ik was nog steeds zo geil. Voorzichtig kroop ik onder de dekens en was op zoek naar haar kutje. Deze had ik al snel gevonden, ze had namelijk geen slipje aan en begon haar weer lekker te likken. Het duurde niet lang voordat Karin wakker werd en alweer lag te genieten..Schokkend kwam ze klaar.

Ik ging toen maar als eerste douchen en daarna Karin. In de middag hebben we elkaar gedag moeten zeggen. Maar we zien elkaar nu af en toe nog en het is nog steeds zo spannend.

Ingezonden door Anoniem!! Bedankt!! 🙂


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.