Nieuwste Verhalen

Lesbie sex hardcore 2

Lesbie sex hardcore 2

Lesbie sex hardcore 2

‘Wat zou jij ervan vinden als we er eens een man bijhaal­den’, vroeg Bella plotseling. Lanna was meteen wakker en helemaal bij de tijd, en draaide zich om. ‘Hoezo?’, vroeg ze twijfelend. ‘Nou, ik denk weleens dat ik je nog zo goed kan neuken met een dildo, maar misschien zou je het eens met een echte pik willen proberen?’ Lanna dacht na, en zei toen, ‘Tja, ik weet het niet hoor. Ik doe zoiets met jou, maar of ik het in het echt zou wil­len. Ik heb nog nooit met een man geneukt!’ ‘Nou, we zouden het eens kunnen proberen, met een stel waar­van zij bi is bijvoorbeeld.

We hebben er weleens eerder iemand bij gehad. En als die man je bevalt, nou, waarom dan niet?’ ‘Ja, als je het zo bekijkt’,  zei Lanna nog steeds terughoudend, ‘waarom niet? Maar weet je het zeker? Hoe zou jij het vinden?’ ‘Weet je’, zei Bella, ‘ik heb er wel meer over gefantaseerd. En wat ik mij ook inbeeld zoiets gebeurt natuurlijk alleen met de mensen die ik, wij, uitkiezen, het lijkt mij wel geil toch?. Ik word er echt opgewonden van als ik mij bedenk hoe jij door een man geneukt wordt.Lanna zei tegen Bella om dan maar eens te gaan kijken of ze een koppeltje kon vinden waarmee ze het konden doen.

Niet lang daarna had ze een geil stel gevonden. Bella had ze gevonden in de krant in de advertentie sectie. Een even oud stelletje. Bianca was bi, maar had nog niet zoveel ervaring en wilde die wel opdoen. Peter vond het alle­maal wel best. Echt actief eraan meedoen hoefde van hem nog niet, als hij maar mocht kijken.

De eerste kennismaking was in het huis van Peter en Bianca. En het klikte meteen met het stel. Bianca had zelfs een paar piercings! Tong, navel en door beide tepels. Zoals gezegd, het klikte meteen en op een gegeven moment stelde Bella aan Bianca voor om tussen haar en Lanna in te komen zitten op de bank. ‘Ja, goed idee’, zei Peter, ‘ik ga nog even wat te drinken halen’. Lanna keek hem nog een keer aan terwijl hij naar de keuken liep. Daarna wisselde ze een geile blik met Bella. Ja, wist deze, Peter viel in de smaak bij Lanna, en een golf van Geiligheid trok door haar kutje. Want ook Bianca, beviel haar wel. Dit zou een wilde geile neuk nacht worden.

Met een blad vol met drank kwam Peter terug. Hij zag hoe zijn Bianca aan weerszij­den geil gekust en betast werd. ‘Poeh, wat ontzettend geil ziet dat eruit’, zei hij zachtjes. Zonder zijn blik ervan af te wenden, zette hij het blad op tafel; gedronken zou er voor­lopig toch niet worden. Vakkundig hadden Lanna en Bella Bianca ontdaan van al haar kleding.

Zichtbaar genoten ze van Bianca, en dat was ook niet zo moeilijk omdat ze gewoon een lekkere, volle, mooie en geile vrouw was. Al snel zat Lanna op haar knieën, haar hoofd tussen Bianca’s benen, en kuste en likte haar geschoren natte kutje. Ze likte de paarse clitoris en de rest van de vochtige natte doos. Bianca smaakte heerlijk.

Bella nam het bovenlichaam van Bianca voor haar rekening. Ze vond het geil een gepiersde tong te kussen, en werd al helemaal nat bij de gedachte dat ze haar eigenlijk gebruikten voor de warme, kloppende pik van de man die even verderop toekeek. Bianca moest in haar tepels bijten, en haar natte kutje vingeren en drukte haar zeiknatte doos in Bianca’s gezicht. Bianca liet het allemaal over zich heenkomen. Ze genoot van de ervaren lesbi meiden. Haar nagels krasten over de bank. Ze haalde haar gezicht tussen Bella ’s dijen vandaan, en hijgde: ‘Ik geloof dat ik ga klaarkomen…!’

Voor Lanna was dit het teken zich nog vaster in Bianca’s kutje vast te likken. Bianca dacht dat ze gek werd. Ze werd gelikt, precies op het juiste plekje, dat geen enkele man scheen te begrijpen. De druk in haar poesje groeide, maar Lanna wist van geen ophou­den. Bianca wilde klaarkomen. Vanuit haar keel ontsnapte er een diep zwaar gehijg en het werd luider en luider. Het orgasme had zich ingezet. Lanna likte en befte haar harder en harder; ze wist hoe ze een vrouw moest beffen en bevredigen. Met een krijs bereikte Bianca haar hoogtepunt en het hield aan. En toen, alsof ze ze van een toren viel, daar was de ontlading. Phoeeeeee!, een straal vocht spoot uit haar kutje, zo tegen Lanna’s gezicht. ‘Ze komt spuitend klaar!’, riep Bella uit, ‘Jesus, wat een geile slet!’

Meteen stopte Lanna met het harde beffen, en ging over in kleine maar oh zo geile likjes, vooral op de meest gevoelige plekjes. ‘Ohohohoh’, zei Bianca telkens weer, tussen de snikken door, ‘oh ohh ohhh!’ Het was klaar en de meiden kwamen wat tot rust. Bianca hing vermoeid tussen Lanna en Bella op de bank.

Tegelijk keken ze naar Peter. Spra­keloos zat hij daar, nog net niet met zijn mond open. En, zoals Lanna zag, met een wel heel grote bobbel in zijn broek. ‘Schatje’, zei Bianca zacht, ‘dit was heerlijk, echt fantas­tisch giel dit! Ik zou graag wat met je willen doen, maar ik ben echt to moe!’ Verward knikte Peter. ‘Tuurlijk schatje, wat je wil, natuurlijk’. Hij wist niet hoe te reageren.

‘Wat zou je ervan vinden als wij ons nu eens met hem bezighielden?’, begon Bella voorzichtig. ‘Ja joh tuurlijk!’, zei Bianca met nieuwe energie, ‘wij wisten niet of jullie dat wel zouden willen of zelf maar kunnen’. ‘Nou, om eerlijk te zijn hebben wij het er wel over gehad. En we wilden iets nieuws proberen’, bekende Lanna.

Ze keek nog steeds naar Peter’s grote bobbel, zolang dat de man er ongemakkelijk van werd. ‘Schatje, kom eens hier’, zei Bianca. Onwennig liep Peter naar de drie vrouwen op de bank toe. Vroeger kon hij alleen maar van zulke dingen dromen. Maar nu het zover was, was hij verdomde zenuw­achtig. Alle drie gingen ze rechtop zitten en tastten naar de dikke bobbel in zijn broek. Bianca stond op, en duwde haar man op de plek waar zij zojuist lekker was klaar gekomen.

Knullig liet de man zich op de bank trekken. Niks, maar dan ook niks had hij in te brengen. En voordat hij het wist werden zijn jasje, en zijn broek en zijn ondergoed uitgetrokken. Bianca pakte gretig zijn dikke pik vast, en dat bleef niet onopgemerkt. ‘Kijk schat, dit is de pik van mijn man’, zei Bianca, terwijl ze aan Peter’s harde dikke pik trok. ‘Jullie mogen hem gebruiken’. Peter kreun­de toen hij dat hoorde.

Nog geen moment later zag hij van bovenaf  het blonde hoofd van Lanna; zijn pik zat in haar geile mond. Peter werd gepijpt, maar dat was het niet hij was wel vaker gepijpt. Hij vóélde gewoon dat deze meid er intens van genoot. Hij was nu niet nerveus meer. Hij werd geneukt, door drie vrouwen nog wel! Van opwinding draaide hij zijn hoofd weg. Een bekende kramp in zijn ballen kondigde aan dat hij klaar kwam. ‘Oh nee!’, riep Bianca verschrikt die haar man goed kende, ‘hij komt al klaar!’ Lanna en Bella keken elkaar verbaasd aan. ‘Ja, en?’, vroeg Lanna, ze wilde dat peter klaarkwam in haar mond, dat had ze nog nooit meegemaakt. ‘Een tweede keer duurt bij hem echt lang, Zei Bianca ter­wijl ze bovenop hem klom. ‘We moeten hem afleiden!’, zuchtte Bianca,  afleiding voor die  pik!’

Ze zag haar de dikke pik vast pakken en die van achte­ren in haar kutje stoppen. Hmmm, dacht Lanna, daar zit mijn speeksel ook nog aan. Bella was ondertus­sen van achteren bij Lanna komen zitten. Ze drukte twee vingers in Lanna’s kut, en bewoog ermee in hetzelfde ritme als dat Bianca haar man begon te neuken.

Word Vervolgd!!!

Ingestuurd door Petra. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.