Nieuwste Verhalen

Lesbie sex hardcore 1

Lesbie sex hardcore 1

Lesbie sex hardcore 1

‘Mmm, geil, ga liggen schatje, en steek je benen maar omhoog. Ik wil, hmmmm, ik wil er hele­maal in gaan’, steunde Bella zachtjes. Haar vingers gleden langs de bin­nenkant van Lanna’s dijbeen. ‘je gaat recht op je doel af’, steunde Lanna hijgend terwijl ze haar benen omhoog hield. ‘Ja, ja, geile Lanna… Hmmm, wat ben je toch een lekker wijf. We neuken elkaar, ooh jaaaa’. Lanna zuchtte toen de slanke vingers haar gevoelige lipjes raakte. Met haar vin­gers haalde Bella de roze kutlipjes van elkaar. Lanna’s adem stokte in haar keel om vervolgens steu­nend verder te gaan. ‘AAoh, ga je het doen? Ga je je vingers in me stoppen?’, kreunde ze.

Bella liet een instem­mend gehijg horen. Haar harde geile tepels schuurde over haar benen. ‘Ik hou zo van je, zo verschrikkelijk veel, mmm’, kreunde Lanna terwijl ze eerst één, daarna twee en al snel vier vingers in haar natte doos voelde glijden. ‘Alsje­blieft, doe het!! Neuk me hard met die vingers!’

Bella streelde met haar hand door Lanna’s haar en langs haar nek. Een, Twee, Drie, vier stoten kreeg Lanna te verwerken voordat ze goed en wel bij haar eigen clit kon komen. Ze dreef en was zeiknat van haar eigen geil, en voelde Bella’s hand steeds soepeler in haar kut glijden.

Op haar beurt begon Bella tegen Lanna’s been aan te rij­den. ‘Harder slet, druk je been er harder tegen aan’, kreunde Bella al stotend tegen dat been. Haar klit werd geplet. De ogen van beide vrouwen waren geslo­ten. Lanna de blonde scho­ne, en Bella met haar donkere haar woonden al enige tijd samen en in studenten flat.

Beiden waren ze mooi, lesbisch en jong en door hun studie in Utrecht terecht geko­men. Op zoek naar hun geaardheid raakten ze verzeild in het nachtleven van Utrecht. Geil, jong, heet en naïef als ze waren, verwerden ze het bezit voor de vele lesbische manwijven die in de relationele sfeer niet veel anders waren dan mannelijke figuren.

Na een paar jaar was bij beide meiden de on­schuld weg. En toen von­den ze elkaar. Ze werden verliefd, en al snel stapten ze uit het Utrechtse uitgaansleven. Hun mooie lange haren bewogen heen en weer op het ritme van de hand die in en uit de kut van Lanna ging. Geil kutvocht van de een zat op de huid van de ander. ‘Ik wil je vingers niet meer, ik wil dat je me neukt’, steunde Lanna zacht en zonder adem.

Heel langzaam trok Bella haar vingers uit de kut van haar geliefde. Lanna had het gevoel alsof ze binnenstebuiten werd gekeerd, ze hield haar adem in. Iedere beweging voelde ze in haar krappe kutje, ze kreunde, en wachtte op de bevrijding. Toen die er eenmaal was, leek het wel alsof ze klaarkwam, zo lekker was het holle, lege ervaring in haar natte gleuf het gloeide helemaal.

Genietend had ze niet in de gaten dat Bella de voorbind dil­do uit het nachtkastje had gehaald. ‘Ooh yess’, kreunde Lanna bij het zien van de enorme genotsknots. ‘Bind hem voor, ik wil eerst dat je me neukt’, kreunde Lanna opgewonden van geiligheid.

Bella ging recht voor haar geile lesbie vriendin zitten en spreid­de haar benen zo wijd mogelijk. Ze pakte het grote neuk appa­raat en schoof voor­zichtig de pik aan de achterkant bij zich­zelf naar binnen. Steeds verder zij de kunstlul naar binnen, en ze deed het zo geil mogelijk. Bella wilde niets van het genot missen.

Het kleine gedeelte van de voorbind ­pik duwde ze in haar kutje. trillend van inspan­ning en genot duwde ze de binnen­kanten van haar benen tegen elkaar. Lanna keek met grote ogen naar al dat genot. Bella pakte het riempje en bond deze om haar middel. ‘maak hem vast’, zei Bella haar vriendin, Toen de voorbind­ pik om haar middel zat nam ze als vanzelf de mannelij­ke rol van het koppen aan. Gewillig deed Lanna wat haar werd ge­vraagd, ze hield ervan om zo te worden behandeld. Ze speelde graag het slaafje.

De ervaringen van de afgelo­pen jaren hadden haar dat geleerd. Eigenlijk triest, maar het respectloze van toen, maakte nu deel uit van haar opwinding. Weliswaar bij iemand die ze geheel vertrouwde, maar toch. Veilig­heid, daar ging het haar om. Voelde ze zich eenmaal veilig, dan kon ze zich laten gaan. En de mooie geile vrouw voelde zich veilig bij Bella, heel erg veilig zelfs.

Een rilling trok over haar zachte, naakte huid terwijl ze de voorbind dildo stevig om Bella’s slanke middel bond. Geil vocht druppelde langs de binnenkant van haar dij­been. Bella voelde ruw tussen haar schaamlip­pen, ze wist dat Lanna ervan ge­noot. ‘Je bent al zeiknat vies geil sletje dat je er bent’, zei Marjan. ‘Ja, hmm ja! Ik ben zo geil, zo nat, Alleen al de gedachte dat jij zo meteen die dildo in mij gaat stoppen’, kreunde Lanna. Voordat ze het zelf in de gaten had, voelde ze dat ze op haar knietjes werd geduwd. ‘Genoeg, ik wil je neuken, ik wil je nu meteen neuken’, krijsde de dominante Bella, ‘hier geile hoer ik neuk je hard!!!’ Met één harde stoot drukte ze de dildo in Lanna’s kut.

Lanna gilde het uit, ze kon niets anders doen dan Bella in haar strakke kutje laten komen. De stoot bracht ook iets bij Bella teweeg, zowel de binnenkant van haar kut als haar klit werd door de voorbind dildo geraakt. Lanna wist dat Bella niet van langzaam gedoe hield, zo ook nu. Meteen begon ze hard te neuken, hard te stoten in de natte strakke kut van haar geliefde. ‘Ik hou van je Bella, neuk me, neuk me in mijn hoerige kut’, schreeuwde de kleine slet.

Haar dikke tieten trilden mee op het ritme van het geneuk en ze keek naar ernaar. Elke keer opnieuw genoot ze van elke stoot. Bella mocht het zo bij haar doen, zij wel. Hoewel ze hard waren begonnen, raakten de twee lesbie meiden al snel op drift. Steeds wilder neukten ze met elkaar, steeds geiler en harder werden hun bewegingen. Bella voelde hoe haar natte kut begon te zwellen en haar orgasme steeds dichterbij kwam. Dit soort orgasme voelde anders dan bij beffen bijvoor­beeld.

‘Ik ga in je kut spuiten sletje, ik ga je baarmoeder besproei­en hoertje!’, gilde de lesbie. ‘Oh jaaa, neuk me, maak me nat van bin­nen, spuit het in me’, kreunde Lanna. Bella knarste haar tanden bij het begin van haar orgasme en ze graaide zoals altijd naar Lanna’s klitje. Deze werd uit haar geile toestand gerukt en kraaide het uit van plezier.

Ook bij haar groeide het genot naar een orgasme. ‘ik koooooom klaarrrrrr’, klonk het grommend uit Bella’s keel. De ontla­ding kwam met een voor haar bekende maar nog steeds ongeloof­lijke kracht. Een kracht die ze hard nodig had om het kronkelende en eveneens klaarkomende lijf van Lanna vast te houden. Sidderend van genot vielen de twee mooie lesbie, vrouwen op de grond. Hun lichamen leken als versteend te liggen in de kamer. Twee vrouwen hadden net de ultieme liefde met elkaar bedreven, hadden elkaar gegeven waar ze zo enorm op geilden. Bella brak de span­ning door haar geile lesbie vriendin zachte kusjes te geven in haar nek. ‘Oh geil sletje, schatje van me, dank je. ohhhh dank je wel’, kreunde ze. Innig in elkaar verstrengeld genoten ze na. Af en toe ontsnap­te er een rilling van die mooie lijven.

Bella zei zacht tegen Lanna ‘wat als we er eens een man bij haalde?’ Lanna schrok een beetje maar was gelijk wakker en weer helemaal bij de tijd.

Wordt vervolgd!!!

Ingestuurd door Petra. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.