Nieuwste Verhalen

Lekker geilen op het werk

Lekker geilen op het werk
Lekker geilen op het werk

Het was weer dinsdag en op het werk was het weer saai. Ik vond dat er teveel saai werk was en te weinig shit interesseerde mij. Mijn collega is een saaie lul en die zei niks. Ik ging naar de toiletten en deed mijn broek uit en maakte mijn paal stijf. ik werd helemaal nat en geil en mijn pik was stijf. ik trok me af en kwam lekker klaar. Ik kon mij niet meer concentreren. Toen we pauze hadden ging ik naar de eetzaal en zat daar alleen wat te eten toen ik er aan dacht dat dadelijk een andere collega zou langs komen, zijn naam was Paul en zag er heerlijk uit. Ik voelde me helemaal opgewonden toen ik er aan dacht dat er ook porno bladen boven lagen. Ik bedacht een plan om Paul te verleiden en hoe ik me aan het trekken was met mijn stijve pik in de hand en een boekje op tafel zou ik hem opwachten en hem verleiden.

Ik hoorde beweging op de trap en ja hoor daar was Paul. Hij had eerst niet gezien wat ik deed maar toen hij voor me plaats nam zei hij hé laat eens kijken zijn dat sex blaadjes. Ik zei ja en geile ook en toen kreeg hij een kleur omdat hij zag dat ik mij zat af te trekken. Hij herstelde echter snel en vroeg of ik hem eens wilde afrukken. Ja dat wil ik wel haal je pik maar boven zei ik stoer. Met een bonzend hart dronk ik een borrel en gaf hem mijn stijve aan. hij opende mijn broek verder en trok deze omlaag en nam mijn sterk geaderde lul in de hand en begon te rukken. Ik wilde ook zijn pik zien en het duurde even voor zijn rits open was en zijn half stijve piemel kwam tevoorschijn. Ik ging op mijn knie zitten en gebaarde dat hij moest komen. Ik nam gelijk zijn stijve lat in mijn mond en begon te pijpen. Hij genoot er van want hij trok hard aan mijn pik en het duurde niet lang of ik spoot hem leeg diep in zijn keel. toen vroeg ik of hij me alstublieft in mijn kont wilde neuken en in me spuiten. Ik wil dat wel zei hij om je te neuken en zal je met veel liefde je met veel zaad vol spuiten.

Hij spuugde op mijn aars trok deze open liet zijn paal naar binnen glijden. Ik voelde mij helemaal vol en hij stootte lekker diep door. Plots voelde ik zijn kloten stijgen in zijn zak en wist dat een lading sperma in mijn aars gespoten werd. Ik kleedde me weer aan en zorgde ervoor dat er geen zaad verloren ging en sprak met hem af om later bij hem thuis nog eens te geilen.

Ingezonden door Nico. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.