Nieuwste Verhalen

Lekker geil naar de sex winkel

Lekker geil naar de sex winkel
Lekker geil naar de sex winkel

Wij gingen even lekker geil naar de sex winkel om een paar boekjes te halen voor het weekend. Ik,Babette ,was daar wel vaker met mijn vriend geweest en dus ik ging rustig mee naar binnen. Bas, de eigenaar verwelkomde mij door mij heerlijk te kussen, vol op mijn mond en trok mij tegen zich aan. Zo dat is een tijd geleden,zei hij, ja Klaas zie ik vaak genoeg.

Je treft het,zei hij tegen Klaas, je twee vriendjes zitten achter, ga maar even kijken,zei ik, ik zoek wel een paar boekjes uit. Hij was weg om na een poosje terug te komen,ze willen dat jij ook eens komt kijken,zei hij. Hij had het vaak over de mannen gehad en ik wist dat ze flinke palen moesten hebben en ik weet ook dat Henk had verteld dat ik een kut heb met grote vette lippen.

Ga toch even naar de mannen toe, zei Bas,wanneer je het niet meer leuk vind kom je naar de winkel. Ja waarom ook niet,zei ik en liep langs Klaas heen,deed het gordijn aan de kant en stapte binnen. Daar zaten ze met hun broek open en speelden met de lullen, het waren echte grote palen. Hallo Babette eindelijk zien wij je dan eens wij hebben zo veel over je gehoord, ja en ik over jullie,zei ik.

De één schoof op zodat een stoel vrij kwam tussen hun ,kom lekker zitten,wij spelen wel verder hoor, jullie doen maar,zei ik en wilde voor de eerste langs maar hij hield mij tegen. Vertel eens, zei hij heb je echt zulke grote kut lippen, vroeg hij, ik keek naar de film waar een vrouwtje flink werd gepakt en een ander met haar kut lag te spelen. Die van mij zijn groter dan op de film, zei ik en ging zitten.

Wanneer je man er over heeft worden wij er zo geil van,zei de ander en hij heeft ook tegen jou wel verteld dat wij grote palen hebben he’, ja zei ik en vindt jij ze ook groot, vroeg hij, het zijn echte palen, zei ik. Weet je ze worden nog dikker wanneer jij ze even vast pakt,zei de ander weer probeer maar. Klaas stond te lachen, doe maar hoor, zei hij en hij maakte zijn broek ook al open en trok zijn lul er uit. Ik pakte de palen wat dik, zei ik ja lekker toch, zei er één en hij legde zijn hand op mijn been.

Dit kon ik verwachten en ik deed mijn benen verder uit elkaar ik was geil en wilde maar één ding,om te beginnen ze moesten mijn kut voelen en dat gebeurde. De handen schoven tussen mijn dijen en trokken het kruisje aan de kant en ze kwamen bij mijn lippen. Je hebt inderdaad geile volle kut lippen, kreeg ik te horen. Klaas kwam naar ons toe en boog over de stoel van de rij voor ons, ga eens staan,zei hij, ik deed dat en hij stroopte het rokje helemaal omhoog “trek het slipje van haar kont”, zei hij en dat was rap gebeurd en daar stond ik in mijn blote kont.

Kom zitten,zei de eerste en trok mij boven zich en ik liet mij zakken op zijn paal die diep naar binnen gleed en zo werd ik door hem geneukt. Bas kwam even kijken en zag mij zitten, wat een kut heeft ze,hé ,zei hij ik heb haar ook al eens flink geneukt. Hij zag Klaas staan pakte zijn lul en begon hem af te rukken, niet te lang zei hij want anders kom ik klaar,spuit maar lekker tegen die kut van je vrouwtje, zei Bas en schoof een stoel aan de kant zodat Klaas voor mij kwam te staan en rukte door en daar spoot zijn straal tegen mijn kut, mijn schaamhaar zat er vol mee.

Ik voelde de paal zwellen en daar spatte het zaad tegen mijn baarmoeder en ik kwam ook geweldig klaar. Mijn kut kreeg niet de gelegenheid om te krimpen want ik moest op paal nummer twee zakken en die nam mij ook goed te pakken. Hij schoof mijn bloesje op haakte mijn bh los en pakte mijn borsten en kneep in mijn harde tepels. Ook hij spoot een flinke lading zaad in mijn kut. Ze wilde ook nog een keer in mijn kontje,ik wilde best eens proberen of die dikke palen er ik kunnen maar dan moeten ze maar thuis komen,zei ik en dat gaat zeker gebeuren.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.