Nieuwste Verhalen

Last van een ochtenderectie

Last van een ochtenderectie
Last van een ochtenderectie

Ik ben nog steeds half in slaap, ik lig lekker onder het dekbed in ons warme bed, de versleten katoenen lakens zacht tegen mijn gezicht. De frisse geur van de schone lakens hebben zich vermengt met de heerlijke muskusachtige geur van mijn vriend’s naakte lichaam. Hij is nog steeds in diepe slaap, maar zijn pik is keihard. Hij draait zich om in zijn slaap, gooit zijn arm over mijn zij en legde zijn hand op mijn en grijpt mijn tiet. Het hoofd van zijn pik drukt zachtjes tegen mijn vlezige billen. Ik voel de warmte van zijn bovenlichaam tegen mijn rug, en zijn pik drukt zachtjes tussen de spleet van mijn kont.

Hij heeft geen idee hoe geil hij me maakt. Mijn kutje begint nat te worden en begint te lekken. Ik voel achter me en streel zijn pik met mijn vingers. Ik sla mijn hand om zijn pik en trek zachtjes aan de stijve lul. Het verstijft nog verder op mijn aanraking. Ik hou van het gevoel van zijn harde pik in mijn hand. Mijn kut sappen beginnen te druppelen, mijn dijen en kont spleet worden nat. Ik wrijf de eikel van zijn pik in mijn kont spleet en maak zijn eikel nat met mijn kut sappen. Hij kreunt maar dan rolt hij op zijn rug. Het
is nog steeds een natte droom voor hem.

Maar ik ben wakker. Mijn tepels zijn hard en mijn kutje is doorweekt. Ik draai me en lig naar hem te kijken; zijn gebruinde huid en zachte lippen, de stoppels van zijn voortdurende door komende baard. Mijn ogen kronkelen langs zijn lichaam. Hij heeft de dekens neer geslagen en nu zie ik zijn zijn strakke magere borst en schouders. Ik haal mijn vingers door het krullend zwart haar op zijn borst. Mijn hand glijdt langs zijn lichaam, ik voel de spieren van zijn buik. Mijn vingers volgen het spoor van zijn navel tot aan de harde pik. Ik weet wat ik kan verwachten. Het gevoel van zijn pik, hard en kloppend in mijn hand duwt me over de rand. Ik wil dat hij me neukt. Ik wil zijn pik in mijn mond, en zijn voor vocht op mijn vochtige lippen en tong proeven.

Ik schuif mijn andere hand naar mijn kutje. Mijn middelvinger glijd in mijn natte kut en glijdt terug naar mijn klit. Mmmmmmm. Met een hand heb ik nog steeds zijn pik vast, en met mijn andere hand begint ik mijn klit te masseren. Ik streel mijn natte kut lippen en schuif een vinger diep in mijn natte roze gaatje. Ik druk mijn klit in de palm van mijn hand en wrijf, ik voel mijn vinger tegen de rand van mijn kutje drukken. Mijn hand is doordrenkt met mijn eigen sappen. Ik kreun zachtjes. Ik ​​het niet meer aan. Ik wil hem in me. Ik wil dat hij me neukt tot mijn sap over zijn pik druipt.

Ik laat mijn greep op zijn pik los en haal mijn andere hand uit mijn kutje. Mijn dijen zijn glad, mijn tepels zijn hard, en mijn klit is gezwollen. Ik duik onder de dekens en begin zijn buik te zoenen en te strelen. Hij kreunt en legt zijn hand op de achterkant van mijn nek. Mmmm, hij kreunt zachtjes maar zijn ogen blijven gesloten. Zijn pik is tussen mijn tieten. Ik zit tussen zijn benen, zachtjes wrijf ik mijn druipende-natte kut tegen zijn dij. Ik schuif mijn tieten tegen zijn pik. Het zachte vlees van mijn tieten is vochtig met zijn voor vocht en glijdt gemakkelijk over de lengte van zijn pik. Hij begint mijn nek te strelen met zijn handen. Zijn ogen zijn gesloten maar hij is wakker.

Ik glijd verder naar beneden over zijn lichaam en neem zijn pik in mijn mond. Ik lik het voor vocht uit de eikel van zijn pik en dan lik ik mijn lippen. Ik schuif mijn lippen over zijn eikel, en druk met mijn tong op zijn kop. Ik schuif zijn eikel over mijn tong in de richting van van mijn keel. Mijn mond is open en mijn bovenlip en tong glijden langs de lengte van zijn schacht,

Ik lik en streel zijn kloppende paal. Ik sluit mijn mond rond zijn lul en slik en zuig hem diep in me. Hij kreunt, zijn ogen zijn open en hij ligt naar me te kijken hoe ik zijn pik pijp. Hij glimlacht en tilt zijn heupen op en drukt zijn pik dieper in mijn mond. Ik beweeg mijn mond sneller op en neer over zijn lul, op het ritme van de beweging van zijn heupen. Ik voel zijn handen op mijn schouders. Ik wrijf mijn dijen samen om mijn klit te stimuleren. Ik blijf hem pijpen, steeds sneller en dieper in mijn mond.

Ik hou van de manier waarop zijn pik voelt, hij vult mijn hele mond, het is zo nat en glibberig met mijn spuug. Zijn pik is keihard en bijna klaar om te spuiten als ik stop. Ik wil nog niet dat hij klaarkomt. Ik wil zijn pik eerst in mijn kutje.

Ik ga zitten en gooi de dekens van het bed. Ik ga op mijn knieën zitten, mijn benen gespreid, bovenop zijn heupen. Zijn pik staat omhoog, recht naar mijn kutje. Mijn hoofd zakt terug mijn mond opent zit een beetje. Ik speel met mijn borsten door ze op te heffen, ik voel hun gewicht, en ik knijp ze zachtjes. Mijn vriend kijkt me verlangend aan. Zijn handen gaan over mijn zij, buik, heupen, tot ze op het zachte ronde vlees van mijn kont terecht komen. Ik houd mezelf met mijn linkerhand aan het bed vast. Met mijn rechterhand pak ik zijn pik en druk de punt van zijn pik tegen mijn klit. Ik schuif omlaag om mijn druipende kutje over zijn pik te laten glijden, schuif hem over mijn spleet om hem lekker nat te maken. Ik kijk in zijn mooie ogen en lik mijn lippen als ik mijn druipende kut naar beneden laat glijden over zijn harde pik. Oh God, dat voelt zo goed. Hij grijpt mijn billen en leid mijn lichaam langzaam op en neer over zijn pik.

Ik leun voorover, zodat hij kan mijn tepels kan likken met zijn tong. Mijn klit glijdt langs de bovenkant van zijn pik en dan duwt hij hem er diep in. Hij beweegt zijn rechterhand naar de onderkant van mijn lichaam en zet zijn middelvinger zachtjes op mijn klit. Hij schuift zijn linkerhand over mijn zachte billen en laat het topje van zijn vinger in mijn kont glijden. Alles is nat van mijn sappen. Ik ga het niet lang volhouden zo. Ik glijd nu sneller op en neer over zijn pik, mijn hele kut is gevuld met zijn lul en ik kan nauwelijks mezelf nauwelijks beheersen. Ik beweeg sneller en sneller en mijn kutje begint te tintelen en te kloppen. Oh God ja, Schatje, dieper, sneller, meer! Oh kut. ik kom klaar over je pik! Ja, ja, JAAAA.
Oh Jesus, dat was lekker.

Ik val bovenop hem, maar hij is nog niet klaar. Hij draait me op mijn rug en tilt mijn benen op. Mijn kuiten op zijn schouders. Hij staart naar mijn kutje, terwijl hij me zachtjes streelt met zijn vingers. Hij begint zijn lul te strelen, hij trekt zich af over mijn kutje. Hij glijdt in mij en ik kan de eikel van zijn pik voelen tegen mijn g-spot. Oh God ja, schatje, neuk me. Hij glijdt diep in mij en trekt dan helemaal terug naar buiten. Ik voel de hele lengte van zijn pik in en uit glijden, het drukt tegen de bovenkant van mijn kut. Ik pak zijn heupen en trek hem in mij. Ik til mijn heupen op, op die manier kan ik hem zo diep in mij mogelijk in mij krijgen. Neuk me! Neuk me harder! Mijn stem is diep en hees van verlangen. Ik wil dat je ik mijn kut klaarkomt. Hij neukt me nu sneller, zijn pik is ongelooflijk hard. Hij sluit zijn ogen en slaakt  lange grommen als hij mij dieper en sneller neukt, zijn lichaam schudt, zijn handen op mijn heupen, en hij trekt me naar zich toe en komt diep in mijn kutje klaar.

Hij duwt zijn pik nog een paar keer in en uit mijn kutje, en valt dan bovenop mij. Zijn gezicht in mijn nek. Zijn heerlijke geur vult mijn neusgaten, zijn warme lichaam houd mij vast. Zijn handen glijden van mijn taille en langs de zijkanten van mijn borsten. “Jesus, Ik hou van je, je bent de beste van de wereld”, fluistert hij en we vielen allebei gelukkig in slaap.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.