Nieuwste Verhalen

Klussen bij de geile buurvrouw

Klussen bij de geile buurvrouw
Klussen bij de geile buurvrouw

Eind veertig, mijn mooie geile buurvrouw. Een geile buurvrouw met lang blond haar en een mooi figuurtje. Slank met een strakke kont en een lekker grote D-cup.
Ik was nog maar net 18, maar droomde al een tijd over deze mooie vrouw.
Meestal kon ik als ik wakker werd de lakens verschonen.
Tot die de ene dag die alles veranderde.

Ik had, op verzoek van de buurvrouw zelf, al een hoop klusjes gedaan voor haar. Het een warme dag en Petra, mijn buurvrouw, had gevraagd of ik haar tuin wilde doen. Ik vond dat niet erg, als ik maar bij haar in de buurt kon zijn. Meestal gluurde ik dan van achter mijn zonnebril naar haar, zodat ze het niet doorhad.
Ik mijn t-shirt uitgetrokken en was met bezweet bovenlijf al enige uurtjes bezig. Petra lag in bikini in de tuin van het zonnetje te genieten.

Haar bikini was te klein. Haar borsten vielen er bijna uit en haar broekje zat wel erg strak rond haar billen. Op een gegeven moment stond ze op en liep het huis in. Vanuit de woonkamer riep ze of ik wat wilde drinken. Dat wilde ik wel, dus stapte ik de woonkamer binnen. In de keuken zat ze me al op te wachten.

Ondanks haar leeftijd waren haar borsten prachtig.  Alles was nog strak aan dat lekkere lichaam van haar. Ik ging op de barkruk naast haar zitten. Ik nam een slok van de koude cola toen ze dichterbij ging zitten.  Haar been tegen het mijne.

Ik voelde de zachte huid van haar been tegen het mijne en kreeg het er alleen maar warmer van. Zal ik nog wat Cola inschenken en gelijk stapte ze van haar kruk af. Ze schoof langs me heen naar de keuken, ik voelde haar borsten langs mijn schouder en rug gaan.

Ik voelde daar een paar harde tepels. Ik had mijn zonnebril nu niet op en ik durfde nu niet uitgebreid naar haar borsten te kijken.
Toen ze terug kwam lopen liep ze weer tegen me aan.

Ze kwam weer naast me zitten en begon me van alles te vragen. Beginnend met “hoe is het nou?” en” heb je al een vriendinnetje?”.
Ze kwam nog dichter tegen me aan zitten en ik begon langzaam mijn benen op en neer te bewegen, zodat ik haar benen zat te strelen. Ik zag haar wel kijken naar me, maar durfde op dat moment niet verder te gaan. Ik stond op en zei weer aan het werk te moeten, omdat het anders niet afkwam. Toen ik weg wilde lopen pakte ze me bij mijn arm en hield me tegen.

“Zou je mijn rug in willen smeren?” vroeg ze. ‘Tuurlijk, dat wilde ik wel. Maar al te graag, dus zei ik; “Natuurlijk, maar ik ben hartstikke vies door de warmte en de tuin.”
“Je kan hier wel even douchen, je weet waar het is.” ” Dat zou ik graag willen, maar ik verder niets bij me, dus…”, antwoordde ik.
“Ach, dan ga je toch even thuis een zwembroek halen, kan je gelijk nog even zwemmen als je terug bent.”

Ik ben nog nooit zo snel naar huis gegaan en was weer heel snel terug. Voor mijn gevoel stond ik binnen enkele minuten al weer in de kamer. Petra was inmiddels weer op het tuinbed gaan liggen. In m’n zwembroek en met zonnebrand ging in naar haar toe. Angela lag op haar buik en ik begon haar rug in te smeren. Ik spoot  het koude goedje zo op haar rug. Ze rilde van de schrik en de kou.

Ik schrok ook, dus probeerde ik nu zo zacht en lief mogelijk haar rug in te smeren. Blijkbaar genoot ze hier van, want even later hoorde ik haar zachtjes kreunen. Ik was klaar met haar rug en begon aan haar benen. Ik begon bij haar voeten en langzaam ging ik naar boven. Ze deed haar benen steeds verder uit elkaar.

Zij dacht; om mij er beter bij  te laten, ik dacht, wat is het toch een geil wijf. Ik masseerde de binnenkant van haar benen. Langzaam ging ik naar boven en ik raakte af en toe met mijn vinger het stukje stof tussen haar benen aan.

Na alles ingesmeerd te hebben kon ik dit niet meer langer als smoes gebruiken en zei, dat ik klaar was.
Ze draaide zich om en vroeg of ik ook de voorkant wilde doen. Ik had daar geen bezwaar tegen en begon bij haar voeten. Op dezelfde manier als de achter kant deed ik nu ook de voorkant, Ik masseerde haar en langzaam ging ik steeds wat hoger. Haar middel ontweek ik en begon bij haar schouders.

Ik zakte naar beneden en keek naar prachtige D-cup en stopte even. Ze zei, “Als je wil, mag je die ook doen, hoor”. Ik keek haar, verbaasd aan. Ze schoot in de lach en zei lachend dat ik me niet hoefde te schamen. Ze genoot van mijn massage en volgens haar hoorde haar borsten erbij. Dus met een rood hoofd spoot ik wat zonnebrand in mijn handen en begon haar ene borst in te smeren. Ik voelde haar tepel groeien onder mijn handen en begon snel aan de andere. Ik had al veel dromen gehad, maar nu het er echt op aan kwam klapte ik helemaal dicht.

Niet alleen haar tepels groeide door mijn massage. Ook in mijn broek voelde ik wat groeien.
Na haar borsten goed ingesmeerd te hebben zakte ik naar haar strakke buik. En daarna ging ik verder naar beneden. Ze deed zelf haar bikinislip ietsje naar beneden. ” Tja, je weet maar nooit en de zon is zo fel” verklaarde ze.

Ik kon inmiddels niet meer opstaan, zo hard was mijn lul geworden. Dus bleef ik nog even op mijn hurken naast haar zitten. Hopende dat het niet te veel op zou vallen. Dus ik begon een gesprekje. Ze kwam iets overeind en midden in mijn praatje zei ze ineens; “dank je wel lieverd”, pakte mijn hoofd beet en trok me naar haar toe. Ze gaf me zo een zoen op mijn mond en ik had het niet meer. Dit mocht van mij uren en uren duren, dacht ik nadat ik van de schrik was bekomen.

Omdat ik lucht tekort kwam opende ik mijn mond iets, maar zij maakte gelijk gebruik van die situatie en ik voelde haar tong in mijn mond. Al snel krulde onze tongen om elkaar heen en ik ging op het randje van het bed zitten. Ze wilde met haar hand op mijn been steunen, maar zette haar hand per ongeluk op mijn harde lul. Ze hapte even naar adem en zei geil ” Zo wat een lekkere harde lul heb je daar!”.

En tegelijk pakte ze me weer beet en begon me opnieuw te zoenen. Ik verschoof wat en zei liet zich achterover vallen en trok mij mee. Ik lag nu half over haar heen en genoot.

Mijn borst lag op haar borst en voelde haar tepels in mijn borst kast prikken. Ik maakte me los en hapte naar adem. “Ooh, dit wilde ik al zo lang…”
Verdomme, had ik dat maar eerder geweten…

Ik liet me iets zakken en nam een van haar tepels in mijn mond en begon te likken. Afwisselend zoog ik zachtjes aan haar tepel of beet er gemeen, maar zachtjes in. Even later deed ik bij haar andere tepel hetzelfde. Ze lag hard te kreunen, dus blijkbaar vond ze het wel lekker.

Ondertussen voelde ik dat ze met haar hand naar mijn stijve lul ging. Na wat voelwerk pakte ze hem vast… Ze had hem vast en trok me een af. Dit viel niet mee, aangeziens ik mijn zwembroek nog aan had. Behendig maakte ze het touwtje los en gleed met haar hand in m’n zwembroek. Ze pakte mijn lul opnieuw beet.

Langzaam begon ze me weer af te trekken en ik moest nu al moeite doen om niet klaar te komen.

Ik gaf zachte kusjes op haar buik en zakte zo verder naar beneden. De boven kant van haar slipje pakte ik beet met mijn tanden en trok hem zo naar beneden. Dit lukte niet erg, maar met een beetje hulp van Angela was de slip zo uit. Ze had een mooi kort streepje laten staan boven haar lekkere kutje en zag er super sexy uit. Ik draaide me langzaam om en zakte, met mijn hoofd, tussen haar benen.

Ik begon kusjes te geven op haar kut. Wat smaakte zij heerlijk. Een beetje kruidig. Ik likte steeds verder naar beneden en zij deed haar benen zo wijd mogelijk. Ze deed haar hoofd naar beneden en nam mijn pik in haar mond. Steeds dieper duwde ik hem ik in haar mond.

Ze begon haar hoofd langzaam heen en weer te bewegen.  Heerlijk!. Ze pijpte mijn lul als een Pro.
Het duurde ook niet lang of ik spoot mijn zaad in haar mond. Ondanks dat het heel veel was kreeg ze het toch voor elkaar om alles door te slikken. Terwijl ik me besefte dat ze slikte kwam zij klaar. Ik likte door haar hele kutje en beet af en toe op haar klitje. Met een schreeuw kwam ze klaar.

Ik ging weer rechtop zitten en keek naar haar. Wat was ze toch mooi. Toen ze haar ogen open deed kwam ik weer bij besef en ineens schoot me in mijn hoofd dat ik net sex had gehad met de geile buurvrouw waar ik al jaren van droomde. Ik verschoot weer en ze vroeg me of ik het lekker had gevonden. ” Lekker?” merkte ik op ” Fantastisch” riep ik iets te enthousiast uit.

Petra, de geile slet, trok me aan mijn arm mee naar binnen. Ze gooide me op de bank en dook boven op me. Ik bleef stil liggen en Petra dook tussen m’n benen. Ze hapte mijn hele lul in haar mond.

Mijn pik groeide snel weer tot oorlogssterkte. Ik voelde hoe Petra mij begon te pijpen en nam mijn lul steeds verder in m’n mond. Ik voelde  haar onderlip tegen mijn ballen. Ik zag dat mijn, toch niet al te kleine stijve, volledig in haar mond zat. M’n eikel zat in haar keel!

“Dit houdt ik niet lang vol!” dacht ik bij mezelf, maar gelukkig stopte ze al. Ze kroop omhoog. Toen ze ter hoogte van m’n gezicht was, gaf ze me een tongzoen en stond het puntje van m’n lul tegen haar kutje aan. Langzaam zakte ze terug naar beneden en mijn lul ging in haar super natte kutje.

Alsof er een fluwelen handschoen om m’n lul werd getrokken, wat was dit heerlijk! Toen ik helemaal in haar zat kwam ze weer omhoog tot ik bijna uit haar schoot. Ineens liet ze zich weer zakken en zat ik weer tot mijn ballen in haar overheerlijke kut.
Zo ging ze nog even op en neer. Terwijl ik stil lag neukte ze mij naar een super hoogtepunt. En ik spoot, ondanks dat het de tweede keer was, alsof er een fontein in me zat. Ik bleef maar spuiten.

Petra kwam ook klaar. Ze ging rechtop zitten en sloot haar ogen. Tegelijkertijd voelde ik haar hele lijf trillen en haar kutje sloot zich nog strakker om mijn lul. Ze kreunde hard, rilde nogmaals en liet zich toen voorover vallen, boven op me. Haar lange blonde haren vielen in mijn gezicht.

“Dromen komen uit!”, dacht ik bij mezelf. Maar blijkbaar zei ik dat hardop, want ik hoorde haar ineens lachen. Ze vraagt me “Meen je dat echt? Wat ben je toch een lieverd!”

Vanaf die tijd deed  ik steeds vaker klussen bij de geile buurvrouw!!

Ingestuurd door Klaas ( Thanks )


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.