Nieuwste Verhalen

Isis weddenschap met haar vader

Isis weddenschap met haar vader

Isis weddenschap met haar vader

Isis liep met lood in haar schoenen naar haar vader, die met een krantje in zijn luie stoel zat. Ze had wederom slechte cijfers gehaald op school, ondanks de belofte dat ze beter haar best zou doen. Haar vader nam het rapport in ontvangst en bestuurde het aandachtig, zonder iets te zeggen. Hoe langer hij zweeg, hoe zenuwachtiger ze werd. Uiteindelijk gaf hij haar het rapport terug en zei kortaf: Wel, een extra jaartje in de vierde klas zal je goed doen. Wat? Maar ik blijf echt niet zitten, hoor, pap, zei ze verontwaardigd. Nee, natuurlijk niet, je gaat als een trein. Ja, ik weet ook wel dat dit niet goed is, maar ik heb nog tijd genoeg om betere cijfers te krijgen, hoor. Ik heb echt geen zin om nog een jaar extra op school te zitten. Ja, je hebt helemaal gelijk. Geen vuiltje aan de lucht. De sarcastische toon van haar vader kwam hard aan bij Isis. In tegenstelling tot haar oudere zus van achttien, kon ze goed opschieten met haar ouders en wilde ze hen niet teleurstellen. Ze wilde ook echt wel beter presteren op school, maar om de een of andere reden kwam er altijd wat tussen als ze haar huiswerk wilde doen.

Papa, ik beloof je dat ik op mijn volgende toets een goed cijfer haal, minimaal een acht. zei ze zo zelfverzekerd mogelijk. Haar vader keek op van zijn krant. Schat, als jij op je volgende toets een acht of hoger haalt, dan krijg je van mij die nieuwe smartphone die je wilt hebben. Wow, echt waar? Je bent geweldig, pappa. Ja, maar er zit wel een keerzijde aan de medaille, jonge dame. Als je cijfer lager is dan een vijf, dan moet je wat voor mij doen. De blijde uitdrukking op het gezicht van Isis betrok enigszins. En wat moet ik dan doen? Wel, je weet toch nog wel hoe je zus en jij vroeger altijd voor me poseerden? Ja, maar dat doen we al jaren niet meer. Nee, precies, toen jullie wat ouder werden, wilden jullie dat niet meer. En daar heb ik het bij gelaten. Maar als je nu een zware onvoldoende haalt, wil ik dat je nog een keer voor me model staat. En wel op dezelfde manier als vroeger. Maar dat was op de blootcamping in Frankrijk! Ja, inderdaad. Maar goed, als je gewoon een voldoende haalt, is er niks aan de hand, toch? En je zei zelf dat je een acht of hoger ging halen. Dus ik zie geen probleem.

Isis dacht eens goed na. Sinds haar lichaam was begonnen te veranderen, had ze weinig zin meer om zich bloot aan haar vader te laten zien, laat staan dat hij haar zo op de foto zette. Maar aan de andere kant wilde ze dat mobieltje wel erg graag hebben en hoe moeilijk kon het zijn om een voldoende te halen? Een voldoende was niet eens nodig, een vijf was al genoeg om niet te hoeven poseren. Ze besloot de weddenschap aan te nemen. Oké, deal. Als ik hoger haal dan een acht dan krijg ik mijn mobieltje en als ik lager haal dan een vijf dan poseer ik nog één keer voor je, pappa. Heel goed, zei haar vader vanachter zijn krant. Hij wist ook wel dat zijn dochter geen zin had om zich voor hem uit te kleden en eerlijk gezegd ging het hem daar ook niet om. Hij had veel liever dat ze wat beter presteerde op school en hij hoopte dat hij haar daartoe op deze manier kon stimuleren.

De avond voor haar volgende toets ging Isis vol goede moed naar haar kamer om te leren. Maar natuurlijk waren er vriendinnen en erg leuke jongens die wilden facebooken en voor ze het wist, was het bedtijd en had ze veel te weinig geleerd. De toets ging dan ook niet zo goed als ze gewild had, dat mobieltje kon ze wel vergeten, dat besefte ze direct. De vraag was alleen of ze hoger dan een vijf had gehaald. Ze hoopte vurig van wel, maar ze zou nog een week moeten wachten voor de toets was nagekeken.

Die bewuste avond zat Ewout zoals gebruikelijk in zijn stoel de krant te lezen. Hij had haar niet aan horen komen, maar ineens stond zijn dochter, Isis, voor hem en overhandigde hem een papiertje. Het was de toets waar hij met haar een weddenschap over had gemaakt. Rechtsboven in de hoek stond het cijfer. In grote rode cijfers had de docent een 4.8 neergezet. Ach, kijk, zei hij. Niet geheel een acht, is het wel? Duh! zei Isis schuchter. Zelfs geen vijf, zie ik. Nee, maar wel bijna! probeerde Isis, in een poging onder haar tegenprestatie uit te komen. Ja, maar bijna is niet helemaal, schat. Dus zullen we zaterdagmiddag afspreken. Dan zijn mamma en je zus er niet en hoef je hen ook niet te vertellen van die nare weddenschap die je hebt verloren. Isis besefte maar al te goed dat ze hier niet onderuit ging komen, haar vader was zo consequent als de pest en zwaar balend stemde ze in met het voorstel van haar vader. Ze vond hem echt super lief, maar vond hem toch ook wel een pervert dat hij haar zo graag uit de kleren wilde hebben. Aan de andere kant had hij vroeger altijd erg mooie foto’s van haar gemaakt, fotograferen was zijn grote hobby. Maar goed, hoe minder ze er over nadacht hoe beter en ze zei dat zaterdag prima was.

Ewout was juist klaar met het opstellen van zijn fotolampen en camera rond het grote bed in de logeerkamer toen zijn dochter binnenkwam. Ze droeg een lichtgroene bikini, die hij nog niet eerder had gezien. Haar lichaam had zich de laatste jaren ontwikkeld tot dat van een echte vrouw en dit was de eerste keer dat hij dit zo goed kon zien. Ze was nu zestien jaar en had sensuele rondingen op alle plaatsen waar dat hoort, maar nog geen grammetje vet en de zwaartekracht had ook nog geen vat op haar gekregen. Kortom, ze had een perfect figuurtje. Isis keek haar vader wat verlegen aan, maar was blij om een blik van waardering te zien in zijn ogen. Hoe gek ze de situatie ook vond, ook nu wilde ze haar vader trots maken. Enigszins onzeker liep ze naar het bed en ging op de rand zitten.

Isis wachtte rustig maar gespannen af tot haar vader klaar was met de laatste voorbereidingen. Ze ging voor het bed staan en volgde zijn aanwijzingen over de poses die ze moest aannemen. Door de complimentjes die ze van haar vader kreeg, ontspande ze wat en na een tijdje begon ze er zelfs lol in te krijgen. Ze was zich bewust van het feit dat ze een mooi lichaam had en probeerde zo sensueel mogelijk op de foto te komen. Het feit dat het haar vader was die ze feitelijk aan het opgeilen was, vergat ze volledig en ze holde haar rug nog een keer om haar borsten zo goed mogelijk naar voren te doen komen. Toen haar vader haar zei dat ze die mooie borsten nu wel eens mocht ontbloten, voelde dit al lang niet meer zo raar als ze eerst gedacht had en voorzichtig schoof ze de panden van haar bikinitopje opzij.

Ewout zijn adem stokte in zijn keel toen zijn bloedeigen dochter van zestien met een sensuele blik naar de camera haar bovenlijf voor hem ontblootte. Vol trots liet ze hem zien hoe mooi groot haar borsten al waren. Het zachte vlees was zo stevig dat ze bijna in een punt naar haar grote tepelkransen toe leken te lopen. De camera klikte in rap tempo, terwijl Isis de ene pose na de andere aannam. Vol passie duwde ze haar borsten tegen elkaar aan en boog voorover. Ewout genoot ongegeneerd van de aanblik van zijn topless dochter. Het bikinitopje lag inmiddels in de hoek en Isis begon plagend met haar kleine stringetje te spelen. Ze trok hem een beetje omlaag, om hem vervolgens weer helemaal op te trekken en herhaalde dit een paar keer.

Toen ze hem lang genoeg geplaagd had, stond Isis op van het bed en ging met haar rug naar haar vader staan. Ze boog zich lenig voorover en pakte de touwtjes van haar string vast. Achter zich hoorde ze hoe haar vader als een bezetene foto’s nam. Opgewonden begon ze het stukje textiel naar beneden te trekken. Ze voelde de stof tussen haar billen vandaan glijden en bedacht zich dat haar vader nu elk moment haar kutje tussen haar benen moest kunnen zien. Ze had wel eens een striptease showtje gegeven voor een ex-vriendje, maar ze merkte dat ze dit stiekem minstens zo opwindend vond. Misschien juist wel omdat het haar vader was, die ze aan het opgeilen was. Dat was zo taboe en verboden dat het leuk was. En zo belande ook het stringetje op de vloer. Volkomen naakt zette ze haar benen wat uit elkaar, om haar vader een goede blik tussen haar benen te geven.

Ewout had het niet meer. Hij had verwacht dat zijn dochter met een zuur gezicht voor hem zou poseren, maar ze scheen er het grootste plezier in te hebben. Ze deed in elk geval de grootste moeite hem op te geilen en de bobbel in zijn Björn Borg bewees dat ze daar aardig in slaagde. Ze kroop voor hem op bed en ging op handen en knieën zitten met haar rug hol en haar kontje in de lucht. God, wat had ze een lekkere doos. Hij zoemde in om een paar close-ups van haar sappige lippen te maken. Als een krols katje rolde zijn jongste dochter over het bed om haar lijf aan hem te tonen. Na een tijdje lag ze op haar rug voor hem en opende ze langzaam haar benen. Haar borst ging zwaar op en neer nu ze alle gêne liet varen en de kunstzinnige fotografie definitief plaats maakte voor pornografie.

Wow, wat prachtig, zei Ewout, en helemaal kaalgeschoren, stoute meid. Tssss…. Zo stout is dat niet, hoor, alle meiden op school doen dat. Ja, ja, dat zal wel. Ja, echt. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet stout kan zijn, hoor, vervolgde Isis, terwijl ze haar borsten voorzichtig kneedde en haar vader geil aankeek. Ze lag nu met haar benen wijd op bed en liet zich uitgebreid door haar vader fotograferen. Pas maar op dat je geen al te stoute dingen doet, meisje, ik ben wel je vader, hoor. Volgens mij vind je het anders maar al te leuk om naar me kijken, of niet dan? Ja, natuurlijk, zo’n bloedmooie meid als jij. Welke man kijkt daar nou niet graag naar? Ja, en ik kan het nog veel leuker maken, hoor. Is dit wat je graag wilt zien? Ze bewoog haar rechterhand tussen haar benen en begon haar kale kutje te strelen. Ze was nu ronduit geil en merkte dat ze al behoorlijk nat was tussen haar benen. Jezus, schat, ga je, je nu gewoon voor me liggen vingeren? Wat ben je een geil krengetje, zeg. Hm, hm, beaamde ze met rode wangen van opwinding. Ze sloot haar ogen en begon langzaam te masturberen.

Ewout genoot met volle teugen van het fotograferen en moedigde zijn dochter aan om zich lekker te laten gaan. Toe maar, verwen jezelf maar lekker. Speel je vaak met jezelf? Ja, hijgde ze, terwijl ze over haar klitje wreef. Ben je nog maagd, eigenlijk? Nee.

En heb je wel eens met een vibrator gespeeld?

Echt wel, kijk maar in mijn nachtkastje. Misschien dat ik dat maar doe ook, zei Ewout. Het idee om zijn dochter met een vibrator bezig te zien was te geil om deze kans onbenut te laten. Blijf maar hier, ik ben zo weer terug.

Ewout spoedde zich naar de slaapkamer van zijn dochter en rukte het laatje van het nachtkastje open. Eerst zag hij niks, maar helemaal achterin zag hij een stoffen zak liggen. Hij haalde hem te voorschijn en keek erin. Hij bestudeerde de inhoud even en er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht.

Toen haar vader de kamer binnenkwam, zag ze tot haar schrik dat hij niet alleen de vibrator mee had genomen, maar haar hele zak met speeltjes. Stom, ze had kunnen bedenken dat hij de andere dingen in haar zak minstens zo interessant vond. Ze had haar speeltje beter zelf kunnen halen. Maar goed, daar was het nu te laat voor. Er restte niks anders dan rustig af te wachten wat hij er mee zou doen. Haar vader stak zijn hand in de zak en haalde haar roze vibrator tevoorschijn. Deze had ze ooit samen met Anouk, haar beste vriendin, gekocht bij Christine Le Duc. Giebelend waren ze de winkel ingegaan en Anouk had dezelfde genomen, alleen dan goudkleurig. Haar vader overhandigde haar de vibrator, maar tot haar verbazing liet hij de andere dingen in de zak ongemoeid. Sterker nog, hij legde de hele zak weg en zei: Zo, laat maar eens zien hoe je jezelf daarmee verwent. Daarna nam hij zijn camera weer ter hand.

Isis nam haar speeltje aan en zette hem aan. Zoemend kwam het tot leven. Ze hield van haar speeltje en had zichzelf er al vele keren een hoogtepunt mee bezorgd. Voorzichtig wreef ze er mee over haar kutje, wat zoals gebruikelijk een siddering van genot in haar onderlijf veroorzaakte. Rustig bewoog ze hem op en neer. Na een tijdje duwde ze de trillende staaf bij zichzelf naar binnen en begon zichzelf er mee te neuken. God, wat was dat ding toch lekker. En het feit dat haar vader stond toe te kijken en zelfs foto’s van haar nam, was zo kinky dat het genot nog intenser was dan normaal. Luid kreunend bevredigde ze zichzelf.

Op dat moment pakte Ewout de stoffen zak en haalde de handboeien er uit. Hij liet ze in de lucht bungelen en zei: Stop vooral niet waar je mee bezig bent, maar eh… wat doen deze precies in je nachtkastje? Oh, Jezus, waarom moest je die nou weer vinden? kreunde ze, met rode wangen van opwinding en schaamte. Ja, hallo, dan moet je ze maar beter verbergen, schat. Terwijl haar vader haar dit vroeg sopte Isis haar roze vibrator als een bezetene in haar kutje. Ze vond het eng om haar vader te antwoorden, maar het wond haar tegelijkertijd op. Nou ja, als je het echt wilt weten. Die heb ik gekregen van Andy. Andy was haar ex-vriendje, waar haar vader altijd een hekel aan had gehad. De relatie was redelijk rampzalig geweest, maar de seks met hem had haar nooit teleurgesteld. Van Andy? Goh, waarom verbaast me dat nou niet? Vond hij het leuk om je vast te binden? Hm, hm, kreunde ze. Ah, en vond je dat zelf ook lekker? Isis kreunde wederom bevestigend.

En dan deed hij zeker ook deze blinddoek bij je om? Triomfantelijk haalde hij het gezichtsmasker uit de zak. Hij vond het maar al te leuk om zijn dochter met haar kinky speeltjes te confronteren. Laat me raden. Hij deed je handboeien om, een blinddoek voor en dan moest jij doen wat hij wilde. Hij was de baas en jij moest gehoorzamen. Klopt dat? Hè? Hoe weet jij dat nou weer? reageerde ze verbaast. Ach, je bent niet de enige die dat soort spelletjes leuk vindt, hoor. Veel vrouwen zijn graag onderdanig. Maar wees gerust, dat vind ik nou juist erg lekker. Ik zal niet in details treden, maar laten we zeggen dat je die trekjes waarschijnlijk van je moeder hebt. Maar goed, dit biedt leuke mogelijkheden voor wat spannende foto’s.

Ewout was behoorlijk dominant en vond het geweldig dat zijn dochter onderdanige gevoelens bleek te hebben. Hij had nog geen idee hoeveel ze daar al mee gedaan had. Maar dat was ook niet zo belangrijk. Zonder het haar te vragen liep hij naar Isis, die nog steeds lekker bezig was op het bed, toe en blinddoekte haar. Ze werkte niet tegen en dus pakte hij haar handen en klikte het koude metaal aan de voorzijde van haar lichaam om haar polsen. Zo, ga nou maar weer verder met waar je mee bezig was. Terwijl zijn dochter haar speeltje ter hand nam en zich geboeid en wel weer begon te bevredigen, nam hij zijn camera ter hand en begon weer te fotograferen. Hij barste bijna uit zijn Björn Borg van geilheid. Ondertussen ondervroeg hij zijn dochter naar haar ervaringen met Andy en kwam er zo achter dat ze het inderdaad heerlijk vond om onderdanig te zijn. Hij moedigde haar aan zichzelf lekker voor hem klaar te maken en na een tijdje kwam Isis luid kreunend klaar.

Toen ze weer wat was bijgekomen, zei hij: Mooi, dan gaan we nu door met wat leuke poses op de grond. Kom maar eens hier. Hij nam zijn geblinddoekte tiener bij de arm en leidde haar naast het bed. Knielen, zei hij kortaf en duwde haar op haar knieën. Isis ging braaf op haar knieën op het hoogpolige tapijt zitten. Benen uit elkaar. Ja, goed zo. Steek je handen omhoog. Ewout maakte een handboei los, bracht haar armen achter haar rug en maakte ze daar weer vast. Zo zat Isis, geboeid en geblinddoekt voor hem op haar knieën. Haar grote borsten gingen nog zwaar op en neer door haar orgasme van daarnet. Heel goed schat, je ziet er uit als een echt sletje.

Ik ben geen sletje, protesteerde zijn dochter.

Ha, ha, je zit met handboeien om, geknield, naakt voor je vader en hebt jezelf net met je vibrator klaargemaakt, terwijl ik foto’s van je nam. Verder vind je het lekker om in bed gecommandeerd te worden en te doen wat je vriendje je opdraagt. Ik weet niet hoor, maar in mijn ogen ben je toch echt een sletje. En om dat te bewijzen doe je nu braaf je mond open. Waarom? Niet tegensputteren, gewoon doen wat je gezegd wordt.

Isis had wel zo’n vermoeden waarom ze haar mond open moest doen. Ze vroeg zich alleen af of hij het echt zou doen. Het was tenslotte wel haar bloedeigen vader die voor haar stond. Maar goed, dat wist hij natuurlijk zelf ook wel. Dus ze zou gewoon braaf doen wat hij van haar verwachtte, hij had tenslotte de leiding en het was niet meer dan normaal dat een dochter haar pappa gehoorzaamd, toch? Ze vond de hele middag tot nu toe reuze spannend en stiekem hoopte ze dat hij zou doen wat ze dacht dat hij zou gaan doen. Gehoorzaam opende ze haar mond. Door de blinddoek kon ze niet zien wat haar vader deed, maar ze hoorde een rits open gaan. Na wat andere ritselende geluiden was het ineens stil. Haar hart klopte in haar keel van spanning, terwijl ze met haar mond open zat te wachten.

Tong naar buiten, hoorde ze haar vader opeens vlak voor haar zeggen. Ze stak haar tong naar buiten. Direct daarop voelde ze dat hij hem tegen haar tong drukte. Ze had al een aantal jongens gepijpt en wist direct dat het zijn lul was die hij tegen haar tong had gedrukt. Mijn god! Hij had het gedurfd! Lik daar maar eens aan, sletje, beval hij haar. Voorzichtig begon ze zijn eikel te likken. Zeker weten deed ze het niet, maar Isis kreeg het idee dat dit een aardig grotere lul was dan dat ze tot nu toe had afgezogen. Ze vond pijpen super opwindend en wilde dat grote ding wel eens in haar mond voelen. En dus vouwde ze haar lippen om het gevaarte heen.

Ho, sletje. Niet zo gretig. Dat had ik niet gezegd, reageerde Ewout direct en trok zijn lul terug. Likken. En meer niet. Hij duwde zijn lul weer tegen de mond van zijn dochter die braaf aan zijn eikel begon te likken. Eerst alleen aan de onderkant, maar na een tijdje draaide ze ook rondjes met haar tong over zijn gevoelige vlees. Heel goed. Dan mag je me nu pijpen. Gretig viel ze aan op zijn lul en zoog hem naar binnen. Zonder gebruik te maken van haar handen, die nog steeds op haar rug waren gebonden, bewoog ze haar mond heen en weer over zijn harde paal. Ze had duidelijk al wat ervaring en pijpte lang niet slecht voor een tiener. Alhoewel hij dat eigenlijk ook niet met zekerheid kon zeggen, want hij was nog nooit eerder door een meisje van zestien gepijpt. Het zag er in elk geval bloedgeil uit om zijn mooie meisje op zijn lul te zien zuigen. In de kleedspiegel, rechts van hem, kon hij het hele plaatje perfect zien.

Hij pakte Isis bij haar bruine, golvende haren en begon wat neukbewegingen in haar mond te maken. Eerst voorzichtig, maar al gauw wat dieper en sneller. Jezus, wat lekker, zei hij hardop. Wie had kunnen denken dat je zo’n onderdanig sletje bent. Hier, laat je maar eens lekker in je mond neuken. Stevig pompte hij zijn pik in haar opengesperde mond, waar het kwijl inmiddels uit begon te druipen. Om de zoveel tijd trok hij zich even terug om het hijgende meisje op adem te laten komen, maar daarna schoof hij zijn lul weer snel in haar gulzige mond. Hij boog wat voorover en greep haar tieten vast. Zulke stevige memmen had hij sinds hijzelf jong was al niet meer gevoeld. Een erg handig standje was het echter niet en dus besloot hij het over een andere boeg te gooien. Hij trok zich terug en liet Isis opstaan. Benen wijd, zei hij tegen haar, toen ze overeind was gekomen en nog immer geblinddoekt voor hem stond.

Isis gehoorzaamde haar vader maar al te graag.

Ze had alle twijfel over of ze dit wel moest doen overboord gezet en had besloten haar vader zijn gang te laten gaan met haar. En van dat idee werd ze supergeil. Terwijl hij haar met zijn grote gevaarte in haar mond had geneukt, was ze drijfnat geworden. Haar vader merkte dat, want hij had zijn hand tussen haar benen gestoken en greep haar zonder pardon in haar kut. Zeg, je bent drijfnat, sletje. Was het zo opwindend? zei hij. Ze knikte van ja, want het hardop zeggen durfde ze niet. Mooi zo, dat neukt een stuk beter dan een droge poes.

Bij het horen van deze woorden werden Isis haar knieën week. Hij zou haar gaan neuken. Hij zou haar nemen met die grote pik die ze net had afgezogen. Ze voelde dat hij haar vastpakte bij haar schouders en een kwartslag draaide. Daarna kreeg ze een duw, waardoor ze haar evenwicht verloor en voorover viel. Ze schrok zich rot, maar viel zacht op haar buik op het bed neer. Kordaat werd ze aan haar middel omhoog getrokken, zodat ze op haar knieën kwam te zitten, met haar kontje in de lucht, schouders op het matras en haar handen achter haar rug geboeid. Haar vader moest nu recht tegen haar drijfnatte kutje aan kunnen kijken. God wat was dit spannend. Toen voelde ze de warme aanraking van zijn lid tegen haar lippen en direct daarop gleed zijn enorme gevaarte bij haar naar binnen. Ze kon niks doen en wilde niks doen, ze kon alleen maar met schaamte erkennen dat ze niets liever wilde dan hardhandig door haar pappa geneukt te worden. Gelukkig hoefde ze daar niet lang op te wachten, want hij greep haar bij haar heupen en begon zijn lul in haar te stoten. Eerst rustig, maar steeds sneller en harder. Isis kermde van genot.

Grommend van genot ramde Ewout zijn pik diep in zijn kermende schatje. Hij trok zijn gevaarte telkens zo ver mogelijk terug om hem dan weer volledig naar binnen te stoten. Juist, laat je maar eens lekker neuken. Zo ben je pappa’s brave meid. Of beter gezegd, pappa’s neuksletje. Hmm… ja, dat klinkt beter. Mijn eigen neuksletje. Hij pakte de sleutels van de handboeien en deed ze af. Vervolgens draaide hij zijn dochter zonder verdere aankondiging op haar rug en duwde haar benen uit elkaar. Hij knielde er tussen en stak zijn pik weer in haar smachtende kut. Nu had hij ook eindelijk de mogelijkheid haar tieten eens goed onder handen te nemen. Hij pakte ze beet en begon ze stevig te kneden. Onder zich kermde en kronkelde Isis van genot. Hij kneep hard in haar tieten en ze kermde nog harder.

Hou je van het wat ruigere werk, sletje?

Hmmmm…. was het enige antwoord dat hij kreeg. Ja? Wil je lekker hard geneukt worden? Hij stootte zijn pik zo hard mogelijk in haar natte spleet. Tegelijkertijd sloeg hij met zijn vlakke hand tegen haar dikke tieten. Ze leek het allemaal lekker te vinden en dus sloeg hij weer tegen haar borsten. Jezus, wat een geil kreng ben je. Je laat ook alles met je doen of niet? Ja, hijgde Isis. Neem me, doe met me wat je wilt.

Dit liet hij zich geen twee keer zeggen. Ewout trok zich terug en roteerde zijn dochter, zodat ze met haar hoofd net over de bedrand naar beneden hing. Het voordeel van zo’n jonge tiener was dat ze lekker licht was en hij haar makkelijk in elke houding kon leggen die hij wilde, bedacht Ewout zich tevreden. Daarop commandeerde hij: Mond open! Ze opende haar mond en hij schoof zijn besmeurde pik bij haar naar binnen. Zo, ga nu eerst maar eens je eigen geil van mijn pik likken, teef. Even gulzig als daarvoor begon ze op zijn pik te zuigen. Juist, da’s lekker kinky. Zuig je eigen kutgeil maar op. Heel veel tijd om te zuigen kreeg ze echter niet, want Ewout begon zijn lul weer in haar mond te pompen.

Isis moest kokhalzen toen haar vader zijn lul diep in haar mond duwde. Niet dat hij zich daardoor liet afremmen, sterker nog, hij scheen het wel geil te vinden, want ze kreeg nog meer denigrerende opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Het verbazingwekkende was echter dat ze het zelf ook opwindend vond. Hoe grover hij haar behandelde, hoe geiler ze werd. Het was wel eng om alle controle uit handen te geven, maar ze vertrouwde hem volledig en gaf zich volledig aan hem over. Voor ze het wist, werd ze nog een keer over het bed geroteerd en werd haar kutje weer opgevuld door haar vaders enorme lul. Natuurlijk mocht ze die twee minuten later weer schoon gaan zuigen en kreeg ze nog keer haar eigen kut te proeven. Wat het allemaal super kinky maakte.

Ruim twintig minuten lang neukte Ewout zijn dochter in elke positie die hij maar wilde, terwijl hij haar naar believen op haar billen en tieten sloeg, haar uitmaakte voor hoer en aan haar haren trok. Toen kon hij zichzelf echt niet meer langer inhouden. Hij ging op zijn rug liggen en liet zijn sletje naast hem knielen en op zijn pik zuigen. Hij greep haar hoofd stevig vast en begon het op het neer over zijn lul te duwen. Hij voelde dat hij ging exploderen en duwde haar hoofd naar beneden, zodat ze zich niet terug kon trekken. Toen spoot hij zijn sperma in grote golven in haar mond. Hij liet haar pas weer los, toen ze alles had doorgeslikt.

Even later stond Isis onder de douche, ze was behoorlijk uitgeput en kon nog nauwelijks geloven wat er allemaal gebeurd was. Het feit dat ze zich door haar vader had laten neuken was heerlijk verboden en stout, maar het was met name de manier waarop waar ze zo van had genoten. Haar vader had haar onderdanigheid bemerkt en deze genadeloos uitgebuit. En dat was heerlijk geweest, hemels zelfs. Ze was wel drie keer klaargekomen en verlangde nog steeds naar meer.

Imgestuurd door meester.t Bedankt 🙂

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.