Nieuwste Verhalen

Ik was een ongehoorzame slaaf

Ik was een ongehoorzame slaaf
Ik was een ongehoorzame slaaf

Ik word wakker. Mijn lichaam is koud, mijn huid prikt. Meester … Waar is mijn Meester?

Ik ga rechtop in bed zitten, en ik voel of ik je kan vinden in het donker. De paniek slaat toe, mijn hart bonst in mijn keel. Tranen prikken in mijn ogen. Ik sta op het punt om uit bed te gaan en dan ik zie ik je schaduw door de deur. Ik voel het bed op en neergaan als je naast me gaat zitten.

Je fluistert, “Wat is er aan de hand mijn slaaf?”.

Ik kan de woorden niet vinden en begin te stotteren. Ik begin te huilen.

“Schatje? Wat is er aan de hand? Kom hier.” Je klopt op het bed naast je. Ik kruip naar je toe en leg mijn hoofd in je schoot. Je streelt zachtjes mijn haar. “Ik werd wakker, ik had het koud. Je was er niet, ik raakte in paniek.” Snikte ik.

Shh .. Het is goed, ik ben hier.” Ik lag daar een tijdje en probeerde mijn emoties niet te laten zien. Het is al tweeënveertig dagen geleden dat ik mezelf aan jou heb overgeleverd. Tweeënveertig heerlijke dagen van heerlijke opdrachten, heerlijke geile submission. Je pakt me  vast en trek me met je mee, zodat ik bovenop je lig. Mijn hoofd op je borst en mijn lange haar valt uit elkaar.

Ik ben nog nooit verliefd geweest zoals ik op jou verliefd ben. Ik heb nog nooit iemand vertrouwd zoals ik jou vertrouwde, nooit iemand geëerd zoals ik jou eer. Ik geloofde dat alle mannen mij zouden verlaten, en deden ze ook altijd. Ik was er vrij goed in, ik jaagde ze altijd weg. Jij was anders. In het begin liep je weg, en ik bracht je terug. Ik smeekte je, iets wat ik ander nooit doe. Elke keer dat dat ik dacht dat je me verlaten zou, smeekte ik je om te verblijven.

Mijn ademhaling is weer normaal, mijn hart stopt met bonken. ik lig in je armen, alles is in orde. Je bent mijn beschermer en bij jou ben ik altijd veilig. “Meester, wat kan ik doen om je te plezieren?” Fluister ik zachtjes terwijl ik met mijn vingers over je buik loop. Je kreunt zachtjes, ik kan het bijna niet horen.

“Ik zal het je laten zien.” Oh de donkere kant van die woorden. Ze creëren een heerlijk gevoel in mijn kut, zonder dat ik zelfs maar weet wat er ging komen. “Ja Schatje.” Het gevoel van hem te zijn is ongelofelijk. Het is net als op lucht te zweven en je weet dat hij er altijd is om je op te beuren als je valt. Je hoeft nergens aan te denken, je hoeft je nergens zorgen over te maken. Ik zeg. “Ik zal ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat ik er altijd ben. Zelfs als ik er niet ben.”

Sappen beginnen uit mijn kutje te druppelen. Je rolde me op mijn rug trekt alle dekens weg. Je handboeide mijn polsen boven mijn hoofd. Ik begin te beven. Kleine druppels zweet staan op mijn voorhoofd. Ik lik mijn lippen. Mijn kut is gezwollen van verlangen. Er is maar een gedachte in mijn hoofd:. ‘Ik wil  dit’  Ik verwacht dat je mijn enkels aan het einde van het bed vast zet. Maar dat doe je niet. Je pakt mijn enkel vast en trekt hem naar mijn hand en bind het vast aan mijn pols, hetzelfde doe je met het andere been. Ik lig hier helemaal open mijn lichaam dubbel gevouwen en mijn benen wijd, ik voel me zo hulpeloos. Mijn kutje is nat en wacht op wat er komen gaat. Mijn kont brand van verlangen. Mijn hart begint bonken.

Je bent geen wrede meester, maar een hele lieve Meester. Vergis je niet, ik moet nog steeds gehoorzamen anders gaat het mis. Ik voel je adem over de voorkant van mijn meest intieme delen. Je vinger glijdt op en neer over mijn spleet en ik begin te kreunen. Plotseling schuif je drie vingers naar binnen en ik bijt hard op mijn lip, ik bloed, ik probeer niet klaar te komen. Ik weet dat ik niet mag klaarkomen totdat je me toestemming hebt gegeven. Het is het meest heerlijke spel, maar ik ben er niet zo goed in elke keer verlies ik dit spelletje. Je kent mijn lichaam zo goed, je hebt een oneerlijk voordeel.  “Oh. Je bent een zeer goed meisje.” Ik hoor de trots in je stem, en ik weet dat je lacht. Maar dit betekent alleen maar dat je het harder ging proberen. Je vingers glijden in en uit mijn kutje, maar tergend langzaam ik duw mijn bekken naar voren tegen je vingers als je uittrekt. Je duim ging over mijn klit en bijna kom ik klaar. Mijn lichaam trilt. Mijn tepels zijn strak en hard.Je vingers gaan omhoog, raken mijn g-spot, ik houd mijn adem in.

“Nee, alsjeblieft Nee Meester, Je weet dat ik zal falen.” Mijn stem trilt. Mijn lichaam is zo dicht bij een orgasme. Je zegt “Als je klaar komt, zul je worden gestraft.” Met die woorden, je vingers gaan in en uit, en glijden met elke stoot harder in mijn kut. Ik doe mijn best om mijn lichaam niet te laten reageren. Ik schud heftig en zweet nu over mijn hele lichaam. Vier .. Vijf seconden, ik ben de tel kwijt, en ik voelde de siddering door mijn lichaam gaan. Ik vecht harder, ik probeer alles te voelen, maar om niet toe te geven aan mijn lijf. Ik ben zo trots op mezelf dat ik duizelig word.  En dan ging je duim weer over mijn klit, zo hard. Ik hap naar adem. Ik weet dat ik zal verliezen. Uw vingers in en uit mijn kut, je duim cirkelen over mijn klit. Een keer. Twee keer.

Ik stijg naar de hemel, elke spier en elke zenuw ontploft. Ik verlies mezelf voor een moment, zo lekker, ik weet dat ik zal worden gestraft. Als een raket klim ik hoger en hoger en ik val over de rand. Mijn kutje krampte, ik klem je vingers strakker tegen dat prachtige plekje. Ik heb gefaald, denk ik bij mezelf,en het meest ongelooflijke gevoel overspoelt mij. Ik voel me me kut spuiten en mijn kreten vullen de lucht. Ik ben verzadigd, maar ik schaam me diep. Het is elke keer hetzelfde moment waar ik dit spel verlies. Zeg het maar, ik moet oefenen, zodat ik kan leren om niet toe te geven aan het plezier. Maar hoe meer we oefenen, hoe beter jij wordt.

“Schatje?” Je stem is streng. Het maakt me dat ik meer wil. “Ja Meester.” Ik haat het als mijn stem zo kinderlijk klinkt. “Je bent ongehoorzaam.” Ik kronkel een beetje, ik maak me zorgen over straf. “Ja, meneer. Het spijt me.” Waarom word ik natter en natter?  ‘Wat wil je?’ Hij klinkt erg streng. “Ik moet gestraft worden Meester.” Mijn stem beeft. “Ja, dat moet.” Ik voel hoe je rond beweegt en ik ben nerveus. Ik kan niet zien wat je doet. Ik voel je vingers, koud en nat, je cirkelde rond mijn aars. Ik huiver en mijn kutje trekt zich samen. Ik hou ervan wanneer je mijn kont neukt. Er is niets dat lekkerder is dan in mijn kont. Het is de meest heerlijke, erotische gevoel. Ik begrijp het niet waarom.

Ik voel iets naar binnen glijden. Mijn lichaam probeert het te weigeren. Het is veel groter dan een van de speeltjes waar we meestal mee spelen.  “Ontspan je of dit zal moeilijker voor je worden.” Oh God, ontspan, ontspan mompel ik tegen mezelf.  Ik concentreer me en probeer te ontspannen. Het voelt alsof het me totaal uitrekt, het vult me. Brandende pijn voel ik. “OH Meester, het is zo groot, het doet pijn.” “Dan had je maar moeten gehoorzamen je kent de  regels.” Je duwt een beetje harden en het ging dieper in mijn kont. Dit is onze nieuwste speeltje.

We zijn begonnen met behulp van butt plugs, maar dit was het echte werk. Toen ik het zag in de la was ik er al van geschrokken zo groot. “Ja Schatje je weet dat het wilt toch?.” Ik heb moeite om te ontspannen als je me ​​zo diep neukt. Uiteindelijk voelde ik het handvat tegen mijn kont en ik haalde diep adem, tranen rolde over mijn wangen. “Oh wat een goed meisje. Je ziet er prachtig uit zo.” Mijn hart bonkt. Uw genot is alles wat telt voor mij. “Mijn lieve Slaafje, je gaat dit verliezen, ik waarschuw je.” Je toon is nog steeds streng, maar een beetje meer ontspannen. Dit is een deel van het spel, je weet dat ik zal verliezen. Je stem is diep, geil van verlangen.

Ik bijt op mijn lip, mijn borsten tintelen. Mijn benen beginnen te protesteren, ik lig te lang dubbel gevouwen. “Klaar?” vraagt ​​je. Oh God! Ben ik er klaar voor? Kan ik het aan? Als ik verlies, betekent dat meer straf. “Ja.” Ik kan nauwelijks de woorden uit mijn mond krijgen. Ik voel je pik tegen mijn schaamlippen, en ik begin te beven. Ik heb had eindelijk geleerd om niet gelijk klaar te komen als je pik mijn kut binnen drong, maar dat had drie weken geduurd om te leren. De eikel van je lul voelt als de hemel als hij naar binnen gaat. Ik zucht, het niet gelijk klaarkomen vraagt een hoge concentratie. Langzaam schuift je naar binnen, centimeter voor centimeter. Het voelt zo vol met de anaal plug in mijn kont. O God, ik zal nooit in staat zijn om dit vol te houden. Je heupen bonken tegen mij aan als je tempo omhoog ging. Mijn kutje word natter met elke slag. Ik ben uitzinnig van geilheid. Ik voel het in mijn buik, mijn lichaam begint te tintelen. Ik hou ervan geneukt te worden door jou, er is niets beter dan dat.

Ik wil terug duwen om je pik dieper in mij te krijgen, maar ik kan me niet bewegen. Je wrijft tegen mijn klit met iedere slag vanwege de manier waarop ik lig. Het is bijna te veel. Ik ontplof, mijn kont is zo uitgestrekt, mijn kutje zit strak rond je pik. Ik schreeuw, smekend om genade, maar ik wil meer. Ik hou ervan om met jou te neuken, ik hou van jou. Harder en harder neuk je me totdat ik niet meer kan ademen. Mijn hele lichaam is aan het schudden en trillen van geilheid. Ik voel je klaarkomen, je hete zaad spuit tegen mijn baarmoederhals ik ga zelf ook klaarkomen, mijn orgasme neemt alles weg. Mijn adem, mijn gedachten, mijn geestelijke gezondheid. Dat is het laatste wat ik me herinner.

Ik werd wakker van een koude doek op mijn gezicht, mijn armen nog steeds vast aan het bed, maar mijn benen liggen nu recht.  ‘Wat is er gebeurd? ” Ik fluister, staar in je ogen.  ‘Je bent flauwgevallen Schatje. ” Je grinnikt. “Is het niet genoeg dat je me laat klaarkomen, moet je ook nog tijdens het neuken flauwvallen?” Je kust mijn lippen, strijkt over mijn haar. “Ik hou van je.” En ik weet dat je dat weet. Meer dan iemand ooit zal begrijpen. “Ik hou ook van jou.” Ik wil je gezicht aan raken, maar dat lukt niet. “Meester? Ik kan de butt plug nog steeds in me voelen.”   “Ja, schatje . Ik ben nog niet klaar met jou. Jij was weer ongehoorzaam.” “Oh mijn God, ik kan niet meer. Mijn lichaam is uitgeput, en pijnlijk. ” Ik ga bijna huilen. “Wil je dat ik stop schatje?”  ‘Nee, nooit. “.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.