Nieuwste Verhalen

Ik was stout

Ik was stout

Ik was stout

Toen ik wakker werd keek ik op de wekker 7:00 uur. Ik ging onder de douche en klede me daarna aan toen ging ik naar beneden om te ontbijten bij het ontbijt vroeg ik aan mijn vader: papa mag ik vanavond uit met Laura en Tessa?

Mijn vader knikte en zei oke maar optijd thuis zijn ik lachte en zei hoe laat? 1 uur thuis zijn. Ik gaf mijn vader een kus op zijn wang en rende naar boven. Ik was zo blij dat ik uit ging, ik was al 2 weken niet uit geweest omdat het van mijn vader niet mocht. Ik smste snel naar tessa en laura dat ik mee mocht.

Die avond werd ik om 8 uur opgehaalt door Tessa en Laura. we gingen naar de discotheek, de avond was echt super leuk we hebben veel gedronken, gedanst en gezoent. Het was zo leuk dat we de tijd helemaal vergaten. Toen ik aan de barman vroeg hoe laat het was, antwoorde hij bijna half 3. Shittt!! Riep ik, het is nog zeker een half uur fietsen, ik kom vast veel te laat.

Ik rende naar Tessa en samen gingen we Laura zoeken, na een half uur vonden we haar in een hoekje van de discotheek aan het zoenen met een mega knappe jongen. we sleurde haar mee en fietste zo hard als we konden naar huis. Toen ik thuis kwan was het 3:24 uur. Ik ging zo zachtjes mogelijk naar boven en ik sloeg de 6de trede over want die kraakt.

Vlug kleede ik me uit en ging slapen. De volgende ochtend werd ik door mijn vader wakker gemaakt. Ik ging onder de douche en liep naar beneden om te ontbijten.

Mijn vader keek me streng aan, “hoe laat was je thuis” vroeg hij, Ik zei “1 uur papa”. lieg niet! Bulderde hij, ik antwoorde, ik was half 4 thuis.

Mijn vader keek me aan en ik wist wat die blik in zijn ogen betekende. Ik deed mijn broek naar beneden en leunde tegen de tafel aan met mijn rug naar mijn vader toe. Hij sloeg met de vlakke hand op mijn kont dit deed hij meerdere keren. Daarna begon hij me te neuken en hij kneep in mijn tieten.

Ik huilde ik hate deze straf, maarja ik was stout.

 

Ingestuurd door Anoniem. Bedankt!! 🙂

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.