Nieuwste Verhalen

ik ontmaagde de zus van mijn vriend

ik ontmaagde de zus van mijn vriend
Ik ontmaagde de zus van mijn vriend

Ik ging bij mijn vriend Tom langs om te zien of hij zin had om naar de kroeg te gaan voor een paar biertjes. Ik ging wel vaker gewoon bij hem langs en ik had een sleutel, we waren beste vrienden.

Ik ging naar binnen zoals ik een miljoen keer eerder had gedaan. Tom’s zus Barbara was in de keuken en pakte net een frisdrankje en ze sprong een meter omhoog toen ik binnenkwam en zei hallo.

“Klootzak!” zei ze lachend. “Je liet me schrikken!”

‘Sorry,’ zei ik lachend over haar reactie. “Is Tom in de buurt?”

“Dat zal best ‘, zei ze tijdens het opvegen van de soda die ze had gemorst toen ze sprong. “Ik hoorde hem net nog praten, hij had iemand aan de telefoon.”

Ik kon het niet helpen, maar ik genoot van het uitzicht op Barbara’s tieten toen ze bukte om de rotzooi opruimen. Ik had een mooi uitzicht aan de voorkant toen haar dunne pyjama open viel.

Barbera was zeer slank, 18 jaar oud. Ik denk niet dat ze meer woog dan 50 kilo. Hoewel ze klein was, had ze mooie borsten die er groot uit zagen op haar kleine postuur. Ze zag er nog mooier uit die avond. Ze had geen bh aan. Ze leek er zich zelf  niet van bewust te zijn van haar extreem harde tepels die te zien waren toen ze naar de prullenbak liep om de papieren handdoeken weg te gooien.

Ik voelde mijn lul stijf worden. Barbara maakte me geil. Ik trok mezelf altijd af als ik er aan dacht hoe het zou zijn om haar te neuken.

“TOMMY!” Riep ze “Je vriendin is hier!”

‘He!’ Ik zei “he doe niet zo gek”. “Wees aardig”

“Ik ben altijd aardig Jaapie ‘, zei ze en ze schuurde langs me heen. “ALTIJD”.

Ze gaf me een sexy glimlach en liep naar de andere kamer. Ik ging naar boven maar Tom was niet in zijn kamer. Toen ik me omdraaide, stond Barbara daar.

“Hij moet weggegaan zijn.” zei ze. ”  en zijn fiets is weg.”

“Shit!” Zei ik. “Nou, ik zal kijken of ik hem kan vinden in de stad.”

Ik begon naar de trap te lopen maar Barbara hield me tegen.

“Kun je even naar mijn computer kijken voordat je weg gaat?” zei ze onschuldig. “Hij is zo langzaam en traag.”

“Natuurlijk.” Ik zei en ging met haar naar haar kamer. Haar kamer was rommelig, beha’s en slipjes en schoenen en meisje shit over de grond. Ik werd zo geil van de geur van haar parfum die in haar kamer rond hing. Ik zat aan haar bureau en begon te klooien met het toetsenbord. Toen ik opkeek, zag ik haar in de spiegel. Ze glimlachte en begon haar shirt uit te trekken.

“Ik denk dat je hier een naar moet kijken.” zei ze terwijl ze langzaam haar shirt uit trok en haar stevige tieten naar voren stak. Ze zagen er zo perfect uit die grote bollen met harde roze tepels bedelde er om om gelikt te worden. “Zie je iets dat je lekker vind?” vroeg ze, en ze streelde haar tieten en rolde met haar vingertoppen rond haar tepels.

“Ik zie genoeg dat ik lekker vind ….” Zei ik en liep naar haar toe. Ik heb nooit de kans gehad om te zeggen dat ik je leuk vind. Ze trok me naar beneden boven op  haar. We kusten en ik likte haar tepels voor een tijdje.

Ik denk dat het ongeveer 15 minuten duurde of zo en het volgende wat ik me herinnerde was dat we  helemaal naakt waren en ik op het punt stond om mijn lul in haar te boren.

“Heb je een condoom?” zei ze streelde mijn eikel met haar duim. ‘Eh … ergens … ” zei ik en kuste haar nek. “Heb ik er een nodig?” Vroeg ik en ik drukte mijn pik dichter bij haar kutje.

“Vertrouw je me?” vroeg ze en ze greep mijn ballen.

“Wat bedoel je? ‘ vroeg ik.

“Ik ben aan de pil,” zei ze. “Maar ik heb vorige maand sex gehad met een vreemde … we hadden geen condoom … Ik ben niet besmet met iets, niet dat ik weet in ieder geval. ‘

‘Ik vertrouw je’, zei ik en duwde mijn harde lul in haar strakke natte kut. “Oh God, je kutje voelt zo lekker.” Ze was zo strak en nat dat ik bijna kwam zodra ik mijn pik in haar stak.

Ze kreunde en nam mijn diepe zachte stoten en ik neukte haar langzaam. Ze greep mijn kont en trok me dichterbij. Ik wist dat het niet lang zou volhouden en snel zou klaarkomen. Ik trok mijn pik uit haar kutje en wreef langzaam over haar gezwollen klit met het puntje van mijn pik.

Ze kronkelde en kreunde en ze was er ook bijna. Toen ramde ik mijn pik weer naar binnen en neukte haar een beetje harder. Ik kreunde luider en luider en ik voelde de druk opbouwen en kwam in haar klaar.

Ze hield zich vast aan mij toen ik klaarkwam. Toen ik mijn pik er uit trok, zag ik bloed op mijn pik en over haar benen en haar bed. “Wat de fuck?” Zei ik hardop. Ik ontmaagde haar, dacht ik

“Het spijt me …” zei ze en ze begon te huilen.

“Het is ok.” Ik zei ik en wreef over haar rug met mijn hand. “Is alles in orde?”

“Ik had moeten zeggen dat ik nog maagd was. ‘ zei ze met een pruilende mond. “Hey … niet huilen.” Ik zei in shock van wat er net was gebeurd. en weer dacht ik, ik ontmaagde haar pffffff “Laten we het opruimen … Barbara, ik ben vereerd dat je wilde dat ik je eerste zou zijn.”

We gingen naar de badkamer waar we douchten en ik haar nog een keer lekker neukte. Vanaf die dag, was ze mijn vriendin.

Het moeilijke deel was het om het Tom te vertellen dat ik haar had geneukt .

Hij vond het wel prima … in feite heb ik de hoop dat hij mijn getuige op mijn bruiloft zal zijn, omdat ik haar gevraagd heb om met me te trouwen.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.