Nieuwste Verhalen

Hoe ik werd ontmaagd

Hoe ik werd ontmaagd

Hoe ik werd ontmaagd

Ik zal het simpel houden, mijn vader is een huurbaas. Toen ik 19 was hielp ik hem soms om huur voor hem op te halen van een huurder die in een van onze woningen leefde. Hij was een gepensioneerde man die nooit getrouwd was en woonde alleen. Hij was een sterke man en zeer goed gebouwd. Op deze dag was ik op school en besloot naar huis te gaan want ik voelde mij niet zo lekker.

Onderweg naar huis dacht ik zal gelijk de huur ophalen bij deze man, normaal haalde ik het altijd op vrijdag op als ik uit school kwam. Het was 10:20 toen ik op zijn deur klopte. Hij opende de deur snel en zei: ‘je bent vroeg “en nodigde me uit binnen te komen. Ik was nog nooit binnen geweest en omdat het hard regende en ik had nog steeds een lichte hoofdpijn had ging ik naar binnen. De man vroeg me waarom ik niet op school was en ik vertelde hem dat ik een lichte hoofdpijn had. Hij begon te lachen en zei “zo zo, een dag vrij voor een hoofdpijntje.

Hij zei gekscherend dat het tijd was dat ik een vriendje kreeg. Ik vroeg hem wat heeft dat met mijn hoofdpijn te maken? Hij vroeg me om plaats te nemen en hij liep weg om het geld voor de huur te pakken. Ik ging op de bank zitten en pakte de krant, dat op de salontafel lag. Toen ik het oppakte viel er een porno blad uit de krant. Mijn hart begon sneller te kloppen, ik hoorde dat de man achter nog steeds bezig was, dus ik opende het. Ik zag een foto van een vrouw die de harde pik van een man aan het pijpen was. Toen hoorde ik voetstappen en snel stopte ik het tijdschrift in de krant en legde het terug op de tafel.

Mijn hart bonsde van opwinding, ik was nog maagd was en had nooit eerder zoiets gezien. De oude man gaf me de huur en ik stond op om te vertrekken. Toen ik dat deed zag hij dat zijn krant was verplaatst en niet meer op dezelfde plek lag. Ik liep langs hem heen om naar huis te gaan, toen hij zei “heb je mijn krant zitten lezen”. Ik negeerde hem en liep naar de deur, die hij had afgesloten toen ik binnen kwam.

Hij liep achter me en ik bewoog opzij voor hem om de deur te openen. Hij zei opnieuw “heb je gezien wat er in zat?” Ik was zo beschaamd en kon hem niet in de ogen kijken, dus draaide ik weg om hem de deur te laten openen. Terwijl hij langs me heen liep en achter mij langs kwam stootte hij tegen me aan en ik voelde iets hards tegen mijn billen.

Ik bevroor toen ik zijn handen rond mijn taille voelde glijden. Mijn hart klopte nu sneller dan een renpaard in volle draf. Weer voelde iets hards tegen mijn billen en hij ging met zijn handen over mijn buik. Ik werd er zo geil van dat ik mijn ogen sloot toen hij zijn hand in mijn broek liet glijden en mijn nu vochtige kutje voelde.

Ik was in de zevende hemel en hij had nu volledige controle over mij. Ik legde mijn beide handen op de muur, alsof ik werd gefouilleerd. Hij trok mijn broek en slipje naar beneden naar mijn enkels en trok mijn kont naar achteren, ik stond nu gebogen tegen de muur. Hij opende mijn schaamlippen met zijn enorme pik. Hij duwde hem er centimeter voor centimeter in en ik gilde en beet op mijn lippen. Ik was te krap om zijn monster pik in mijn kut te nemen.

Hij toonde geen genade en duwde zijn grote pik met alle macht in mij door mijn middel naar zich toe te trekken. Hij neukte me op deze manier zeker voor 15 minuten. Uiteindelijk overspoelde hij mijn kutje met zijn warme zaad en ik schreeuwde het uit van geiligheid.

Zijn sperma druipte langs mijn dijen. Hij brulde het uit toen hij zijn zak in mij leegde. Ik hield van de manier waarop hij mijn maagdelijkheid had genomen. Uiteindelijk heb ik een douch genomen en ben de rest van de dag bij hem in zijn huis gebleven. Hij heeft me daarna nog een paar keer in zijn bed geneukt. Op het einde kreeg hij zijn hele pik in mijn arme krappe kut.

Ik ben echt elke week verder bij hem langsgegaan voor de huur en geile sex tot ik ben getrouwd en verhuisd was.

Ingestuurd door Angie. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.