Nieuwste Verhalen

Het neuk feest bij Peter thuis

Het neuk feest bij Peter thuis

Het neuk feest bij Peter thuis

Al die jaren van de middelbare school, had niemand me mee uit gevraagd. De jongens keken niet naar me om. Ik was een slimme nerd. Zo was ik en zo was het leven, en ik vond het niet erg.

Ik was niet lelijk, nee. Ik zag er best wel goed uit eigenlijk. Ik was kort, ongeveer een meter en vijfenzestig centimeter. Ik was niet het slankste meisje dat je ooit hebt ontmoet, ik was gewoon gemiddeld, maar zeker niet vet. Mijn haar was altijd krullend, natuurlijk, en ik heb er nooit iets mee gedaan. Het was gewoon een effen bruine kleur, net als mijn gewone bruine ogen. Ik droeg een bril en geen make-up, en gewoon een spijkerbroek en een t-shirt. Niets bijzonders, want dat is wat ik was. Gewoon gewoontjes.
Ik had altijd gedacht dat ik zou nooit gekust zou worden, onbemind door een jongen, en zeker een maagd voor het leven, Verdomme een  maagd, dat gebeurde toch alleen met achterlijke mensen en vet kuikens.
Hoewel jongens nooit in mij geïnteresseerd waren, had ik veel mannelijke vrienden waar ik zielsveel van hield, en die waren zo lief voor mij. Mijn beste vriend was Peter. Ik ontmoette hem toen ik over hem struikelde in de biologie klas de eerste dag van onze eerste jaar. Hij hielp me op te staan, en glimlacht naar me en vertelde me dat hij mijn bril zo leuk vond.
Ik vond Peter gelijk leuk. Hij vond mij ook leuk. We waren snel vrienden, en super close.

Tegen de tijd dat ik 19 was wist ik de waarheid. Ik was stapelverliefd op een jongen die ik nooit zou hebben. Peter. Hij was zo mooi. Hij was mager en slungelig, met blond haar, sluik haar, dat was altijd zo sexy.

“Joo! Jooo! Jooo-lann-daaa!”

Ik draaide me om en zag Peter lopen in de hal van onze school.
‘He,’ antwoordde ik, blozend, omdat ik hem eerst niet had gehoord.
“Het is de laatste dag van het schooljaar! Zei hij mij met echte opwinding.
” Nou wat ga je doen dan?,” Ik giechelde. ‘Je lijkt zo opgewonden. “
“Nou mijn ouders zijn de stad uit,  en natuurlijk, geef ik een feestje, ik wou vragen of je komt en bij mij bent,” vertelde hij me, starend in mijn ogen, zijn grote blauwe ogen staarde recht in de mijne . Ik zal er zijn, ja, maar wat is dit met hem zijn?

“Ja natuurlijk!”
“Goed, kom naar mijn huis om acht uur oke? ‘
“Oke, zie je dan!”

Peter grijnsde met een enorme glimlach en kuste me zachtjes op de wang, dat deed hij anders nooit. Ik was een beetje geschokt en hij grinnikte terwijl hij wegliep.
De hele rest van de dag was ik zo opgewonden voor dat feestje. Peter was erg populair, dus zouden al mijn vrienden daar zijn, en goede muziek want peter hield daarvan, goed eten ook. Ik liep door mijn kamer het was bijna acht uur. gefrustreerd met al mijn kleren die mijn kast lagen.

“Shit, wat moet ik aan?” Ik was zenuwachtig. Ik keek door al mijn lades totdat ik het perfecte ding om te dragen had gevonden. Dit zou Peter wel leuk vinden, dacht ik bij mezelf. Ik pakte een zeer korte rokje en een sletterig tank topje, dat rood was. Je kon een stukje van mijn zwarte bh-band zien, maar dat maakte niks uit. Ik deed mijn schoenen aan en liep de deur uit. Toen ik draaide me om ging mijn kamer weer binnen en deed eyeliner op.

“Jo, waar ga je heen? ‘ Vroeg mijn moeder

“Naar Peter moeder het kan wel een laat worden hij geeft een feestje,” Vertelde ik haar.
“Dat is goed, veel plezier, ik hou van je!”
“Ik hou ook van jou, ‘zei ik terwijl ik naar buiten ging en in mijn auto stapte.
“oh god. Hij zal denken dat ik een slet ben,” dacht ik bij mezelf. “Ik ben zo dom!”

Ik reed door en kwam bij zijn huis. Ik stapte uit de auto en liep de trap op, ik zag de tijd op mijn telefoon, zag dat het al acht uur was geweest, maar ik zag of hoorde geen mensen ook geen auto’s in de buurt, behalve die van Peter.
Ik liep zijn huis binnen zonder te kloppen, zoals gewoonlijk.
“Peter?” Ik riep. Hij kwam de trap af, hij zag er zeer sexy uit, hij droeg een prachtige donkere jeans en een t-shirt.
“He Jo, ‘riep hij naar mij, heel rustig. Hij stond onderaan de trap, de armen over zijn borst gevouwen, naar me te kijken met zijn mooie blauwe ogen.
“Waar kijk je naar?”
“Naar jou.”
“Peter waar is iedereen?”
“Ik heb tegen je gelogen Jolanda.”
“Wat?” Vroeg ik, geschokt dat hij zou liegen tegen mij.
“Het gaat alleen jij en ik worden met zijn tweetjes,” hij pauzeerde. “Je ziet er zo mooi uit.”
“Wat is er aan de hand?”
“Ik moet eens met je praten,” zei hij half fluisterend.
“Gaat het? Wat is er aan de hand?”
“Kom met me mee,” hij nam mijn hand en leidde me naar zijn kamer. Hij gebaarde naar zijn bed en ik ging zitten. Hij ging naast me zitten. Mijn hoofd tolde. Ik had vaak in zijn bed gelegen, ik moest gewend zijn aan alle geuren en de uitzicht in zijn kamer, maar deze keer was het anders, dit is wat ik droomde s’avonds laat, wat maakte me zo opgewonden, zo nat. Ik was zo opgewonden en geil, en dat alleen maar door zijn lucht. Hij pakte mijn beide handen vast.

“Jo, er is iets wat ik je al die jaren wilde vertellen.”
“Wat is het?” Hij gaf geen antwoord. Hij keek alleen maar in mijn ogen. Hij kwam steeds dichterbij, totdat hij zijn lippen tegen de mijne aanduwde. Hij hield me zo stevig vast, en ik smolt in zijn armen. Hij duwde me naar beneden totdat ik op zijn bed lag. Hij leunde over me heen toen hij zei.
“Ik ben al verliefd op je sinds dag een, ‘fluisterde hij.
“Ik hou ook van jou,” fluisterde ik terug. Hij glimlachte en kuste me opnieuw en opnieuw, hij kroop bovenop me. zachtjes gleed zijn tong in mijn mond, waardoor ik begon te kreunen. Zijn tong raakte zachtjes de mijne aan en verkende mijn hele mond. Ik voelde mijn kutje nat worden. I wilde Peter in mij.

Terwijl hij kuste me drukte hij zijn kruis tegen mijn kutje, door mijn rok en zijn spijkerbroek heen voelde dat hij keihard was.
Ik was niet van plan verlegen meer te zijn. Ik was van plan om te krijgen wat ik wilde. Ik trok zijn shirt over zijn hoofd. We zoenden, en hij keek me aan, verbijsterd, maar hij was opgewonden en geil, en begon me harder te zoenen. Hij handen gingen onder mijn shirt en hij haakte mijn beha los, hij keek naar mijn gezicht, om te zien wat ik er van vond, voorzichtig trok hij mijn shirt uit. Ik deed mijn beha af, waardoor mijn borsten nu naakt waren.

“Oh jolanda,” fluisterde hij, met grote ogen. Hij nam er een ​​in zijn hand en hij masseerde het zachtjes en raakte mijn tepel aan. Hij maakte me zo geil, ik kronkelde helemaal. Hij zette zijn mond op een tepel, zoog eraan en liet zijn tong over mijn tepel glijden. Ik was zo opgewonden, en zo verschrikkelijk geil. Ik kreunde zachtjes en fluisterde zijn naam.
Zijn handen gingen onder mijn rok, en hij stopte. Hij keek me recht in de ogen, alsof hij vroeg of hij te ver ging. Ik glimlachte. Hij deed zachtjes mijn rok uit, zijn handen schudden van nervositeit. Het ging al, mijn rok viel van me af, en toen voelde ik een vinger in mijn roze poesje glijden.
“Ooh,” kreunde ik, en hij glimlachte. Hij kuste me steeds en bleef mij vingeren, hij ramde zijn vingers in en uit mijn kut. Hij ging langzaam met zijn hoofd tussen mijn benen en kuste mijn schaamlippen. Ik schreeuwde het uit van verbazing en plezier. Hij likte met zijn tong over mijn klit, Ik lag helemaal te schudden van plezier.
“Peter … Peter …” Ik hapte naar adem. “Ik ga klaarkomen!”
“Ja schatje-Ja,” fluisterde hij.

Hij bleef aan mijn klit zuigen en me neuken met zijn vingers totdat ik het niet meer kon houden, en ik ontplofte. Ik sloot mijn ogen en stootte omhoog, mijn rug gebogen en met de meest te gekke gevoel in de hele wereld, mijn eerste echte orgasme. Mijn sap vloeide uit mijn kutje als ik kreunde zo hard en hij likte het allemaal op.
Zodra hij klaar was trok hij zijn broek en zijn boxershort uit. Zijn lul was niet groot, maar ik was nog steeds erg nerveus omdat dit mijn eerste keer was. Hij zag het in mijn ogen.

“Is dit wat je wilt?” fluisterde hij zo sexy.
“Ja alsjeblieft, alsjeblieft Peter, ik wil je, ‘hijgde ik.
Hij deed een condoom om en hij kuste me.
“Schatje, de eerste keer, het gaat misschien een beetje pijn doen, ‘fluisterde hij. “Als je wilt dat ik stop zeg het dan”

“Alsjeblieft doe het zachtjes” fluisterde ik terwijl ik hem kuste
“Schatje, natuurlijk doe ik het zachtjes” hij kuste me opnieuw en opnieuw, in mijn nek, op mijn buik, op mijn kutje, en op mijn dijen. Hij dwong mijn benen wijd open, en hij kroop boven op me.

Hij ging zachtjes met de punt van zijn pik in mijn strakke kutje. Ik kromp ineen van de pijn.
“Het zal alleen voor een seconde pijn doen, ik beloof het, ‘fluisterde hij. Hij kuste me opnieuw en opnieuw, zachtjes duwde hij zijn heupen dichter bij de mijne, waardoor zijn pik verder in mijn kutje ging.
“Ooh!” Ik slaakte een kreet, sloot mijn ogen, in een mengsel van pijn en plezier. Toen was hij helemaal in mij, hij keek mijn ogen. Ik vloog! Hij voelde zo goed in me, zijn lul was zo hard in mij.
Hij trok langzaam zijn pik uit mijn kutje en gleed er terug in, langzaam neukte ik voor de eerste keer.
Hij staarde me aan en kreunde. “Je voelt zo goed”, zei hij.
Ik slaakte een zachte kreun, ik was zo geil dat ik niet in staat was om te praten. Hij hield vast en bleef me te kussen de die tijd, want hij begon steeds sneller te duwen en me te naaien.
“Ooh God neuk me!” Riep ik, terwijl hij in en uit me kutje ging zo snel als hij kon. Ik voelde zijn spanning opbouwen.

“Jooo, schatje, ik ga klaarkomen,” hijgde hij. En dat deed hij. Hij schoot zijn sperma in het condoom, en ik voelde zijn pik slap worden. Ik kreunde langzaam kwam ik bij van deze geile neukpartij. Hij bleef in mij, hijgend, zweet rolde over zijn wangen. Hij hield me vast, kuste me liefdevol.
“Jolanda, ik hou van je, ‘fluisterde hij.
“Ik hou van je,” antwoordde ik, en hij gaf me weer een kus.
We waren allebei zo moe, en toen hij zijn pik uit me trok, was er bloed overal, op zijn bed, op zijn lul en in mijn kutje. Ik bloosde en sloot mijn ogen, schaamde me voor de rotzooi die ik maakte.

“Schatje laten we je schoonmaken,” fluisterde hij, hij stond op van zijn bed. Hij nam mijn hand en bracht me naar de douche, en draaide het hete water aan. We kusten elkaar en wachtte tot het water warm was en gingen in de douche, en hij hield me de hele tijd vast. Hij bleef me te kussen.
Toen ik schoon was stapten we uit de douche, en hij hielp me af te drogen, gaf me zijn badjas. Hij wikkelde een handdoek om zich heen en leidde me naar zijn kamer. Hij gaf me een van zijn eigen shirts en ik trok het aan. Hij deed een broek aan en een shirt, en nam de vuile dekens van zijn bed en verschoonde de lakens
Hij kroop erin en gebaarde dat ik erbij moest komen.
Hij hield me in zijn armen legde ik vleide me neer, kuste hem en zei hem dat ik van hem hield. Zo vielen we beide in slaap.

Toen ik wakker werd, was ik geen maagd meer, ik had sex gehad met de liefde van mijn leven. Ik voelde me gelukkig. Ik was niet langer een loser, ik was het meisje van Peter, zijn vriendin.

Ik ben vier jaar geleden deze school afgemaakt. Peter en ik kwamen gisteren thuis van ons werk. Hij vroeg me om met hem mee te gaan naar onze middelbare school. Ik deed dat. En deze keer, in plaats van me te vragen voor een feestje, vroeg hij me om zijn vrouw te worden.En ik zei ja.

Ik zal altijd Peter’s meisje zijn.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.