Nieuwste Verhalen

Geneukt door een geile boer

Geneukt door een geile boer
Geneukt door een geile boer

Mijn Klaas heeft veel fantasie, dat moet ook wel anders wel van mij. Ik ben kinky aangelegd en wil veel maar als het er op aankomt ben ik onderdanig. Laats reden we op de snelweg door het land. Zij gedrag in de auto was een voorteken dat mij dat er wat te wachten stond. Op de achterbank lag een tas voor de picknick zie Klaas. Maak maar open. Ik draaide mij om de tas te pakken en ik was verbaasd dat er boven op kleding lag en onder op etenswaren en drinken. Trek dat maar aan zus. Als het woord zus valt is het zo ver. Hij is dan de meester en ik de slavin.

Ik trok mijn schoenen uit en mijn spijker broek om die om te ruilen voor pumps en een spijkerplooirokje net boven de knie. Doe het dashboard kasje eens op en trek aan. Er lag een slip in en bij nader bestudering was het er een met open kruis. Het gaat gebeuren dus. Daar zat ik gekleed en wel en wachtend op wat er zou komen. We reden van de snelweg af naar een parkeerplaats en Klaas reed door aan een afgelegen picknick tafel. We stapten uit en gingen er zitten. Ik bekeek de omgeving, aan de ene kant de snelweg en aan de andere kant een akker waar, in de verte, boeren aan het werk waren. Klaas haalde 2 lederen riemen uit de tas en deed ze om mijn pols ik moest op staan en naar het einde van de tafel lopen zodat ik naar de snelweg keek en mijn rug naar de akkerkant.

Hij duwde mij voorover en pakte mijn linker pols naar links en klemde die goed vast, vervolgens sloeg hij met een hamer een aantal Spijkers erin en ik zat links vast. Voor ik het wist wat het rechts ook zo. Hij bukte achter mij en ik voelde een touw om mijn enkels, hij trok mijn voet opzij en bond die vast aan de tafel, mijn andere voet volgde snel. Daar lag ik dan voorover met mijn benen gespreid op een picknicktafel met een uitzicht op de snelweg. Ik werd warm van binnen. Klaas stond nog steeds achter mij en hij deed nu mijn rok omhoog zodat hij mij kon bewonderen.

Klaas ging voor mij zitten en pakte wat drinken en bood dit met een rietje mij aan. Was dit zijn opwinding? Na wat eten en drinken volgde ik de auto’s die de parkeerplaats opreden en weer verlieten. Bij elke nieuwe bezoeker van de parkeer plaats liep de spanning om ontdekt te worden op. Klaas stond op en liep rond de tafel en toen hij achter mij stond trok hij in in keer mijn slip kapot en daar stond ik dan in mijn blote kont. De wind stroomde lang mijn kutje terwijl ik Klaas aankeek die weer voor mij was gaan zitten.

Ik vroeg mij af waarom dat nu moest? En keek weer naar de ingang van de parkeerplaats op wat zou kunnen komen. Opeens hoorde ik een geluid van een trekker, ik werd wakker, die trekker reed achter mij en als die dicht bij komt kan hij mij zo zien staan. Ik keek achterom en zag een trekker naderen, ik keek Klaas aan en hij glimlachte. Ik werd geil van de gedachte dat de bestuurder van de trekker in mijn kruis kan kijken. Het geluid naderde en stopte toen. Ik durfde niet om te kijken en keek strak voor me uit langs Klaas heen. De motor van de trekker ging uit, het werd stil, ik hoorde zelfs het geluid van de snelweg niet meer.

Water dat hoorde ik, water dat stroomde of beter dat bewoog omdat het verplaatst werd en daarna druipend water. Ik keek verschrikt achterom en zag een natte geile boer stond naakt achter mij, hij had zich van zijn kleren ontdaan en door de sloot heen een weg naar de parkeerplaats verschaft. Ik keek Klaas in de ogen en hij keek mij aan en knipoogde naar mij. Op dat moment pakten twee natte handen mijn billen en deed ze uit elkaar, nog geen tel later drong er een dikke lul mijn kutje in, ik kermde van de pijn, zonder waarschuwing en zonder voorspel drong hij diep in mijn kut. Wat een klootzak, mag ik ook genieten? Ik kreeg er geen tijd voor, na amper 10 halen stond meneer te hijgen omdat hij zijn lading sperma kwijt was. Hij trok hem er uit, zij tegen Klaas bedankt en ik hoor het water weer klotsen, na een paar minuten werd de motor van trekker gestart en langzaam werd het geluid zachter en ik ontspande met het gevoel dat hij weg ging, ver weg graag. Klaas stond op en maakte mij los en pakte de spullen in en zei dat ik in de auto moest gaan zitten. Toen we weg reden zei hij, nu moet je nooit meer zeggen dat ik je te weinig verwen, ik ben toch die geile boer niet.

Ingezonden door Ingrid Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.