Nieuwste Verhalen

Geile trio sex

Geile trio sex

Geile trio sex

Ik ben een mooie meid. Ik heb perfecte, ronde, dubbele d ‘borsten die iedereen geil vind en ik heb graag sex. Ik heb dik, lang, golvende blonde haren en grote donkere ogen. Mijn vlekkeloze, zon overgoten huid zou getand blijven het hele jaar door. Mijn grote, strakke kont gaat over in mijn lange benen. Ik ben een klein meisje, een gewicht van slechts 48 kilo en ik ben 21 jaar. Met mijn volle lippen breng ik elke vent in extase .

Ik had altijd een hobby. Op dit moment doe ik gymnastiek en ballet. Ik ben zeer flexibel, ik kan in een volledige split.
Ik woon in een prachtig appartement, met mijn kamergenoot, Famke.

Ik ging bijna elke nacht feesten. Ik was vaak dronken en werd dan wakker in bed naast volslagen vreemden. Hoewel ik een paar keer een lesbische ervaring heb gehad, geef ik toch de voorkeur aan een harde pik. Ik ben een geile hoer, ik had een doos vol speeltjes en zou ik elke kans die ik kreeg gebruiken om sex te hebben. Mijn favoriet was een kleine vlinder die met zijn vleugels fladderde, terwijl zijn lichaam eindigde in een lange bocht die trilde. Ik liet die vlinder in mijn kutje glijden, zodat het mijn klit aanraakte met zijn vleugels en vibreerde in mijn natte doos op het zelfde moment. Het bracht me totaal in extase wanneer ik wilde. Ik hield ook van om met 3 of 4 jongens tegelijk te neuken. Terwijl de 1 een lul in mijn kutje ramde, pijpte ik de ander en nog een in mijn kont. Dit was precies mijn plan voor vanavond.

Ik was uitgenodigd op een feestje, en ik wist dat het een nacht zou worden om nooit te vergeten. Ik had al een tijdje niet geneukt , dus ik was van plan om dit de meest wereldschokkende ervaring van het jaar te laten worden. Maar eerst moest ik me voor bereiden. Ik trok langzaam mijn strakke shirt uit, en keek naar mijn borsten. Zo geil, de manier waarop ze stuiterde bij de geringste beweging van mijn lichaam. Ik nam hen in mijn handen en gaf een zacht kneepje in de tepels. Mijn meisjes zouden veel aandacht krijgen vanavond. Dan trok ik mijn broek uit, ik worstelde met de knoop. Ik rukte hem eraf, en achteloos gooide  ik mijn broek op mijn badkamer vloer. toen was alles wat ik nog aanhad, mijn kanten animal print beha en string. Ik trok die langzaam uit en genoot van elke seconde van mijn lekkere geile lichaam. Ik ging onder de douche en mijn borsten drukte ik tegen de deur. Mijn tepels werden direct hard bij het gevoel van het koele glas in combinatie met de gladde marmeren vloer onder mijn voeten.

Ik draaide de knop om en warm water regende neer op mijn blote huid. Binnen een paar seconden, de warmte bereikte mijn lichaam en stoom steeg op. Ik pakte mijn olie, het geheim van mijn zijde zachte huid. Ik goot de koele vloeistof op mijn handen en begon het in te wrijven op mijn huid. Ik begon bij mijn enkels, en langzaam omhoog langs mijn benen. Ik was voorzichtig en probeerde mijn kutje te vermijden, ik wilde dat opsparen tot het laatst. Ik voelde een tinteling toen mijn gladde handen langs mijn dij ging. Maar ik beheerste me en wreef olie over mijn buikspieren. Daarna verhuisde ik mijn handen naar mijn borsten. Met mijn handen wreef de grote zware jongens in , Ik wreef en kneep totdat mijn tepels harder waren dan ze ooit waren geweest. Tot slot, gleden mijn handen naar mijn kutje. Ik bewerkte mijn klit met een hand, wreef en plaagde mijn kutje met de olie. De andere hand duwde ik langzaam in en uit mijn kut gat.

Ik begon mijn kont gaatje te vingeren en ik voelde me een orgasme opbouwen. Een kreun van genot ontsnapte mijn lippen toen ik  dacht aan een foto van een sexy zwarte bouwvakker met een enorme pik die in en uit mijn kutje ragde. 3 vingers liet ik mijn kutje binnen glijden en mijn hart ging tekeer als een beest. Ik ging sneller en sneller in en uit mijn kut tot ik het niet meer kon houden. Ik was te geil om te stoppen. Ik kreunde luid en mijn kut sap liep over mijn been. Ik kwam klaar als nooit tevoren.

Toen ik klaar was met douchen en me had afdroogt. Stond ik voor de grote spiegel, ik kon het niet helpen, maar legde mijn handen op mijn borsten en schudde ze . Ik voelde ze stuiteren en schudden. Ik gleed in de kleinste jurk die je ooit hebt gezien. Het was rood, strapless, kort en ongelooflijk sexy. Ik had mijn visnet panty aan, en laarzen met hoge hakken. Ik deed mijn haar goed, deed make-up op, en sieraden om. Voordat ik vertrok, pakte ik een hand condomen en deed ze in mijn hand tas.

Toen ik bij het feest aankwam, kon ik meteen zien dat dit een wild feestje was. Er waren mensen weed aan het op het dak, er lagen al mensen dronken op het gras buiten, en de muziek was zo luid dat het mijn oren deed tuiten. Ik stapte door de open deur, en alle ogen waren gericht op mij. Ik liep recht naar de bar en bestelde een whisky van de meest sexy man die ik ooit had gezien. Hij zag eruit als een surfer, zijn haar kleur leek op zand en zijn ogen de kleur van de zee. Ik kon zien dat hij aan sport deed. Maar het beste van alles, ik zag duidelijk zijn enorme pik door zijn strakke jeans. “Komt eraan, mevrouw.” zei hij met een glimlach. Hij haastte zich om mijn drankje te maken. Ik keek om me heen. Elke hete vent had minstens twee dronken sletten die om hen heen draaide. De enige die nog vrij waren waren de barman en de dj. Hij was een lange zwarte man, met grote spieren. Hij ving mijn blik en glimlachte.

Ik had geluk, een andere dj nam over. Hij kwam gelijk naar me toe. “Wat doet een mooi meisje als jij op een plek als deze. Moet je niet thuis zijn met je vriendje?” zei hij, terwijl hij naast me ging zitten. “Ik heb nog geen vriend” zei ik met een sexy grijns. Hij gaf me een glimlach net toen de barman terug kwam met mijn drankje. Ik zag een flash van jaloezie over zijn gezicht, maar die maakte meteen plaats voor een erotische blik. “Alsjeblieft, juffrouw. Trouwens, mijn naam is Gerrie. U?”  Vroeg de sexy barman. “Hallo Gerrie Ik ben Janna.” Op dat moment, de dj onderbrak ons. “En ik ben Charlie .”

Ik vond dat een beetje onbeleefd en keek terug naar Gerrie. “Wil je ergens heen waar het een beetje rustiger is?” Hij begreep het. “Zolang mijn vriendin het niet erg vind.” antwoordde hij. Voor een tweede was ik ontmoedigd, maar toen kreeg ik een idee. “Ze kan ook mee komen.” Hij lachte triomfantelijk. “Ik weet zeker dat ze dat wel zou willen.” En hij riep: “Hee Karin kom eens hier!”. De mooiste vrouw die ik ooit had gezien knikte en liep naar ons toe. Haar haar viel in golven over haar open rug. De  top ze droeg liet haar donkere huid zien. Haar borsten waren nog groter dan de mijne, en haar kont was prachtig. Dit zou de beste trio ooit worden.

Nadat hij haar had voorgesteld en zei mij had bekeken en langs haar lippen had gelikt vertrokken we, na een autoritje van 15 minuten, stonden we voor de deur van Gerrie’s huisje. Ik hoorde dat Karin een actrice was, en dat zij en Gerrie van plan waren om gaan te samenwonen. We gingen zijn slaapkamer binnen. Het was een mooi gekleurde kamer met een bed voor vier personen in het midden. Karin liep naar me toe en ritste mijn jurk van achter los. Terwijl Gerrie zijn spijkerbroek uit schopte, verwijderde ik Karin’s riem, laarzen, korte broek en shirt. We keken allebei naar Gerrie, zijn enorme lul was al hard. Ik had alleen nog maar mijn visnet panty, laarzen en string aan. Karin was naakt. Gerrie plofte neer op het bed en Karin en ik gingen op onze knieën. We Namen zijn pik in onze handen en likte hem van beide kanten. Ik gaf Karin de pik om haar in staat te stellen om het hele ding in haar mond te zuigen. Ik trok haar aan haar terug terwijl ze harder en harder zoog.

Ik pijpte hem toen ze niet meer kon ademen. Ik draaide mijn tong rond zijn eikel en zij liet haar tong op en neer gaan over zijn schacht. “Niet stoppen!” riep hij. Ik nam zijn pik in mijn mond, bijna moest ik kokhalzen toen hij te diep in mijn hals gleed. Karin en ik kuste elkaar toen onze tongen elkaar ontmoette.. Ze liet haar tong in mijn mond glijden en ik zoog zachtjes. Ik speelde met haar borsten en ze pakte me bij mijn kont. Ik voelde me steeds natter en natter worden. Tot slot, werd het te veel voor Gerrie. Hij gooide me op het bed, klom bovenop me en stak zijn pik in en uit mijn doorweekte kut.

Karin ging op mijn gezicht zitten. Ik likte haar vochtige kutje, en likte haar geile lippen. Ze kreunde van genot. Ik likte met mijn tong over haar klit e begon er aan te zuigen. Ik nam mijn hand en mijn vingers gleden in haar. Eric schreeuwde het uit toen hij zijn orgasme voelde opbouwen. Karin, Gerrie, en ik kwam op hetzelfde moment klaar. Het voelde geweldig. Karin verkende mijn lichaam met haar handen, speelde met mijn borsten en streelde mijn klit. Ik boog me voorover over het bed. kont omhoog en vroeg Gerrie mij van achteren te neuken. Ik voelde zijn enorme pik glijden in mijn kut glijden. Hij neukte me harder en sneller, trok zijn pik uit mijn kut pakte mijn haren en spoot zijn geile zaad in mijn mond.

Karin haalde een vibrator uit haar tas en drukte me op het bed. Ze volgde de contouren van mijn borsten en liet de vibrator in de richting van mijn tepels glijden. Ze ging lager en lager totdat ik smeekte om mij te laten komen. Ze bleef me te plagen. Snel, ze schoof  de vibrator in mij en ik spoot mijn sap over haar heen. ik was keihard klaar gekomen voor de tweede keer.

Helaas was het feest voorbij. We kleedde ons aan en nam ik een taxi naar huis.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.