Nieuwste Verhalen

Geile rokende mannen

Geile rokende mannen

Geile rokende mannen

Ik zit aan de bar, en je komt naar me toe, er is heel weinig licht, je rookt een geile sigaret en ademt langzaam en je geeft de sigaret aan mij. Ik laat de sigaret in mijn mond bengelen ik adem diep in. Ik neem twee diepe halen over mijn longen, langzaam inhaleer ik de rook. Ik sta gewoon naar je te kijken, je glimlacht. Ik weet wat er gaat komen en dat dit je opwindt. Je blijft gewoon staan ​​daar.

Ik loop naar je toe en ik houd de sigaret voor je mond en laat je een trekje nemen. Ik doe dit een paar keer. Ik loop naar de uitgang van de bar, je volgt me. we gaan ijn huis en naar de slaapkamer, Ik kleed me uit, terwijl je daar staat en je kijkt naar me. Ik ga op het bed liggen, en zeg dat je bij me moet komen. Ik zeg dat je moet uitkleden en een sigaret moet aansteken. Je inhaleerde de rook niet, je steekt hem alleen maar aan en geeft me de sigaret.

Ik lig op mijn zij, jij ligt op je rug. Ik haal diep adem om de rook in mijn longen te zuigen. Ik blaas de rook tegen je lippen en je ademd het in. Je houd de rook vast in je longen …. dan laat je het langzaam uit je mond lopen.

Ik ga bovenop je liggen en geef je een kus. je ademt diep. je kijkt naar me en ik neem 2 diepe halen, de sigaret in mijn mond en je hand op mijn benen. Ik buk me en geef je een diepe tongzoen, je neemt dan de sigaret van mij en neemt een diepe trek. Je grijpt me bij mijn haar, en je trek me dichter naar je toe en geef me je rook . Je kust me. “Geef me een sigaret”, zeg ik. ik lig naast je als ik rook … en begin met je pik te spelen. Ik word zo geil. Ik lig bovenop en blaas rook in je.

ik adem langzaam in en uit en laat ik de sigaret in mijn mond hoek bengelen. ik buig dan voorover en adem in je mond. Ik lig naast je en streel je harde lul. Ik zie dat je het lekker vind. Ik begin aan je pik te likken en te zuigen, je ballen te likken. ik trek terug, steek een sigaret op en begin je af te trekken, lekker langzaam, terwijl ik aan het roken ben.

Je komt kaar. Je spuit je geile sperma over mijn hand. Ik lik het op, proef het. Het is warm en zoet. Ik begin je pik schoon te likken en zuig het laatste restje zaad uit de top van je pik.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.