Nieuwste Verhalen

Geile oude mensen

Geile oude mensen

Geile oude mensen

Ik liep door de gang in het bejaarden tehuis en belde aan bij mijn tante, de deur werd niet geopend dus belde ik bij de buren aan om te horen waar ze was. De deur werd geopend door een mollige vrouw met een vrolijk gezicht die me vroeg wat er aan de hand was, ik vertelde dat ik voor mijn tante kwam maar niet thuis was. Oh die is de hele dag weg met haar dochter, vertelde zij en vroeg gelijk, je mag wel binnenkomen voor een kopje koffie dan ben je in ieder geval niet helemaal voor niets geweest. Ik bekeek haar eens goed en zag haar enorme voorgevel geperst in zo een puntige bh die deel uitmaakte van een heerlijk ouderwets korset, een redelijke taille en een volle dikke kont met daar onder een paar heerlijke dikke bovenbenen die duidelijk geshowd werden door haar strakke rokje. Lekker dacht ik ondanks haar hoge leeftijd een opwindende vrouw en nam haar aanbod aan.

Binnen gekomen stelde ze me voor aan haar man Karel en vertelde dat hij sinds een jaar niet meer kon praten en af en toe wat vreemd deed door dat hij destijds een hart aanval had gehad. Karel was een klein mannetje die wat apathisch onderuit gezakt in een stoel zat en keek me in mijn ogen en schudde mijn hand. Ali liep opgewekt heen en weer om de koffie te regelen en ik keek met genoegen hoe haar wellustige lichaam zich vertoonde onder haar strakke kleding. Haar zijde witte bloes liet duidelijk haar opwindende contouren en haar korset zien. Ik kon aan haar decolletee zien hoe een paar gigantische borsten in haar bh zaten geperst want ze puilden er dik boven uit en die bollingen trilden met elke beweging mee.

Ik zat lui in de stoel en kreeg een erectie van haar opwindende aanwezigheid. Ze zette de koffie voor me neer en gunde me een ruime blik in haar bloes wat direct een erectie bij mij te weeg bracht, ik camoufleerde dat door wat met mijn benen over elkaar te gaan zitten maar toen zij tegen over mij zat en ik haar rokje omhoog zag schuiven boven haar knieen en haar prachtige gevulde benen in zwarte nylons zag glimmen tot haar dijen moest ik wel wat meer wijdbeens gaan zitten. We praten over van alles en meer tot plotseling Karel zijn broek los deed en de broek en zijn onderbroek op zijn enkels liet zakken. Karel toch riep Ali wat is dat nu!!. Karel pakte zijn stijve pik en begon te trekken en met zijn andere hand zijn ballen te kneden.

Sorry zei Ali maar dat doet hij wel vaker dan moet hij even afgetrokken worden en dan is het weer over, als je het niet erg vindt help ik Karel even en als je er niet tegen kunt dan ga maar even in de keuken zitten. Ik vertelde haar dat ik dat niet erg vond en er wel bij wou blijven. Ali ging op haar knieen voor Karel zitten en nam het van hem over. Haar mooie mollige handjes verwenden zijn paal met een trekkende beweging en haar vingers streelden zijn eikel. Karel maakte wat geluid en gebaren waar ik uit begreep dat Ali haar bloes moest uit doen. Ali bloosde en zei: Hij wil altijd een borst vast houden als ik hem aftrek, tegelijk opende ze haar bloes en ik zag daar die geweldige kegelvormige punten met daar die geweldige borsten in geperst.

Mijn lul probeerde de stof van mijn broek te verscheuren om zich in volle grote te kunnen ontplooien. Ali Greep een borst en hing die over haar bh en nu kon ik pas de werkelijke grote van die memmen zien. Geweldig wat een enorme lange brede hangende tiet met een enorme donkere stijve tepel die als een pik stijf naar voren wees. Karel greep direct die tepel en begon er heftig aan te trekken terwijl zij zijn pik heerlijk begon af te trekken. Oh wat werd ik geil hier van, ik heb altijd bi fantasieeen gehad maar dit was het einde. Karel had een redelijke pik lekker geschoren en een paar geweldige ballen die heen en weer slingerden in een enorme zak. Ali trok en streelde en likte af en toe over zijn eikel en ik voelde mijn onderbroek nat worden van geiligheid en het was jammer dat het niet mijn pik was die ze behandelde.

Ondertussen vertelde ze dat zij beiden een zeer actief sex leven hadden vroeger en dat ze nog wel de behoeften hadden maar bij Karel kwam het op de vreemdste tijden opzetten en als ze er niets aan deed dan was hij niet te houden. Toen begon ze te vertellen dat Karel erg bi is en dat hij eigenlijk graag nog eens op een pik wil zuigen. Terwijl ze dat vertelde keek ze mij diep in mijn ogen en ik voelde wat ze daar mee zeggen wilde, ik stond op ging naast Karel staan en liet snel mijn broek en onderbroek zakken. Karel greep direct mijn lul en ik voelde zijn handen rond mijn pik en aan mijn ballen. Snel trok hij mijn gezwollen natte eikel bloot en zoog hen diep in zijn mond, ik pakte zijn hoofd en begon hem in zijn mond te neuken met lange diepe halen. Tjee wat kon die man pijpen, zijn tong streelde mijn eiken op plekjes die ik zelf niet kende wat een genot.

Terwijl Karel genoot van mijn geile pik boog ik me voorover en begon die uitdagende kegelvormige bh te strelen en te kneden. Ohh wat voelde dat heerlijk geil aan. Ali keek me aan en we begonnen heerlijk te zoenen, haar tong wroette rond in mijn mond en ik dacht dat in die mond wil ik klaar komen. Karel maakte vreemde geluiden en we merkten dat hij klaar ging komen. Snel nam Ali zijn pik in haar mond en zoog hem helemaal leeg, ik trok mijn pik uit zijn mond en trok Ali naar me toe. Ze nam mijn pik in haar hand en zei Oh wat een heerlijke dikke grote pik daar wil ik even van genieten. Kom laten we naar de slaapkamer gaan en alle drie lekker naakt genieten..

Ze nam Karel mee aan de hand en kleedde hem helemaal uit en zette hem in een stoel. Snel ontdeed ik me van mijn kleding en zei tegen Ali wacht even ik wil je graag uitkleden. Langzaam ontdeed ik haar van haar bloes en haar strakke rokje. Daar stond ze dan in dat heerlijke ouderwetse korset met nylon kousen en hoge hakken. Ik trok haar tegen me aan en streelde haar heerlijke dikke kont over haar korset. Karel zat rukkend aan zijn pik met wellustige blikken toe te kijken. Ik voelde de harde tieten van Ali haar korset tegen mij aan en opende snel haar kruis sluiting en trok haar korset wat omhoog .

Heerlijk kussend stonden we zo een poosje te genieten terwijl ik haar zachte weke billen stond te kneden, ik duwde haar wat van me af en keek naar haar. Haar boven benen bolden uit tussen haar korset en haar nylons en ik zag haar prachtige dikke kut glimmend van geiligheid. Ik trok haar grote memmen uit haar korset en liet die over het korset naar beneden bungelen en begon ze te strelen en te kussen. Het weke zachte vlees vloeide tussen mijn handen en ik voelde hoe zwaar ze waren. Ik zoog aan de harde spenen en Ali was onder tussen heerlijk met mijn pik en ballen aan het strelen. hhMMMM wat een geile pik heb je en ze zakte op haar knieen om me heerlijk te gaan pijpen .

Ik trok haar overeind en ging op mijn rug op het bed liggen en liet haar in 69 over mij heen komen. Ik zoog me vast aan haar vette schaamlippen en mijn tong gleed door alle plooitjes en drong diep in die heerlijke lekkende kut. Zij had inmiddels mijn pik diep in haar keel en neukte me geweldig met haar mond terwijl haar handen mijn ballen en mijn anus verwenden. Ik zag boven me haar dikke ronde billen trillen van genot en mijn handen kneden haar geweldige memmen die op mijn buik lagen. Plotseling viel er een schaduw over mijn gezicht en ik zag Karel zijn pik langzaam in haar kont schuiven en hij begon haar diep te neuken in haar kont.

Ik werd zo geil van al die heerlijke dingen om mij heen dat ik Karel zijn ballen greep en die lekker ging kneden en stopte een vinger in zijn kont en neukte hem met mijn vinger. Kreunend en trillend lagen we zo te genieten tot ik voelde dat Ali ging komen en met een enorme brul kwam ze schokkend en trillend klaar. Karel spoot direct daarop zijn zaad diep in haar kont en ik mijn zaad in Toos haar keel wat ze slikkend en zuigend direct opnam.

We rolden met ons drieen op onze zij en bleven nog even nagenieten. Zachtjes likte ik haar heerlijke kut na en kon niet laten haar gezwollen klit nog even te verwennen wat direct tot een tweede orgasme leidde. Karel ging half op zijn buik met zijn knieen op de grond op het bed liggen en keek Ali vragend aan. Ali zei: ik weet wat hij wil wacht maar even.

Ze verdween in de badkamer en kwam even later terug met een geweldige strap-on voorgebonden. Wat een geil gezicht, een vrouw in een korset met haar gigantische tieten er uit hangend over haar buik met nylon kousen en hoge hakken. Ze liep te paraderen en ik zag haar dikke billen trillen en schudden. Ze liep naar me toe en trok me tegen me aan en ik voelde dat harde kunststof tegen mijn pik drukken en ze kuste me hartstochtelijk en zei: nu moet je wat voor ons doen. Ze draaide Karel op zijn rug en trok zijn benen hoog op zodat ze staande naast het bed Karel in zijn kont kon neuken. Ik wil dat je Jan pijpt in 69 zodat ik het kan zien zei ze. Ik was nog steeds zo geil dat ik direct over Karel heen ging liggen en nam zijn pik in mijn mond terwijl hij direct zich vast zoog aan mijn pik. Ik likte en trok en zoog zijn pik die in mijn mond terwijl ik vlak voor mijn ogen de strap-on in zijn kont heen en weer zag schuiven.

Karel kreunde en trilde van genot en in no time spoot hij mijn mond vol met zaad en voor het eerst in mijn leven proefde ik de zoete smaak van zaad. Ik slikte alles dapper door en zag Ali de strap-on uit zijn kont trekken. Ze trok me overeind en liet zich over Karel zijn pik zakken om hem zittend te berijden. Ze boog zich ver voor over en riep tegen mij van neuk me in mijn kont. Ik dook op mijn knieen achter haar en perste mijn gezwollen eikel tegen haar sluitspier, langzaan gleed ik naar binnen en voelde Karel zijn pik aan de andere zijde. Samen neukten wij haar de hemel in en ze had 3 orgasmen tot Karel en ik klaar kwamen en alles onderspoten.

Ingezonden door Cees M. Bedankt!! 😀


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.