Nieuwste Verhalen

Geile neefjes pijpen elkaar

Geile neefjes pijpen elkaar
Geile neefjes pijpen elkaar

Op mijn 30-ste verjaardag kreeg ik van mijn twee neefjes een dvd in mijn handen gedrukt met de mededeling, dat ik die maar eens rustig alleen moest bekijken. Nieuwsgierig keek ik de twee jongens aan. Jan, 17 jaar en Ger, 18 jaar oud, keken open en uitdagend terug. Ze wisten dat ik meerdere interesses had en dat ik behalve voor mijn vriendin, ook geil was op jongens. Samen op het strand had ik vooral Ger wel eens gewezen op een lekker kontje van een andere gozer en hem  gevraagd of hij en z’n jongere broer niet eens een verleidelijk strak zwembroekje aan wilden doen om anderen geil te maken.

Ik verwachtte dus een geil zelf opgenomen stukje video met Jan en Ger in zwembroek of zo en misschien een paar uitdagende close-ups van die twee jongenskruizen in zwem kleding. Leek me lekker genoeg… Een paar dagen later, mijn vriendin had een avondcursus, de dvd maar eens in de dvd speler gedaan. Ik zag de huiskamer van de twee nog thuiswonende neven en ik zag hun televisie, waarop, bleek snel, een pornofilm draaide.

Mijn belangstelling was meteen gewekt. Ik zag hoe een jongeman zijn harde pik in een natte kut duwde, het meisje lag naakt op een trap en de jongen hield zich aan de trapleuning vast en duwde met zijn heupen zijn stijve lul in haar kutje. Ik geilde al op zijn pompende kont, ritmisch samenknijpende billen en een  glimmende pik, toen ik de stemmen van Jan en Ger hoorde en me weer realiseerde dat ik naar een Dvd van een Dvd keek. “Dat is niet mis”, hoorde ik Jan, de jongste, zeggen. “Merk je al wat?”, vroeg hij aan Ger. “Wat bedoel je?”, was Jan’s vraag. “Nou,..eh.., word je ook opgewonden van deze dvd?”, vroeg de 17-jarige jongen. “Je bedoelt of ik een stijve lul krijg hiervan? Joh, ik zit met een harde pik hiero, gelukkig heeft mijn lul daar de ruimte voor als ‘ie stijf wordt en dat kun je bij jou niet zeggen!”, antwoordde Jan en hij vervolgde: “Bij jou zie je je jongens pikkie wel erg duidelijk in je  spijkerbroek zitten, eh, staan!” Eindelijk draaide de videocamera naar de neven en dit overtrof al mijn verwachtingen Jan zat in een strak T-shirt en een blauw, glanzend broekje op de bank en, hoewel niet duidelijk, kon je aan de flinke bobbel in het broekje zien, dat daaronder een flinke erectie zat.

Bij de jongere Ger was alles veel duidelijker: onder een groen shirtje droeg hij een oude, afgeknipte spijkerbroek om zijn strakke billen. Zo’n oude broek van 2 jaar geleden van toen hij 15 was ofzo en net z’n eerste harde paal kreeg. Toen al was dat een strakke, goed passende spijkerbroek geweest en nu met 17 was zijn pik al een flink stuk groter en precies dat geilde me erg op, wijdbeens zat ‘ie op de bank en toonde verlegen zijn kruis zijn zak, twee ballen links en rechts van de naad zorgden voor twee mooie bobbels, en langs de  gulp omhoog zag ik de afdruk van zijn stijve pik.

Tot de broekrand zag ik de gave vorm van zijn harde jongens lul in die afgeknipte oude jeans. “Das niet mis daar in je broek”, zei Jan en Ger voelde geschrokken langs z’n gulp met zijn rechterhand over die erectie. “Oeps,..eh,.. zullen we de video even stoppen? Dan ga ik wel even met mijn.. eh.. harde lul naar de wc er even iets aan doen”, fluisterde Ger. “Onzin”, zei Jan, “dat hoeft niet op de wc, dat kan hier ook, en ik zal je helpen, doe je hemd maar uit en ga op de bank liggen!”.

Als ik ergens geil van word, dan is het van een jonge knul, die nonchalant liggend in een strakke verpakking om zijn kruis zijn stijve pik toont. Het ging nog veel verder… Ger begon Jan opeens echt vakkundig op te geilen, alsof ze nooit iets anders deden! Hij knielde voor de bank waar Jan geil lag te zijn en streelde met zijn ene hand de twee ballen van Jan en wreef toen, op en neer, met de duim en de vingers van z’n andere hand langs de stijve pik van Jan, dat alles nog in de jeans!. Jan deed zijn eigen handen onder z’n beide billen en duwde zijn harde lul tegen de wrijvende handen van Ger. Nu al schokte de body van de jonge man bij iedere keer dat de strelende vingers van Ger de top van die harde penis beroerden, nog steeds in de Levi’s. Daarna bleef Ger’s hand bij de broekrand en hij knoopte de jeans open. De jonge pik werd zichtbaar toen hij de broek van zijn kruis trok.

Een klein blauw slipje, dat alleen nog om zijn ballen klemde en waaruit zijn lul al bij de eerste de beste erectie uitsprong, werd ook meegetrokken. Nu had Jan al zijn schaamte verloren en lag hij spiernaakt te spelen met zijn stijve, terwijl Ger de jeans van Rik uittrok. “Ik wil een ontzettend lekkere zaadlozing met veel sperma, zoals op de video”, commandeerde hij z’n oudere broer. Deze antwoordde:”Jan, je krijgt de gaafste en geilste masturbatie van je leven en je pik zal lekker spuiten!”.

Rustig begon Ger zijn broer op te geilen: hij wreef langs de binnenkant van Jans gespreide benen en sloot volleerd zijn vuist om de rechtop staande nog niet eens volgroeide keiharde pik van de naakte Jan. Stijver kon die lul niet meer worden, geiler werd het wel toen Ger ook de voorhuid van Jans pik over zijn eikel naar onderen trok. Glinsterend rood stond die eikel te kloppen.. Ger pakte de harde erectie bij de stam in het zachte bruine schaamhaar en begon toen vanaf de onderkant diens pik naar boven te likken.

Jan begon een beetje te schudden met zijn naakte lijf en raakte bezweet. Ger likte vakkundig de rand van de eikel, door de dagelijkse eigen masturbatie wijs geworden, wist hij precies waar de geilste plekjes waren en wat zijn broertje nu voelde!

Jan begon nu ritmisch te ademen en te schokken met zijn kruis, zodat Ger wist dat zijn zaad kookte. Even rusten… daarna Jan weer verrassen, nu niet alleen met zijn tong, maar met zijn natte lippen. Ger gleed met zijn mond over Jans rode eikel, precies met zijn lippen tot de eikelrand en masseerde zijn pik met zijn lippen aan die geile rand. Jan werd wild… Ver duwde hij zijn jonge lichaam met zijn heupen omhoog, kreunde, zweette en zakte weer terug.

Toen dan de jonge knul echt onregelmatig begon te hijgen hield Ger opeens op: hij pijpte niet verder en raakte z’n broertje niet meer aan. Uit diens penis gutste het gladde voorvocht over z’n eikel. Na een half minuutje pakte Ger de stam van Jans harde pik en rolde voor de helft zijn voorhuid weer over de eikel.

Dit was genoeg om Jans orgasme te starten, maar Ger wist precies wat ‘ie deed: hij bewoog zijn hand niet en keek doodstil naar Jans paarsrode eikel en diens nu stilliggende lichaam. Hij wist dat Jan nu al een orgasme had en dat door zijn hele jongenslijf voelde en vanuit zijn ballen het zaad voelde stijgen tot de verschrikkelijk geile echte zaadlozing, hij kende dat uitgestelde zaadlozing gevoel: gewoon een orgasme van 2 minuten!!

Precies toen Jans eikel begon te verdikken rukte Ger de voorhuid naar achteren over de paarse eikel. Jan schreeuwde, sloot zijn ogen, wierp zijn hoofd naar achteren opende zijn mond wijd, schokte zijn heupen naar boven tegen de rukkende oudere broer in en schoot een enorme straal wit sperma ver naar achteren over zijn bezwete hoofd.

Na die eerste scheut sperma schokte 10-12 stralen zaad uit zijn pik: schreeuwend, huilend bijna, vlogen de stralen zaad eerst nog op zijn eigen borst en kin en daarna als witte strepen op zijn buik. Met wat na sidderingen vulde hij zijn navel en lag toen stil. Dankbaar opende hij zijn ogen en zag zijn oudere broer staan, naakt, met zijn broek in zijn handen, klaar om het sperma van het lichaam van zijn jongere broer te vegen, en.. zo te zien aan zijn eigen volwassen pik ook klaar voor iets anders.

ingezonden door Carlo. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.